Yakın oturma sorunu:(

Ben de sinir oluyorum bu konulara
Ailesine yakın oturmak çok istiyorsa evlenmesin direkt onlarla otursun
Daha yakın olur
Kabul etmeyin olsun bitsin
Bahaneyle de anlamaz Bence

"Hey adamım sakin ol ve elindeki pembe gözlükleri yere bırak." diyip ailelere ( iki aile de) yakın oturmanın ne gibi sonuçlar doğuracağını, özel hayatınızı baltalayacağını anlatın. Sonuç olarak anlamayacak ama siz yine de bir farķindalık yaratmayı deneyin.

Kendi anneme yakın oturmamın avantajı ne olur bunu da acıklar mısınız ? Cümkü ben kendi aileme de yakın oturmak istemiyorum
Bende kendi anneme yakın oturmak istemiyodum oturmadımda başta ama şuan aramızda 1 blok var:KK45: Hamile kaldım evim koktu gelin gittiğim eve giremedim.Bebek oluncada çok yararı olacak çalışmadığım halde yardıma ihtiyacım var.İlerisi için iyi düşün bence.

Sonuç bir gün siz onlara gidersiniz, ertesi gün onlar size gelir.Yakanızı kurtaramazsınız.

Evinizde huzur bulmak istiyosanız kendi ailenizden de onun ailesinden de uzak oturun

Sen niye iyisin canin istedinde kitler kapini oturusun.ben ayni evde yasiyorum ve bi omurde boyle nasil gecer diye dusunyorum :KK12: Ama vazgecire bilirsen cok iyi olur

öncelikle merhabalar.. ben napacağımı bilemedim ve buraya üye olup size sormakistedim.
Ben nişanlıyım ve yakında düğünüm olacak insallah.. nişanlımla cok iyiyiz ama ailesine yakın oturmak istiyor su an bi tane ev bulmuş yeri güzel kirası az ama annesigile görümcemlere ve diğer akrabalarına (zaten hepsi aynı muhitte oturuyo) yakın oturmak istiyo.. ben istemiyorum ama onun da hevesi kaçsın istemiyorım cünkü o evi tutmayı cok istiyo naısl ikna edebilirim bilmiyorum kırmadan uzak oturmaya :KK43:
Kendi annene yakın otursan sorun olmaz ama kv ile oturunca sorun olcak.sorun yasamayan yok.onceden tedbirini al.kirmadan halledemezsin gibime geldi.sadece kimseye yakin olmak istemiorm kendi ailemde dahil diyebilirsin

Kendi annene yakın otursan sorun olmaz ama kv ile oturunca sorun olcak.sorun yasamayan yok.onceden tedbirini al.kirmadan halledemezsin gibime geldi.sadece kimseye yakin olmak istemiorm kendi ailemde dahil diyebilirsin
Dedim onu anlamıyo ya.. evin mutfağının tezgahı küçükmüş bide ocağı ankastre imiş bunu bahane edicem artık :/

Yakin oturursan gelip 1 saat cay icip giderler. Uzak oturursan zaten uzak yoldan geldik diyip yatiya bile kalmayi dusunebilirler.

Ya her seyi avantaja cevirmek bizim elimizde.

Eşimin ailesinden de bir kaç kişi aynı yerde yaşıyor (annesi babannesi ve halası) yürüme mesafesi onlar ile bizim evimiz 30 dk
Bu evi tutma sebebim eşimin işine yakın yürüme mesafesi 15 dk
Şimdi ye kadar kV saymazsak kimse habersiz gelmedi
KV de nişanlı iken babamın evine de habersiz geliyordu :D (farklı semtlerdeyiz araba ile 30 dk trafik ile 45 dk belki de 1 saat )
Nişanlının isteği sadece ailesine yakın olmak ise kabul etme ama işine yakınsa ailesi ile arana koyacağın mesafe ile tercih edebilirsin o evi
Kolay gelsin zor durumlar

Bunun grisi yok aslında. Yakın oturursanız çok çok büyük ihtimalle huzurunuz kalmaz, defalarca boşanmayı konuşursunuz. Ya boşanmak için evlenecek yada biraz daha çaba gösterip uygun yeni bir ev bulacak.

Ya bunu ben de söyledim ne senin ailene ne kendi aileme yakım otırmal istemiyorum dedim sma bu ev com iyi nasıl bulucaz bi daha böyle ev flan dedi :KK43:
Evi güzel yapan içindeki huzurdur de. Yakın oturma çok sıkıntı yaşayan var. Ben kendi anneme yakın oturuyorum diye bile eşim problem ediyor. Kaldı ki gelinden beklenen daha farklı olur. Kesinlikle bu konuda taviz verme bence. Bırak baştan kötü diyen kötü desin ama sen eşinle mutlu ol...

