Yakın arkadaşımın tavırları ?

Kahvely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
597
181
53
25
Kızlar selamlar🌸. Liseden 14 yıllık arkadaşım var.Şükür hiç küsmedik .O Ankara’da okuyor . Ankaradayken arıyor konuşuyoruz sorunumuz yok.Ama buraya geri gelince mesajlarıma bakmıyor .Telefonda konuşurken buluşalım dıyordu artık demiyor .Dua istediği bir komşuları var dediğine göre hersey oluyormuş (?) Benim için dua istemedi bile sürekli kadın yorgun ,kendim için istemedim vs diyor . Hadi o da mühim değil . Ben sürekli arayan ,buluşma teklif eden olmak istemiyorum.Sizce ne yapabilirim ?

Şükür 14 yıldır küsmedik neyin kafası? Hala küsmeyin o zaman şükredin oturun.

Komşusundan dua istemedi falan? Ne biçim ne garip şeyler bunlar ya.

Bence aramayı kesip , sana olan ilgi merak ve tavırlarını gözlemleyebilirsin.
Böyle düşünüyorsan demekki o kadar da yakın değilmişsiniz.
İnsanlara ederinden fazla anlam ve değer yüklemeyin.
Boşverin.
Yok cidden normalde doğum günlerimizi bike hep ikimiz özellikle kutlarız . Hani niye böyle yapmaya başladı bilmiyorum .Bana samimiyetini sorgulamak istemiyorum ama

Şükür 14 yıldır küsmedik neyin kafası? Hala küsmeyin o zaman şükredin oturun.

Komşusundan dua istemedi falan? Ne biçim ne garip şeyler bunlar ya.
Evet onu ben de garip buluyorum .Kadın bir dua edıyornuş o kesin oluyormuş .ilişkşn için dua isterim demişti . Sonradan şey demeye başladı kendim için bile isteyemiyorum vs vs .İl dışındayken akşam bile knk naptın diye arıyordu . Şimdi geldi yine ulaşamıyorum .Anlam veremiyorum

Sizinle canı sıkılmasın diye laf olsun diye konuşuyor, canı sıkılmayacağı keyifli zaman geçireceği durumlarda size ihtiyacı kalmıyor.

Benim de gezmek, buluşmak, bi kahve eşliğinde sohbet etmek istemeyip ya dertleri varken ya da işte boşluk doldurmak için benimle konuşan arkadaşlarım(!) vardı, fark edince kendimi geri çektim kimse kalmadı 😄 ama enerjim yerine geldi, hayatım hafifledi resmen.

Sizinle canı sıkılmasın diye laf olsun diye konuşuyor, canı sıkılmayacağı keyifli zaman geçireceği durumlarda size ihtiyacı kalmıyor.

Benim de gezmek, buluşmak, bi kahve eşliğinde sohbet etmek istemeyip ya dertleri varken ya da işte boşluk doldurmak için benimle konuşan arkadaşlarım(!) vardı, fark edince kendimi geri çektim kimse kalmadı 😄 ama enerjim yerine geldi, hayatım hafifledi resmen.
Evet evet dert anlatmak için arıyordu genelde yurttayken .Buraya geldi mesajlarımı okumuyor altta kaldı dıyor . Diğer arkadaşlarına dert anlatmıyor bile

Kızlar selamlar🌸. Liseden 14 yıllık arkadaşım var.Şükür hiç küsmedik .O Ankara’da okuyor . Ankaradayken arıyor konuşuyoruz sorunumuz yok.Ama buraya geri gelince mesajlarıma bakmıyor .Telefonda konuşurken buluşalım dıyordu artık demiyor .Dua istediği bir komşuları var dediğine göre hersey oluyormuş (?) Benim için dua istemedi bile sürekli kadın yorgun ,kendim için istemedim vs diyor . Hadi o da mühim değil . Ben sürekli arayan ,buluşma teklif eden olmak istemiyorum.Sizce ne yapabilirim ?
Ankara'da yalniz ve o vakti sizle dolduruyor ama memlekete gelince ihtiyac duymuyor belliki.

Yalnjz su dua isteme olayını hic anlamadim ben

Ankara'da yalniz ve o vakti sizle dolduruyor ama memlekete gelince ihtiyac duymuyor belliki.

Yalnjz su dua isteme olayını hic anlamadim ben
O dua olayını ben de anlamadım .Kadın suya falan bakıyormuş .Bir duasıyla hersey oluyormuş dediğine göre .Ya insan üzülüyor ben çöp kutusu değilim ki .Arkadaslığımı bitirmek de istemiyorum

O dua olayını ben de anlamadım .Kadın suya falan bakıyormuş .Bir duasıyla hersey oluyormuş dediğine göre .Ya insan üzülüyor ben çöp kutusu değilim ki .Arkadaslığımı bitirmek de istemiyorum
Hayir o degil anlamadigim kisim 🤣 siz dua mi istediniz, arkadasiniz yaptirmadi diye mi kizdiniz?

Back
X