yakın erkek arkadaşımla ne oluyor?

kindersutburger

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
15
3
3
32
kızlar benim çok önemli bir sorunum var. dört beş yıldır çok yakın yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bi arkadaşım vardı. birbirimizin sevgililerini falan da tanıyorduk. günlerden birgün aramızda bir şeyler oldu öpüştük ama sonrasında hiçbir şey olmamış gibi davrandık ve hiç bu konuyu açmadık.
aradan altı ay geçti ve şimdi akıllandım. ne yapmam lazım, onun sevgilisi var

Son düzenleme:
sevgilisi olan biriyle aranızda bir şeyler geçmiş olması çok çirkin, arasının bozuk olması bu durumu asla normalleştirmez.. ona karşı bir şeyler hissediyorsanız bunu ona sevgilisi olmadığı bir zamanda söyleyebilirdiniz..

o da sizi seviyor olsaydı bunu zaten şimdiye kadar söylerdi, hadi söyleyemedi diyelim 6 ay önce öpüşüp sonra da hiç bir şey yok gibi davranmazdı !! 6 ay sonra yine sizinle bir şeyler yaşayıp yine bir şey yok gibi davranması da cabası.. anlayana..

Hayatında biri var ama sizlede birşeyler yaşıyor ee sende de sıkıntı yok razısın adam rahat yani sizin badilik başka yöne kaymış

sana yakLasimi nasil.? deger veriyor mu? bunu hissediyormusun. bende boyle bi durum yasamistim cok eskiden. belkide cocuk sen ayrildin diye sevgilinden oda ayrilmak istiyordur. sana arasinin bozuk oldugunu soylemis, sinyal vermis. sana karsi olan tavirlarini goz onune alip karar vermeLisin bence.

sana yakLasimi nasil.? deger veriyor mu? bunu hissediyormusun. bende boyle bi durum yasamistim cok eskiden. belkide cocuk sen ayrildin diye sevgilinden oda ayrilmak istiyordur. sana arasinin bozuk oldugunu soylemis, sinyal vermis. sana karsi olan tavirlarini goz onune alip karar vermeLisin bence.

çok değer veriyor. babam bir o iki öyle söyleyeyim. bunu hissediyorum dışarıdan da arkadaş ötesi bir durum var gibi ama çok yakın arkadaşız diye kimse de bir şey çıtlatamıyor bir yandan.

Back
X