yakın erkek arkadaşımla ne oluyor?

erkeklere kızıyoruz yanındaki kanka dedğin kızla görüşme diye, onlarda o benim arkadaşım falan deyip susturuyor, demek ki biz bayanlar haklıyız erkeklerin bayan kankasına güvenmemekle, lafta kanka ama davranışta farklı işte,nerden biliyorsunuz ayrılacağını,belki iki taraf birbirini seviyor,kankanız sizi sadece öpmek falan için kandırmış,ayrılmaz ayrılmamalı da bence.

erkeklere kızıyoruz yanındaki kanka dedğin kızla görüşme diye, onlarda o benim arkadaşım falan deyip susturuyor, demek ki biz bayanlar haklıyız erkeklerin bayan kankasına güvenmemekle, lafta kanka ama davranışta farklı işte,nerden biliyorsunuz ayrılacağını,belki iki taraf birbirini seviyor,kankanız sizi sadece öpmek falan için kandırmış,ayrılmaz ayrılmamalı da bence.
Buraları okudukça parranoya yapıyorum gerçekten.

ateşle barut diye düşünüyorum..
ne zaman kendime yakın bir erkek arkadaş edinsem sonu hep beni farketmesiyle bitti..

Ne olacak yakın arkadaşı olabilir derken şimdi gecenin bi yarısı neden buluştular, neler yaşandı, neden sinemaya gittiler diye düşünüyorum:KK53:

gerçi bu durum hepsi için geçerli değil ama ben genede bu tarz şeylere sıcak bakmıyorum,erkeğin bayan kankası olmaz ya, ateşle barut sonuçta, arkadaşça normal bir şekilde merabalaşsınlar ama kanka olmasınlar :rolleyes:

Bu insan seninle öpüşüyor sonra hiçbirşey olmamış gibi gidiyor başkasıyla çıkıyor aradan zaman geçiyor bu arada hiçbir yakınlaşması yok sana ve arası bozuk diye geliyor yine sana yanaşıyor ve sen hala sığınacak liman mıyım diyorsun hayır sığınacak liman bile değilsin sadece istediğinde elinin altında olan birisin. Gel dediğinde geliyorsun canı istediğinde öpüyor ve gidiyor ama aşık değil sana. Tavsiyem bu kişiyle arkadaşlığına son vermen.

birbirinizi yedekte tutuyorsunuz. çok güzel, körler sağırlar birbirini ağırlar. sevgilileriniz için üzüldüm sadece yoksa ne haliniz varsa görün.

kızlar benim çok önemli bir sorunum var. dört beş yıldır çok yakın yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bi arkadaşım vardı. birbirimizin sevgililerini falan da tanıyorduk. günlerden birgün aramızda bir şeyler oldu öpüştük ama sonrasında hiçbir şey olmamış gibi davrandık ve hiç bu konuyu açmadık.
altı ay sonra falan ( benim sevgilim yok, onun var ) bana sevgilisiyle arasının bozuk olduğunu falan anlattı. Bir akşam dışarı çıkmıştık ve akşamında tekrar aramızda bir şeyler geçti.
Şimdi ise düşünmeye başladım onun için sığınacak liman mıyım hiç bir şey olmayacak ama hep böyle mi devam edecek yoksa hoşlanıyor mu, ne yapmam nasıl davranmam lazım bir yol yordam gösterin lütfen. çok zor durumdayım ve ne istediğimi de bilmiyorum.

aranızda hiç böyle bir durum yaşamış var mı?
durumunuz tam olarak bu
259410.jpg

sanırım onun sevgilisi varken öpüşmüşsünüz. çok yanlış:KK12:ve sizin sadece kendi derdinize düşmeniz bu kadar düşüncesiz ve bencilce yaklaşmanız hiç hoş değil kız arkadaşına üzüldüm ben en çok bide yakın arkadaşsınız diye birşeyden de şüphelenmiyodur. böyle şeyler okuyunca etkileniyorum, eşimizin sevgilimizin etrafındaki her kadın tehlike ozaman:KK12: bence kendinize çeki düzen verin ne yaptıgınızın farkına varın ayrıca bugun kız arkadaşının arkasından iş çeviren adama yarın sevgili olsanız siz nasıl güveniceksiniz

erkeklerin tüm kadınlara evlenecek kadın gözüyle bakar arkadaşlık hikaye tezini pek çürütmemiş arkadaşınız

Back
X