Yakin oldugumu sandigim arkadasim

gizemmli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2021
1.649
2.225
63
35
Merhaba kizlar benim is yerindr bir arkadasim var ortak biriyle gorusmeyi kestik bana onunla konustugum icin laf soyledigi icin. Onların arasi da zaten bozuktu. Ben yakiniz zannediyordum ikimizde sozum ona konusmuyorduk. Gitmis bir anda ben böyle olmak istemiyorum selam alirsan ben selamlasmak isterim demis. Benim kirildigim bana soylemesi gerekmez miydi yani ben ona hakaret ettigi ve onla yakin oldugum icin bozustum kus oldugumuz kisiyle zaten. Kimseyede bosa kirilmak istemiyorum fikirleirniz nedir.

Çok garip biriyle kötü bir şey yaşarsınız mesafe koyarsınız yasiniz kaç ortak konuşmama kararı almak nedir ilkokul öğrencileri yapar bunu banane arkadaşım konusmuyorsa konuşmasın bana zararı olmayan bir insanla neden konuşmayı bırakayim ki çocukça geldi

iste bu yuzden baskasi kus diye sizinde kusmeniz yanlis .Baskalarinin arasina bu yuzden girmiyoruz onlar duzelir siz kalirsiniz

Kimse için bir başkasına sebepsiz yere küsmeniz hoş olmamış yani anlamsız, ama arkadaşınız da önce siz diğer kişiyle konuşuyorsunuz diye size laf söylemiş sonra gidip kendi selamlaşmak istemiş garip..

Onların arasında ki konuya siz neden dahil oldunuz?
Yakın arkadaşınız daha aklı başında biriymiş mevzuyu çözüp sizi ortada bırakmış.

Gerekmez,kimse kimseden izin almak durumunda değil.
Sana da ders olsun ; başkası için etrafındakilere bozusma.
Olay seninle alakalı degilse arkadaşlığı bahane ederek dahil olma.
Bugün selam verir,yarın ev gezmesine gider.

Başkasının aklı fikriyle hareket ederseniz böyle olur. Göbeğiniz bir mi kesildi kim kimle konuşmak istiyorsa konuşsun, küsmek istiyorsa küssün. Siz kendiniz bağımsız bir insansınız

Ben böyle insanları anlamıyorum. Sizin gerçekten bir kişiliğiniz yok mu? İnsanların sorunları varsa kendi aralarındadır, artık konuşmadığım bir şahısla yakın arkadaşım olan kişinin arasında olan ilişkiye müdahil olmam, onu etkilemeye çalışmam. Küssem ben küsümdür.

Benim ilişkilerimi yönetmeye çalışan insanla da arkadaş olmam. Benim sevdiğim birini o sevmiyor diye beni doldurmaya kalkarsa ilişkimi keserim. İnsanlar ne kadar kolay üzerinizde hakimiyet kuruyor, sizi domine edebiliyor?

Demek ki neymiş?
Arkadaşınız "hadi camdan atlayalım" dese atlayacakmışsınız!!

Ikisinide kendi haline birakin baska arkadaslar edinin. Size yapilmayan baskasina yapilan birsey icinde bir daha kimseye tavir almayin olan size oluyor.

"İş yerinde" diyebilecek kadar büyüksünüz ama maalesef yaşınıza göre bir davranış değil. İlkokulda bile bir başkası için iletişim kesilmez,kesilmesi talep edilemez

Kardeşimle bile yapmam bu planı. Herkes hür. Kendim istersem konuşurum,istemezsem konuşmam. Arkadaşınızın sözüyle hareket ederek en başta hatayı siz yapmışsınız.

Tam anlatamadim burdan ama kustugum kisi o yakin arkadasim ile konustugum icin hakaret etti agir konustu benimle. O yakin arkadasim deidgimde doldurdu beni epey o kisim can skici olan. Ama kadinla bozusmamdaki sebepte tabiki arkadasimdi. Elbetteki konusmamak yanlisti ama kisiliginiz yok mu filan yazanlar icin konusuyorum dusundugunuz sekilde olaylar gelismedi. Kırıldığım konu gercekten arkadasimin hem arkasindan o insanin konusup hem beni doldurup konusmasiydi neyse ben burda anlatamadim o yuzden konuyu kapatmak istiyorum. Tesekkurler gercekten yardimci olmaya calisan insanlara.

sırf arkadaşınızı pohpohlamak için o kişiyle küsmeniz yanlış en başta. şunu deseydiniz eğer ; biri birine kötülük etti o kötülüğe uğrayan affetti ama bana hareketi o kadar yanlış geldi ki insan olarak sindiremedim ve uzak duruyorum konuşmuyorum. arada kaldım deseniz sıkıntı yok. siz ergen gibi sırf arkadaşınız için sırf sıkı arkadaş gibi görünmek için tavır yapmışsınız. birdaha bunu yapmayın bu yanlış. güvensiz davranış sergilemişsiniz daha olgun davranın

Kişiliğiniz yokmu demedim ben, diyenler de neden başkasının direktifleri ile hareket ediyorsunuz demek istemiştir. Etmedim,zaten kendim görüşmemeyi tercih ettim diyorsanız da o zaman arkadaşınızın görüşmesi niye rahatsız etsin sizi?Durun düşünün ve kimse için kimseyle iletişimi kesmeyin. Hiç sevmediğim insanlar vardı en son çalıştığım yerde,en sevdiğim arkadaşım görüşürdü.Bana laflarını getirmezdi de. Ben de onun sevmediği insanlarla iyi anlaşıyordum mesela. İlişkileri kişisel tutmak lazım. İlkokulda 3 kişi kol kola girip bahçede gezmek gibi bir imaj oluyor yoksa. Sevgiler.

Tesekkur ederim sagolun yorumlariniz icin haklisinz gercekten. Sevgiler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…