• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşın ilişkim için yaptığı olumsuz yorumlar...

Ben 17 yasindayken bile sevgilimle olan seyleri hicbir arkadasima anlatmadim. Belki bıktırıyorsunuz arkadasinizi farkında olmadan.
Üff tamam ya herkes ne kadar olgun ne kadar güçlü bu forumda
Bıktırmıyorum cnm çünkü zaten bir ilişkim olduğu için sürekli onla görüşmüyorum ..

Üff tamam ya herkes ne kadar olgun ne kadar güçlü bu forumda
Bıktırmıyorum cnm çünkü zaten bir ilişkim olduğu için sürekli onla görüşmüyorum ..
Ben güçlüyüm yada olgunum demedim. Hatta sizden yaşça küçüğüm. Belkide gorustugunuzde hep sevgilinizi yada beraber yaptiklarinizi anlatiyosunuzdur farkında degilsinizdir. Millete kızıp bana söylenmenize üzüldüm..

Ben güçlüyüm yada olgunum demedim. Hatta sizden yaşça küçüğüm. Belkide gorustugunuzde hep sevgilinizi yada beraber yaptiklarinizi anlatiyosunuzdur farkında degilsinizdir. Millete kızıp bana söylenmenize üzüldüm..
Ben 17 yaşındayken bile bla bla bla diye yorum yapılıyor olgun bulunmuyorsam bende yorum yaparım.kaldi ki olgun olmak zorunda da değilim .soruyor anlatıyorum bende evet .arkadasım sonuçta anlatırım ama onun yaptığı çok çirkin artık anlatmam zaten

bu tipler hep aynı boşverin bence asla sevgilinizle aranızı bozmayın. ben hiç beklemediğim bir an da aşık olup nişanlandım 10 yıllık arakadaşımın da 4 yıllık ilişkisi vardı kız bana evliliği kötülüyordu, serkan bana evlenelim dese de evlenmem çok erken gibi bir çok şey söylüyordu ben evlendim 1 sene sonra nişanlandı :) ama serkanla değil :) serkan ciddi düşünmüyor evlenemeyiz dedi ve bitirdi :)

bazen biz yakın görebiliyoruz ama içlerinde ne fesatlıklar oluyor Allah bilir.. muhtemelen arkadaşınız da sizi kıskanıyor

Ben de arkadaşımı uyaririm genelde. İlişkin hakkında birşeyler anlatiyorsan kendince sana uymayabilecegini düşünüyor olabilir. İlla kıskançlık aramak gerek altında.rahatsizlil duyuyor ama arkadaşını da seviyorsan yanında ilişkiden çok bahsetmemeye çalışmamda yarar olur diye düşünüyorum

Ben de arkadaşımı uyaririm genelde. İlişkin hakkında birşeyler anlatiyorsan kendince sana uymayabilecegini düşünüyor olabilir. İlla kıskançlık aramak gerek altında.rahatsizlil duyuyor ama arkadaşını da seviyorsan yanında ilişkiden çok bahsetmemeye çalışmamda yarar olur diye düşünüyorum
Soruyor anlatıyorum
Sonuçta arkadasım yani ne bilim
Anlatmam artık zaten

bu tipler hep aynı boşverin bence asla sevgilinizle aranızı bozmayın. ben hiç beklemediğim bir an da aşık olup nişanlandım 10 yıllık arakadaşımın da 4 yıllık ilişkisi vardı kız bana evliliği kötülüyordu, serkan bana evlenelim dese de evlenmem çok erken gibi bir çok şey söylüyordu ben evlendim 1 sene sonra nişanlandı :) ama serkanla değil :) serkan ciddi düşünmüyor evlenemeyiz dedi ve bitirdi :)

bazen biz yakın görebiliyoruz ama içlerinde ne fesatlıklar oluyor Allah bilir.. muhtemelen arkadaşınız da sizi kıskanıyor
İnsanlar çok tuhaf ya
Yalnız olsam Sanane olmasam Sanane yani
Bilinçli yapmıyor belki de ama bilinçaltı böyle

Seni kıskandığını düşünmüyorum bence öyle demesinin bir sebebi var. Senin bilmediğin veya göremediğin bir şeyi biliyor olabilir

Tanımadığı, görmediği, tanışmadığı bir adam hakkında sürekli olumsuz konuşması ve boşanmış diye, soru sahibine “eski karısıyla git konuş” demesi...? 🙄 Bi insan tanıyıp bilmediği biri hakkında ne görüyor olabilir ki? :) Merak ettim.

