- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.881
- 598
Umarım gelirben yazmıyorum o da yazmıyor. birkaç hafta sonra nikâhım olacak ancak o zaman görüşürüz herhalde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım gelirben yazmıyorum o da yazmıyor. birkaç hafta sonra nikâhım olacak ancak o zaman görüşürüz herhalde![]()
gelmeyeceği ihtimalini hiç düşünmedim bir kavgamız gürültümüz olmadı diye. ümit besen şarkısı düşürdünüz aklıma şimdiUmarım gelirgelmeyecek gibi hissettim bizi şaşırtıp kendini yener de gelir umarım
Emin ol çok rahatlarsın, şimdi bir sürü arkadaşım var, çok daha kaliteli güzel zamanlar geçiriyorum. Sınırlarım belli, kimse onu aşmıyor. Tripler, kafaya takıp üzülmeler, kaygılarım hepsi bitti şükürbu seviyeye gelebilmek istiyorum :)
Mesaj atın öyleyse içinizde kalmasın.konuşmuyoruz ki. bu konulara gireceğimizi hiç sanmıyorum artık. ikimiz de kaçıyoruz gibi. hiç konuşmadan hayatlarımıza devam ederiz belki de. hayırlısı olsun.
Ben de o kafadaydım ama çok yanlışmış onu anladım. Bir de dost diye bir şey yok gerçekten. Yakın arkadaş var ama dost yok. Dostum diye kardeş yerine koyunca en büyük kazığı yiyorsun. Tecrübeyle sabit. O dost değil yakın arkadaş ol vakit geçir gerisi boş.40-50 miçok enteresan ya. ben az olsun gerçek samimiyet olsun kafasındaydım ama onlar da gidiyor elden. :)
Ben de bu noktadayım uzun zamandırbu seviyeye gelebilmek istiyorum :)
yok tam tersi, mutlu olduğumu hep saklamaya çalıştım.Siz çok mutlu anılarınızı sürekli ona anlattı iseniz aranızın açılması normal, bu bi inceliktir , parası olmayanın yanında zenginlikten , mutsuz olan birinin yanında mutluluktan , işsiz birinin yanında işinin nasıl güzel olduğundan velhasıl bir şeylerin eksikliğini yaşayan insanların yanında o şeylerin varlığı anlatılmaz
biraz da şans işi galiba 40-50 yıl süren dostluklar. her şeyin denk gelmesi gerekiyor sanırım. dediğinizi uygulamaya çalışacağım. sınırları güzel çizilmiş arkadaşlıklarınız daim olsun :)Ben de o kafadaydım ama çok yanlışmış onu anladım. Bir de dost diye bir şey yok gerçekten. Yakın arkadaş var ama dost yok. Dostum diye kardeş yerine koyunca en büyük kazığı yiyorsun. Tecrübeyle sabit. O dost değil yakın arkadaş ol vakit geçir gerisi boş.
çok doğru. hele ki benim tüm yakın arkadaşlıklarım sevgililik gibiydi hep iç içe. bu aşırı duygusallığı da bırakmam gerekiyor hayatımın geri kalanında.arkadaş olmak kolay da arkadaş kalmak gerçekten zor.
