- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Çok zor bir şey Ama hayatta ögrendigim şey su ölenle olunmuyor. Bu vefasızlık vicdansizlik degil, hayata gönderiliş amacımıza uygunluk. Ben öldükten sonra sevdiklerimin arkamdan rezil olup süründüklerini düşünmek dahi istemem. Ama bunun bir karakter olduğunu düşünüyorum.Kızlar herkese merhaba öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum
Konuma gelecek olursada cok eski bir arkadaşım var zaman zaman ciddi sıkintılar ve kuslukler kendisini çok seviyorum onunda beni sevdiğinden şüphem yok.
Sıkıntı ne diye soran olacak olursa hayatlarımız birbirine cok benziyor cocukluklarimiz belkide bizi birbirimize bağlayanda budur yani ikimizde kotu bir cocukluk gecirdik sorumsuz babalar maddi manevi sıkıntılar kavgalarla dolu bir ev psikolojik şiddet vs vs vs
Arkadasim 3 yıl önce eşini kaybetti tahmin edeceğiniz gibi zaten esini kaybetmis olmanin sıkıntisinın yaninda birde ailenin yanına geri dönme durumu yaşadı.
Ben ise evlenmedim ailemle yaşıyorum hala çalışıyorum.
Arkadaşım maalesef aşırı derecede karamsar neredeyse hergun konusuruz ve her gün Allah bizi unuttu bizim zaten şansımız yok diger insanlarin yasantisina bak birde bizim yasantımiza bak biz hep boyle kalacagız Allah neden herkese veriyorda bize vermiyor gibi sayamayacagim kadar isyankar sözler bazen ağlamalar falan
Şöyle söyleyeyim mükemmel bir hayatımız yok sıkıntılarımızda var ama eski hayatlarımıza göre de suanki hayatımız v.i.p derecesinde neredeyse
Kendisiyle konuşuyorum bak yaşadığın sey kolay degil bizden daha iyi durumda olanlar olduğu gibi daha kotu durumda olanlarda var diyorum konuşmaya çalışıyorum ama yok
Mesela konuşurken de hep biz biz diye konuşur bize kadar yok Allah bize vermedi gibi bu durum beni cok uzuyor zaten bende karamsarım zaten ailevi maddi manevi bi dolu sıkıntım var ben unutmaya pozitif olmaya çalıştıkça arkadaşımla konuşunca dahada karamsarlasiyorum.
Hangi konuda fikir versem hep hayır olmaz olmaz gibi bi dolu itiraz duyuyorum bende ne yapacagimi sasirdim
Ona faydam olmadığı gibi kendi ruh sağlığımda iyiden iyiye çöküyor sevdiğim bi insanı bu nedenden dolayı hayatımdan çıkarmak istemiyorum katacağını sasirdim siz olsanız bu durunda ne yapardıniz
Çok karışık anlatmış olabilirim. Iftar sonrası cansızlık yaşıyorum