Yakın arkadaşımla birbirimize açıldık

Bende en yakin arkadasimla evliyim suan. Ikimizde iliskilerimizi biliyorduk ve durusttuk her zaman. Bunun bize kattigi cok sey oldu suan cok uyumlu ve masallah cokta guzel gidiyor hersey. Onunda en basta ayni korkulari vardir ve gordukki cok yersizmis resmen ruhu benim icin sekil bulmus Bence denemelisin denemden bilemezsin.

gerçekteok sevindim adınıza insallah çok Mutlu olursunuz, peki benim bu sevgililik durumuna öyle acil bi öneri var mi

Nasil acildiniz birbirinize..
ben soyle anlatayim size bizimkinde olanlari bi öneri olabilir belki.
aksam mesajlasirken normal arkadas halimizle bi sarki soyledi bi dinle diye bende ona sende sunu dinlesene dedim..
epey zaman olmustu konusmayali da cok ozlemisim ya seni dedim yanlislikla. Normalde ozlendin falan derdim uzerime almazdim hic. Ozlemekle basladi muhabbet sonra o bana dedi ki ben galiba asik oluyorum sana. Ben de ben sana oldum bile dedim :) bi siir gonderdim ona o da bana kendisi bir seyler yazdi sonra uyuyaklamisti sabah okula uyandik.
Soguk hava sıkı giyin dedi. Bende tamam falan dedim. Sonra otobuse bindim otobüsten bi indim karsimda o. Sevgili miyiz simdi biz dedi bende sanki oyle oldu dedim basladik hobaa sonra yakın arkadaşı bana teklif etti. bizim başladığımızdan habersizken.. ilk olayımız ilk günlerimizdeydi yani :) şimdi o arkadaşı ile bile görüşürüz evli çoluk çocuk sahibi biz nişanlı. hayat bizden habersizce bizim ellerimizde ilerliyor..

tabi hikaye sekiz yıl önceki bir hikaye.. yaş oldu 24.. lisedeydik şimdi iş bulma telaşında..

herkesin hikayesi kendinde güzel..bir şarkı bir şiir bir mekan.. kabul için bunlar daha güzeldir konuşmaktan...size mutluluklar dilerim.. eğer içinizde bir sevgi varsa ona muhakkak sahip çıkın sonuna kadar..

kıyaslamadan ziyade sadece eski ilişkimde üzüldüğümü gördü ve kendisinin de üzeceğini düşünüyor
Yani üzmesin o zaman, az dikkat etsin, özen göstersin, bunu hiç anlamadım gerçekten
Yok kendimi biliyorum senle anlaşamayız üzerim ille diyorsa, yani bazı olmazsa olmaz meselelerde çok zıt düşünüyorsanız, zaten hiç başlamayın derim...

şuam fazla soguk davranıyor normal mi

Yaşamadan bilemezsin,zıtlıkla bile geçinen sevgililer var. Benim için geçerli değil ama örneklerini gördüm;evli,mutlu,çoçuklu:)

Öncelikle arkadaşın olması ,aslında avantaj.Sevgiliyken ilk başlarda erkekler yapmacık oluyor bence,göz boyamadan ilgi,vs..
Şu an onun en doğal halini biliyorsun,o da senin..

Ama onun korkusu yersiz,bu hoşlantı sevgiye dönüşürse eğer zaten üzmemek için otomatik olarak dikkat eder.Kim sevdiğini üzmek ister ki..

Ben arkadaşından yana endişeliyim,böyle baştan seni üzmekten korkarım gibi laflar samimi gelmiyor.İnsan hoşlandığı biri ile sevgili olmak için can atar,bu aklına gelir mi ki?İnsan bir niyetle başlar,onun arkasında durur.

Bilemedim,hakkında hayırlısı olsun.

Eski eşim en yakın arkadasımdı

Hep korkarım şu yakın arkadas olayından :)

Umarım sizinki mutlu son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…