Temkinli ol dese ok zaten onda birşey yok.
Ama sürekli laf sokuyor
Bir gün arkadaslarıyla görüşmeye gitti .diyor işte seni tercih etmedi vs .ya ne alaka bende senle buluşuyorum .yani sevgilimiz var diye diğer insanları yok mu sayalım?böyle bu tarz yorumları var işte.
iiih bu arkadas olmamis,soyledikleri ile caninizi sıkıp iliskinizi zedelemeyin. Nacizane tavsiye;kendiniz iyice ölçüp tartmadan arkadas gazlamalariyla hareket etmeyin. Bu elemanin da dediklerini kaale almamakla birlikte iyiliginizi istemedigi gerekcesiyle hayatinizdan uzaklastirmaya calisin derim.

Arkadaşın kıskanıyor. Ona ilişkinle ilgili bi şey anlatma. Konuştuğu zaman da “ilişkim hakkında konuşmak istemiyorum ya” deyip konuyu kapat.

Tanımadığı, görmediği, tanışmadığı bir adam hakkında sürekli olumsuz konuşması ve boşanmış diye, soru sahibine “eski karısıyla git konuş” demesi...? 🙄 Bi insan tanıyıp bilmediği biri hakkında ne görüyor olabilir ki? :) Merak ettim.
Boşanmış diye.ön yargılıyı işte
Boşanmış bir adam kesin kendi suçludur vs diyor
Sana anlattıklarına inanma vs diyor
Güvenme ben iyi birşey hissetmiyorum zaten bu iş olmaz falan filan o kadar darladı ki çocuğa patladım zaten yapı olarak karşımdakine kolay güvenen biri değilim.ilk defa belki de iyi bir insan bu dediğim biri çıktı karşıma.onada işte yalancı bilmem ne deniliyor.benim ilişkilerde ne kadar yıprandığımı geçmişte biliyor.biraz mutlu oldum diye bozuluyorsa demek hiç sevmiyor beni

Buradaki sert üslubu arkadaşınıza gosterebilseydiniz, sevdiğiniz adam için "Ondan bi cacık olmaz." diyemezdi.
Sert üslup yapmam çünkü onu seviyorum ama uyardım
Ayrıca olgunluğuma bilmem neyime laf sokan tiplere de cevabımı verdim.
Sert bir uslup kullandığımı düşünmüyorum
Ben düşündüğümü direk söylerim
Cici bici cümleler arkasına sığınarak laf sokmam yapı meselesi...

Arkadaşın da olsa senin hayatın hakkında bundan bir cacık olmaz diye konuşamaz konuşursa da haddini bildirmeniz lazım. Bir sorun yok diyorsunuz bir yanlışını görür duyar sizi uyarır o zaman arkadaşlığını dostluğunu gösterir. Cacık olup olmayacağını siz kendiniz görürsünüz arkadaşınızın haddine değil bu şekilde yorum yapmak. Patavatsiz insana karşı mesafenin korumanızi tavsiye ederim

Sert üslup yapmam çünkü onu seviyorum ama uyardım
Ayrıca olgunluğuma bilmem neyime laf sokan tiplere de cevabımı verdim.
Sert bir uslup kullandığımı düşünmüyorum
Ben düşündüğümü direk söylerim
Cici bici cümleler arkasına sığınarak laf sokmam yapı meselesi...
Bu sevginiz karşılıklı olsaydı o da sizi kırmaktan korkar ve sevdiğiniz adamla ilgili dan dun konuşmazdı.

Bu adam daha geçenlerde konu açıp burada gömdüğünüz adam değil mi? Burada anlattığınız şeyleri arkadaşınıza söylediyseniz o da kendince yorum yapmıştır.
İnsanlara özelinizi anlatırsanız yorum yapma hakkı vermiş olursunuz. Yorum istemiyorsanız anlatmayın, günlük tutun oraya yazın.
Bir arkadaşım bana tanımadığım sevgilisiyle ilgili olumlu-olumsuz bir şeyler anlatsa ben de anlattığı şeyler üzerinden yorum yaparım.
"Canım ben adamı tanımıyorum, tanıştıktan sonra gel anlat" diyecek halim yok.

Ama ben sizin duymak istediğiniz cevabı vereyim: Arkadaşınız sizi çok kıskanıyor :KK51:

Back
X