Eşimin ailesinden de bir kaç kişi aynı yerde yaşıyor (annesi babannesi ve halası) yürüme mesafesi onlar ile bizim evimiz 30 dk
Bu evi tutma sebebim eşimin işine yakın yürüme mesafesi 15 dk
Şimdi ye kadar kV saymazsak kimse habersiz gelmedi
KV de nişanlı iken babamın evine de habersiz geliyordu :KK70: (farklı semtlerdeyiz araba ile 30 dk trafik ile 45 dk belki de 1 saat )
Nişanlının isteği sadece ailesine yakın olmak ise kabul etme ama işine yakınsa ailesi ile arana koyacağın mesafe ile tercih edebilirsin o evi
Kolay gelsin zor durumlar
Evet cok zor yarın eve bakmaya gidicez ya yarın net bi şekilde tavrımı koyacam gerekirse ayrılmayı göze alıp ya da hep onlara boyun eğeceö..
bugün görümcemle konustum o da taşınacakmış size yakın bi yere taşınacam ben de oralarda ev bulacam dedi Allahımm :( sabır.
Nolur dua edin :(

Evi güzel yapan içindeki huzurdur de. Yakın oturma çok sıkıntı yaşayan var. Ben kendi anneme yakın oturuyorum diye bile eşim problem ediyor. Kaldı ki gelinden beklenen daha farklı olur. Kesinlikle bu konuda taviz verme bence. Bırak baştan kötü diyen kötü desin ama sen eşinle mutlu ol...
O da eğer bu evi kaçırırsak ve daha kötü bi yer bulursak hep bunu başıma kakacak biri :/

ben kayınvaldemlere yakın oturuyorum
kaynım da görümcem de bekar hepsi beraberler

şöyle ki insanları değiştiremiyorsan politik olacaksın

eşinle aranı bozma ailesinden herkese hatta sülalesine saygı göster

onlar küçülse dahi sen ses etme ki eşin doğru tarafı görebilsin

benim eşim bir seferinde görümcemle ufak bir sorunumuz esnasında abi seninle birşey konusacagım deyip odaya çekti ben eşimin şunu dediğini duydum

-o kızcagız senin hakkında tek kelime etmiyor sen kardeşimsin benim yuvamı bozmayamı uğraşıyorsun ne diyosun anlamıyorum

o gündem beri eşim arkamda ve görümcem bize kırk yılın başı gelir

kayınvaldeme he anne evet annecim sen daha dogru yapıyormusun bakim evet ya bana da öğret derim zaten en baştan aileye girdiğimden beri he dedim geçtim eşime sarıldım yine bildiğimi yaptım

bu dediklerim fena kaynana ve gçrümceler için :)

eğer tek dertleri mutlulugunuz olan insanlarsa zaten sorun yok

Yakın olmak istiyor çünkü hep birarada olun istiyor.Ona hava hoş tabii ama senin açından zor olur.

ben kayınvaldemlere yakın oturuyorum
kaynım da görümcem de bekar hepsi beraberler

şöyle ki insanları değiştiremiyorsan politik olacaksın

eşinle aranı bozma ailesinden herkese hatta sülalesine saygı göster

onlar küçülse dahi sen ses etme ki eşin doğru tarafı görebilsin

benim eşim bir seferinde görümcemle ufak bir sorunumuz esnasında abi seninle birşey konusacagım deyip odaya çekti ben eşimin şunu dediğini duydum

-o kızcagız senin hakkında tek kelime etmiyor sen kardeşimsin benim yuvamı bozmayamı uğraşıyorsun ne diyosun anlamıyorum

o gündem beri eşim arkamda ve görümcem bize kırk yılın başı gelir

kayınvaldeme he anne evet annecim sen daha dogru yapıyormusun bakim evet ya bana da öğret derim zaten en baştan aileye girdiğimden beri he dedim geçtim eşime sarıldım yine bildiğimi yaptım

bu dediklerim fena kaynana ve gçrümceler için :)

eğer tek dertleri mutlulugunuz olan insanlarsa zaten sorun yok
Gerçekten öyle ne kadar erkeklere anneleri hakkında sikayet ederseniz sözde o kadar etkisiz kalıyor. Kendileri görünce durum cok farklı oluyor.Politik olmakta her zaman fayda var.

Back
X