Asarak..dun gece..Arkadasim sabah 5 te bana watsaptan yazmis gunduz aramis benim tel kapaliydi oglen uyandim Ona dondum uyaninca mezarliktaymis.Gidecektim yetisemezsin dedi.Bir insan kolay kolay intihara teşebbüs edemez. Belli ki sizin de bilmediğiniz başka durumlar vardı, psikolojisi gerçekten kötüydü. Başınız sağolsun, peki nasıl intihar etmiş acaba merak ettim bir sebepten? Ne ile?
Asarak..dun gece..Arkadasim sabah 5 te bana watsaptan yazmis gunduz aramis benim tel kapaliydi oglen uyandim Ona dondum uyaninca mezarliktaymis.Gidecektim yetisemezsin dedi.
Intihar etmis dun gece vefat etmis..
Sok oldum..
Bir yillik evliydi.Bosanma durumlari vardi.35 yaslarinda.Ailesi koyde.Evlenmeden once sehirde ablasinda kaliyordu calisirken.Uakin bir sehire gelin gitmisti.
Hayat dolu guclu bir insandi.Oturmuslugumuz kalkmisligimiz konusmuslugumuz vardi.Son zamanlarda pek gorusmemistik.Yakin arkadasimdan aliyordum haberini.Bu kadar kafasina taktigini olum kalim meselesi yaptigini bilmiyordum.Arkadasim da bilmiyordu.
(Aralarindaki sorun yuzunden adam uzun zamandir bosanmak istiyordu.Bayram sonu bu arkadasimiz dava acacagini soylemis arkadasima.Tazminatla bosanmayi kabul etmis.Ama tazminat kabul etmezdi adam zaten durumu cok yoktu adamin.)
Guclu hayat dolu bir insandi.O halleder diyordum.Yoksa arar destek olurdum.Kendimi suclu hissediyorum..
Esi vicdan yapsin diye yapti belkide ama en buyuk kotulugu kendine yapti..Hala soktayim..
kadın depresyondaymış tedavisini yaptırmamış bence, yani senin destek olmanla alakası yoktur diye düşünüyorum
yani insanın kendini öldürmesi kolay değil, uzun süredir depresyonda olmalı...
Hic oyle biri degildi.Gucluydu.Gerci son zamanlarda pek gormemis konusmamistim ama oyle demir gibi bir kizdi.Benim arkadasimin yeterli destegi olmamistir.Cunku bana da olmazdi yeterli.Buyuzden diyorum keske ben kendim ulassaydim ne yapiyosun diye.Teli var facemde inst. da ekli.Cunku bu yakin arkadasimin resmiyette ucuncu gercekte ikinci evliligi.Bazen sorunlari oluyor.Bundan da bosanirsam nolur diyor.Ona hep destek oluyorum.Gerekirse ucuncuden de bosanirsin eli dusunme.Olmuyorsa canindan onemli degil diyorum.Zor durumda yapabileceklerini soyluyorum..Ama buna soyleyemedim destek olamadim..kadın depresyondaymış tedavisini yaptırmamış bence, yani senin destek olmanla alakası yoktur diye düşünüyorum
yani insanın kendini öldürmesi kolay değil, uzun süredir depresyonda olmalı...
Hic oyle biri degildi.Gucluydu.Gerci son zamanlarda pek gormemis konusmamistim ama oyle demir gibi bir kizdi.Benim arkadasimin yeterli destegi olmamistir.Cunku bana da olmazdi yeterli.Buyuzden diyorum keske ben kendim ulassaydim ne yapiyosun diye.Teli var facemde inst. da ekli.
mekanı cennet olsun .Boşanmak çok zor yasamayan bilmez .Intihar etmis dun gece vefat etmis..
Sok oldum..
Bir yillik evliydi.Bosanma durumlari vardi.35 yaslarinda.Ailesi koyde.Evlenmeden once sehirde ablasinda kaliyordu calisirken.Uakin bir sehire gelin gitmisti.
Hayat dolu guclu bir insandi.Oturmuslugumuz kalkmisligimiz konusmuslugumuz vardi.Son zamanlarda pek gorusmemistik.Yakin arkadasimdan aliyordum haberini.Bu kadar kafasina taktigini olum kalim meselesi yaptigini bilmiyordum.Arkadasim da bilmiyordu.
(Aralarindaki sorun yuzunden adam uzun zamandir bosanmak istiyordu.Bayram sonu bu arkadasimiz dava acacagini soylemis arkadasima.Tazminatla bosanmayi kabul etmis.Ama tazminat kabul etmezdi adam zaten durumu cok yoktu adamin.)
Guclu hayat dolu bir insandi.O halleder diyordum.Yoksa arar destek olurdum.Kendimi suclu hissediyorum..
Esi vicdan yapsin diye yapti belkide ama en buyuk kotulugu kendine yapti..Hala soktayim..
Hic oyle biri degildi.Gucluydu.Gerci son zamanlarda pek gormemis konusmamistim ama oyle demir gibi bir kizdi.Benim arkadasimin yeterli destegi olmamistir.Cunku bana da olmazdi yeterli.Buyuzden diyorum keske ben kendim ulassaydim ne yapiyosun diye.Teli var facemde inst. da ekli.Cunku bu yakin arkadasimin resmiyette ucuncu gercekte ikinci evliligi.Bazen sorunlari oluyor.Bundan da bosanirsam nolur diyor.Ona hep destek oluyorum.Gerekirse ucuncuden de bosanirsin eli dusunme.Olmuyorsa canindan onemli degil diyorum.Zor durumda yapabileceklerini soyluyorum..Ama buna soyleyemedim destek olamadim..
Koye donmek ablasinin yanina gitmek bukadar mi agir geldi diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?