Göz Çevresi Bakımı Yakın zamanda CERNOR XO kullanan var mı? Göz altı morluğu için

papatya55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
311
4
96
Muğla
4 gündür cernor xo kullanmaya başladım. sabah ve akşam kullanılmasını ve güneşle temas ettirilmemesi yazıyor kutusunda. fakat güneşle temas etmeyecekse sabah nasıl kullanacağız :S fikri olan var mı kızlar? :82:

Ben yaklaşık 6 ay cernor xo kullandım ve hiç faydasını görmedim desem yeridir. Bence birkaç ay kullandıktan sonra fayda sağlamıyorsa devam etmeyin derim. Bu arada ben sadece akşamları sürebiliyordum. Çünkü sabahları sürüldüğünde üzerine kapatıcı kullanmak, bana çok mantıklı gelmiyor.

Ben de 3 4 ay kullandım.Pek bir faydaını görmedim.Üstelik de çok kuru bir ürün.Gözaltını hiç nemlendirme özelliği yok.Almışsınız artık.Bunu bitirin bari.

Ben bu ürünü yaklaşık 3,4 ay kullandım.Ama morluklara hiçbir faydasını görmedim.Ayrıca çok kuru bir ürün.Hiç nemlendirmesi yok.Artık almışsınız,kullanın bari artık.

teşekkürler arkadaşlar. ben de biraz daha kullanayım bakalım nasıl olacak. ama ben hiç kuruluk hissetmedim, ilginç. bir de ben de sadece akşam kullanıyorum, üstüne kapatıcı süremek gerçekten anlamsız geliyr :S

kullanmaya devam etmeni şiddetle öneririm. ben çok faydasını gördüm. bana doktor verdi. kesinlikle en az 3 ay kullanmalısın.

sadece akşam kullanalım o zamn. bunun stick ini kullanan var mı? kapatıcı diye de geçiyor?

cernor cover stick'i ben kullandım: hiçbir fondötenimin kapatamayacağı kadar doğal duruyor çook memnunum. kreminide kullandım bende işe yaradı. biteli 1 ay olda yine arttı morluklar. en yakın zamanda yine alıcam. ama Allahtan stick bitmedi çok iyi kapatıyor. başta benim renk tonumu tutarmı diye cok korktum ama tam tamina oldu belli olmuyor desem yalan olmaz.

gündüz sürdükten sonra evde olacaksınız sabah sürülebilir onun dışında sadece akşam sürülmeli.
bende faydasını gördüm diyemem ama göz çevresi için güvenilir bir bakım kremi olarak kullanılabilir. kapatıcısını denemedim kreminden bahsediyorum ama fiyatı yüksek geliyorsa boşuna almayın diyebilirim

İnsanın umudunu kırmaktan ve para tuzagı olmaktan baska faydası yok ben aldım hemde bu yorumları okudum almadan önce ama bi umut belki die kullandım ve gercekle yüzleştim bosuna paranıza kıymayın

Back
X