Yakin arkadaşınız bir ay yazmasa

Meralmeryemm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
357
76
18
28
Yakin arkadaşınız gercketen iyi biri destekciniz oldu vs. Ama coronadan beri 1 aydir adam akilli yazmıyor. Bikac kere yazdi isle ilgili. Onun disinda yazmadi. Bende uzaklaştım siz olsanız napardiniz.

Kız bir karar ver senin kafanmı karıştı bu ne hız 3 ayrı konu :KK55:

Madem bu kadar yakınız ben mesaj atar sorardım. Nerelerdesin, nasılsın, neden kayboldun ortalıktan vs. vs. Belki bir derdi var, belki yalnız kalmak iyi geldi tadını çıkartıyor, belki sevgili yapmıştır onun heyecanına kapılmış etrafındakileri biraz süre unutmuştur belki belki belki... Onun neden size sebepsiz yazmayı kestiğini kendisiyle iletişime geçmeden öğrenemezsiniz ve bu şekilde sadece kafanızda kurar aranıza mesafe koyarsınız o yüzden bir an evvel yazın da arkadaşlığınız bozulmasın :)

Benim en yakın arkadaşım da herşeyim vardır tüm şifrelerim banka hesabımda dahil aynı şekilde onunda bende vardır belki abartı gele bilir bu durum size, biz bazen 2 ay hiç konuşmayız, ama konuşmaya başladığımızda da günün her saati telefonda konuşuruz müsaitsek eger görüntülü, degilsek normal bi kaç ay böyle gider, sonra gene konuşnayız bi süre, o sürede de konu biliktiririz 😂😂

Ben en yakın arkadaşımla 2 , 3 ay konuşamadığı oluyor ikimiz de yogun iş temposundayiz ve bu duruma anlayış gösteriyoruz haberlestigimiz an sanki dün görüşmüşüz sıcaklığında devam ediyoruz. Bazen hayat şartları öyle gerekebilir, eğer bir trip vs sezmediyseniz keyfinize bakin

Back
X