Bi şeyleri paylaştığınız için arkadaşlığınız yakınlaşmış siz artık farklı bi hayata geçiş yaptığınız için ona bu durum ters gelmiş olabilir bence7-8 yıllık bir arkadaşım var, son 3 yıldır çok yakındık. her gün konuşuyorduk, vakit buldukça da buluşuyorduk. geçen sene onun bir ilişkisi oldu fakat çok toksikti ve mutsuzdu. ben de aynı şekilde toksik bir durumun içindeydim. sürekli dertleşirdik ve garip bir şekilde, ikimiz de mutsuzuz diye daha da derinleşti arkadaşlığımız sanki. sonra ben çıktım o toksik ilişkinin içinden. ama arkadaşım kendi ilişkini bitirmedi, devam etti. bu senenin başında ben çok mutlu olduğum bir ilişkiye başladım. işte ipler orda koptu. arkadaşımla daha az konuşur olduk. yazdığımda içten cevaplar vermiyordu, hayatından çok az bahsetmeye başladı. hatta bir süre sonra hiç bahsetmemeye başladı. kendinle mi kalmak istiyorsun diye yokladığımda, evet diyordu. böyle böyle aylar geçti. zamanla muhabbetimiz tamamen bitti. hayatını hiç anlatmadığı için instagram hikâyesini bile gizlemişti bir gün benden. üzülüyorum gerçekten. en son kalp kırıcı bir konuşmamız oldu. benim ilişkimi onaylamadığından, çok hızlı kendimi kaptırdığımdan bahsetti. müdahale etmek istedim ama edemedim, sonra aklımda kabul ettim bunu dedi. neye müdahale edecekti ki? ben gayet mutluyum. hatta ben ona dedim, seni mutsuz gördükçe o toksik ilişkinin içinden seni çekip almak istedim ama müdahale edemedim diye. gözümün önünde neşesi söndü gitti resmen. 2 sene üst üste doğum günümü geçiştirdi ki birlikte hep güzel kutlardık o günü. hayat neşesini kaybedip bambaşka bir insana dönüştü. adım adım uzaklaştı benden. dışarıdan bakınca da ben mutluluğu bulup onu bırakmış insan konumuna düştüm. ne yapmam lazım hiç bilmiyorum. farklı açılardan bakıp fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim. Uzun süren dostluklar var da bulan şanslı insanlar gerçekten.Menfaat ya da kıskançlık işin içine girince dostluk falan kalmıyor. Sizin arkadaşınız da kendisinden daha mutlu olduğunuz için kaldıramamış olsa gerek.biraz da şans işi galiba 40-50 yıl süren dostluklar. her şeyin denk gelmesi gerekiyor sanırım. dediğinizi uygulamaya çalışacağım. sınırları güzel çizilmiş arkadaşlıklarınız daim olsun :)
tabii öyle bir toplumuz ki hepimizde farklı konularda kompleksler var. bunları yenebilirsek mutlulukla mutlu olmayı da öğrenebiliriz.Teşekkür ederim. Uzun süren dostluklar var da bulan şanslı insanlar gerçekten.Menfaat ya da kıskançlık işin içine girince dostluk falan kalmıyor. Sizin arkadaşınız da kendisinden daha mutlu olduğunuz için kaldıramamış olsa gerek.
Gerçek dost üzüntüne ortak olan değil mutlu olduğunda seninle birlikte gerçekten sevinebilendir.
çekememezlik değil de artık ortak buluşacağımız bir nokta kalmadı sanırım onun açısındanGerçek dost hem üzüntüyü hem mutluluğu paylaşır. Ben çekememezlik hissettim açıkçası.
Sorunda bu zaten. Sadece derdi paylaşmak arkadaşlık değildir. Bence ilişkilerinizle birlikte arkadaşlığınızda toksikmiş. Sağlıklı bir arkadaşlık ilişkisi böyle olmaz.çekememezlik değil de artık ortak buluşacağımız bir nokta kalmadı sanırım onun açısındanonu anlamayacağımı düşünüyor olabilir.
katılıyorum, her ilişkinin bir ömrü var. keşke ben de rafa kaldırabilsem ama bazen güçsüz hissediyorum bu konuda. ortaokul yıllarındaki arkadaşlarım bile durup dururken rüyama girebiliyor. arkadaşlık meselesi hep bir yara bende galiba. bu yüzden bu kadar takıyorum. siz de benim gibi kendinizi suçladınız mı şuan olduğunuz noktaya ulaşana kadar? hep bir şeyi eksik yapan benim gibi hissediyorum da bazen.Arkadaşlık mevzusu benim için nasıl desem, çoktan rafa kaldirdigim bir konu. Geçmişte de gereksiz üzüldüğüm durumlar olmuştu. O yüzden uzun bir süredir zamanımı ve enerjimi buna hiç ayirmiyorum. Arada bir iki satır yazistigim bir iki arkadaşım var, ama hiçbiri hayatımın suanki detaylarını bilmezler. Çünkü paylasmiyorum. Ben de onlarınkini bilmiyorum. Muabbetimi havadan sudan öteye geçmiyor. İhtiyaç da duymuyorum. En iyi arkadaşım ve sırdaşım eşim.
Sizin durumunuzda karşınızdaki arkadaşınız benzer süreçlerden geçerken size kendini yakın hissetmis ve arkadasliginiz aslında sadece belli bir süreliğine pekismis. Siz o kalıbı kırınca karsi taraf da sizden uzaklaşmış. Uzaklassin, bosverin. Arkadaşlıkların da tıpkı diğer ilişkiler gibi belli bir ömrü oluyor. Miadını dolduran her şey bitiyor. Bittiyse de oldurmaya çalışmayın. içinizden teşekkür ederek ugurlayin o kisiyi.