- 9 Aralık 2015
- 1.365
- 2.073
- 133
- Konu Sahibi aleyncrkci
-
1 yildir beraberiz. o seni uzmekten korkuyorum lafına bu durumda cok takılma. bende demiştim ona seni uzmekten korkuyorum diye. ama bunu dememde ki sebep onu uzecegimi bildigim degil ona arkadaş gözüyle baktigim zamanlarda cok degerli bir insan olduğunu düşündüğüm icin.Nasıl peki şuan durumununuz
o benden daha önce bana karşı bişeyler hissetmeye başlamış napacagımı bilmiyorum ya sadece biraz çabucak gelişsin herşey istiyorum1 yildir beraberiz. o seni uzmekten korkuyorum lafına bu durumda cok takılma. bende demiştim ona seni uzmekten korkuyorum diye. ama bunu dememde ki sebep onu uzecegimi bildigim degil ona arkadaş gözüyle baktigim zamanlarda cok degerli bir insan olduğunu düşündüğüm icin.
peki bu durumu nasıl hızlandırabilirimAslında bende kimseyi üzmek istemiyorum ama oluyor bazen
İlişkinin başındaki klasik şeyler takılma
benim durumumda boyleydi benden 3 ay once başlamıştı hisleri.ben iki haftalığına başka bir şehire gitmiştim. ve o bensiz olmayacağını anlayıp hemen teklif etmişti. siz de durumlar nasıl bilemedim şu ano benden daha önce bana karşı bişeyler hissetmeye başlamış napacagımı bilmiyorum ya sadece biraz çabucak gelişsin herşey istiyorum
Hangi durumu Can'ım anlamadımpeki bu durumu nasıl hızlandırabilirim
biz birbirimize acilalı 2 gün oldu daha yeni ve habire korktuğunu söylüyor bu sabah bana üzüleceğiz ikimizde ama deneyelim istersen ama bence akışına bırakalım gibisinden bişeyler yazmış ben cevap vermedimbenim durumumda boyleydi benden 3 ay once başlamıştı hisleri.ben iki haftalığına başka bir şehire gitmiştim. ve o bensiz olmayacağını anlayıp hemen teklif etmişti. siz de durumlar nasıl bilemedim şu an
su sevgililik evresine geçmek için ne yapmam lazım yaniHangi durumu Can'ım anlamadım
cevap vermemekle hata yapmışsınız. konuşmadan anlayamazsınız düşüncelerini. üzüleceğinizi nerden biliyor istihare mi yatmış?biz birbirimize acilalı 2 gün oldu daha yeni ve habire korktuğunu söylüyor bu sabah bana üzüleceğiz ikimizde ama deneyelim istersen ama bence akışına bırakalım gibisinden bişeyler yazmış ben cevap vermedim
onun ayrılalı 6-7 ay olmuştu, benim de 4-5 ay oldu duygularından emin ama benim eski ilişkimde ne kadar üzüldüğümü gördüğü icin korkuyor gibi geliyor banacevap vermemekle hata yapmışsınız. konuşmadan anlayamazsınız düşüncelerini. üzüleceğinizi nerden biliyor istihare mi yatmış?bence duygularından çok emin değil gibi.eski sevgilisinden ayrılalı ne kadar olmuştu? başa dönmeye üşendim de
inşallah yaHayırlısı olsun;
Çok hızlı gitmeyin, arkadaş olarak birbirinizi tanıyorsunuz tamam, ama sevgili olarak tanımıyorsunuz. Sevgili olarak nasılsınızdır bunu keşfedeceksiniz... Tartışmasız olmuyor tabi... Ama saygıyı elden bırakmadığınız sürece sorun olmayacaktır.
tabii bu da bir seçenek. bence acele etmemeniz hem sizin için hem de ilişkinin selameti için önemlionun ayrılalı 6-7 ay olmuştu, benim de 4-5 ay oldu duygularından emin ama benim eski ilişkimde ne kadar üzüldüğümü gördüğü icin korkuyor gibi geliyor bana
tabii bu da bir seçenek. bence acele etmemeniz hem sizin için hem de ilişkinin selameti için önemli
hislerinden emin dediniz bana az önce. böyleyse kaybetmezsiniz hem kendi zamana bırakalım demiş.ya kaybedersem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?