Yakın zamanda doğum yapan hanımlar bir bakar mısınız?

Çatlak oluşmuştur. Bende olmamıştı ama bebeğimde oldu çok acı çekiyordu kuzum. Ben anestol merhem kullandım sanırım bebekte kullanıldığına göre bizler de kullanabiliriz. Her gün tuvaletini yapmasını sağladım eğer yapmazsa fitil kullandım. Zeytinyağını pamuğa batırıp makat bölgesine kapattım ve bezini öyle bağladım zeytinyağ onarıcı olduğu için ayrıca kantaron yağı kullananları da okumuştum.tuvalete çıkmadan önce sıcak su ile oturma banyosu yapın iyi gelir. Ayrıca bebeğimde hamazinc merhem ve penaten pişik kremi kullandım. Çinko içerikli olan merhemleri çok öneriyorlar. Ve tartışmaya açık bir yöntem olarak bebeğime her sabah zeytinyağ içirdim 1 çay kaşığı kadar ki bu da kakasını rahat yapmasını sağladı. Çok geçmiş olsun. Hangi şehirdeyseniz yazın arkadaşlar doktor konusunda yardımcı olurlar mesela bu tarz rahatsızlıklarda bursada Servet yetgin mükemmel bir doktordur.

Benim bebeğimde de olmuştu şükürler olsun geçti anestol ve madecassol kullanmıştım bende.sizin bebeğinizde kabızlıktan mı olmuştu? Benim kızım alerjiden ishal oluyordu ondan oldu.umarım geçmiştir kıyamam ona

Benim de kabız değildi gazlı yapıyordu ve mukuslu o da tahriş etti en başta hep çok gazlı bebek derken kan gelince koştuk alerji diye götürdük bişey çıkmadı o zaman öğrendik çatlak olduğunu. Şimdi geçti sanırım şikayetimiz yok çok şükür Size de geçmiş olsun hep iyi olsun kuzucuklar.

Herkese cok teşekkür ederim kendi kendine geçmesini beklemiycem bazi arkadaşların dedigi gibi ilerlemesinden endişe ediyorum.

Hamilelik sonu oluşan hemoroid canim o. Ilk hamileligimde bende yasamistim hemen iç hastaliklarina git krem veriyor geçer. Bide küvet veya leğene poponu yakmicak şekilde su koy bi yarim saat otur bir kaç defa yap. Ihmal etme ben 4 ay çektim Allahtan ikincide olmadi. Bol su iç bide kayisi,şeftali suyu felan iç kabiz olmamaya bak. Çok geçmiş olsun

Merhabalar bende de fissür var siz ameliyat olmuştunuz nasılsınız şimdi iyileşebildiniz mi merak ediyorum öneriyormusunuz ameliyatı şimdiden teşekkürler

Canm hemoroid büyük ihtimalle ben 40 gun once normal doğum yaptim bundan 5 gun once ayni seyleri yaşadım tuvalete gidemiyordum acı sanki makaatimı bıçakla kesik atiyolar gibi hatta makat ustune koltukta oturamıyordum bir iki güne gecti ama ben kabız olmuştum birde nasil desem bilmiyorum biraz açık yazayım tuvaletini yaptıktan sonra taharet alırken elini mkatiına ver orda yuvarlak yuvarlak bezelye gibi seyler varsa hemoroiddir endişelenme geçer birkac gune geçmezse mutlaka git

Büyük ihtimalle anal fissür var. Genelde tuvalette cam kesiği gibi acı veriyor der bunu yaşayanlar. Doktora gitmelisiniz.

Sağol canım size de geçmiş olsun.yavrularımıza biley olmasın yeter ki

Merhabalar bende de fissür var siz ameliyat olmuştunuz nasılsınız şimdi iyileşebildiniz mi merak ediyorum öneriyormusunuz ameliyatı şimdiden teşekkürler
Merhaba,ameliyatı elbette öneriyorum.ben 7 ay çektim bu illeti en sonunda dayanamadım.benimki ameliyatsız geçecek birşey değildi zaten.büyük rahatlık.olun kurtulun. Ama şöyle birşey var.ameliyat olup iyileştikten sonra lifsiz katı beslenme devam ederse sürekli yine çatlatırsınız.ama korkmayın,ameliyattan sonra oluşan çatlaklar hem ağrımıyor,hemde çatlağa baskı yapan kas gevşemiş olduğu için yaralar hemen iyileşiyor.gün içinde lifli yiyecekleri artırırsınız olur biter

Doğumda zorlanmissinjz hemoreid bu. Yani ishal bile olsanız şuan orda bir yara var ve her seferinde oradan geçerken acıması normal . Utanacak bişey yok dr gidin

Catlak var doktora gidin makatta sislik yoksa muayene istemez boşuna evde kivranmayin uygun krem ve ilaci verirler

Konu eski ama birinin işine yarar benimki hametan kremle geçti, lifli beslenme bol su ve hametan.
anestol beni daha kötü yaptı.

Merhaba hangi doktora gittiniz acaba?

anak fissür ise lansinoh göğüs çatlak kremini anal bölgeye sürün çabucak geçirecektir bu bileğiyim verdiğim için de lütfen oğluma dua edin geçmiş olsun

Catlak , yırtık olmuş ne lanet birseydir ooo... aylarca çektim doktorora utanip gidemedim.
Keske daha erken gitseymişim...
Lutfen ihmal etmeyip gdin doktora
Daha da kotu olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…