Yakın arkadaşımın eşi beni facede dürtüyor..

en temizi engelle gitsin arkadaşım,ben abuk sabuk mesaj atanları vs engelledim,profilimi gizledim cok rahatım.kolay gelsin.

acık acık engellemekten cekınıyosan ,bu densiz adam olur ya herkesin olduğu bir ortamda acılır konusu sorar falan;sectiğin birkaç kişiye face yi bir süre donduruyorum hoşçakal diye toplu bir mesaj yollarsın,o sırada adamı engellersin,daha sonrada faceyi tekrar acarsın.ben yüz göz olmak istemediğim ama silmek istediğim birkaç kişiye böyle yapmıştım.işe yaradı o kişiler beni faceyi kapattı sanıyor hala.

Söyleyin arkadaşınıza.
Bilmek hakkı.
kocası onu bunu dürtecek
Benim kocam benim arkadaşıma yapacak bunu
ve arkadaşım söylemeyecek
asla gerekçe kabul etmezdim

"Dürtmek"???:26:

Bunun ne olduğunu bilmiyorum, ilk defa duyuyorum...

Şu face hesaplarınızı kapatmadığınız (kadın/erkek) sürece daha başınıza neler gelecek acaba?

Allahım sen bizi facelerden dürtmelerden koru Ya rabbimm

her yanlışı face e bağlayanları anlamıyorum,insanlar düzgün değilse face in suçu ne.bu insanlar face olmazsa tel den,tel olmazsa başka şekilde gene rahatsız edebilir.ben face den çok memnunum.daha 1 hafta önce 36 yıllık arkadaşımı buldum.tayinleri çıkıp gittiği için görüşememiştik.daha önce de başka arkadaşlarıma ulaşmıştım

Dürtünce noluyor ki??

Yav bu teknoloji icad oldu, milletin tersi döndü he.

hayır seninki bi şekilde hallolur engellersin face ini kapatırsın ya da konuşursun adamla ama işin kötü tarafı en yakın arkadaşına eşinin bu tarz davranışlarından haberinin olmaması. kesinlikle arkadaşına çaktırmadan behset derdim ama hamile korkuyorum diyosun :26: yani burda kötü durumda olan senden çok arkadaşın sen bi şekilde kurtulursun ama arkadaşın bi ömrü o adamla geçircek çok geç almadan görmeli bilmeli yaptıklarını :26: düşününce eşinin 'en yakın' arkadaşına bile korkmadan bu tarz davranışlarda bulunuyorsa başkalrına düşünmek bile istemiyorum .. umarım ortada bi yanlış anlama vardır

Mrb. gizlilik >> Facebookta bağlantı kurma bölümünden seni face de aramasını engelleyebilirsin ve diğer seçenekleri de yapabilirsin ama bence arkadaşına söyle derim ne olursa olsun bilmeye hakkı var.

ayy bu arkadaşa söylenmez ki yaa senin kocan beni dürtüp duruyor diye
başlığı görünce gülümsedim zaten

sen şu gizlilik ayarlarını kurcala.engellemene de gerek yok.eşinin haberi yoksa niye engelledi acaba diye düşünür adam.ayarları yaparsan ne seni ekleyebilir ne dürtebilir ne de sadece arkadaşların dışında seni gören olur

eşine söyle mutlaka bir şekilde haberi olsun senin face ine eşin girmiş gibi yapıp ne dürtüon benim hanımı desinn face ini kapat bacım evlisin falan ne gerek böyle seylere ya

cok basit bir yöntemi var arkadasını da kocasını da faceden sil ve engelle..seni asla göremez engelledigin kişiler sorarlarsa da ben kapadım faceimi dersin...birileri yani ortak arkadaşların varsa onları da sil gitsin cok mu önemli rahatsızlığın gider..ya da face iin kapat ne kaybedersin zaten cogunlukla zaman kaybı ne kazancı var ki facebookun ..en fazla kaybettiğin arkadaslarını buluyorsun e onların da tel.ini al görüş daha gercek olur en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…