- 1 Temmuz 2009
- 6.059
- 6.690
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
New york’a,Merhaba. Hangi ilaç gelecek ve hangı eyalette??
Çok ince düşüncelisinizMillet ben pazar gidiyorum sabah.. ılacın bana gelmesi malesef yetısmıyor. Ben sandım ki Neywork’tan getireceğim. Meğer önce İstanbul’a yani bana gelecekmisbana gelmesi yetısmıyor yanı, Baska olan varsa ımkanı yazsın yahuu
Ya çok teşekkürlerÇok ince düşüncelisiniz
Tesekkur ederim tekrarYa çok teşekkürlerkonu sağlık önemli. Arkadaşımız belli ki zorda, İlaç genelde getir götür yapıyorum tek hayır demeyeceğim şey inşallah birisi çıkar.
Spesifik bir goz damlasi.Bir gün havalimanında bir kadına yardım etmek istedim bu konuda ve beni uçuş görevlileri uyardı asla biz izin vermeyiz sizi uçağa almayadabiliriz diye. Neden dedim, siz o ilacın içinde ya da o eşyanın içinde gerçekte ne olduğunu hangi amaçla gittiğini karşınızdaki kişiyi tanıyıp tanımadığınızı biliyor musunuz dediler, sakın böyle hatalar yapmayın başınız yanabilir dediler. Çok şaşırdım, çok mantıklıydı çünkü.
Göz damlasını ordaki doktorlar yapamıyor mu?
Senin gibi düşünceli, güzel kalpli insanların sayısı artar inşallahMillet ben pazar gidiyorum sabah.. ılacın bana gelmesi malesef yetısmıyor. Ben sandım ki Neywork’tan getireceğim. Meğer önce İstanbul’a yani bana gelecekmisbana gelmesi yetısmıyor yanı, Baska olan varsa ımkanı yazsın yahuu
Oradaki göz doktorları, eczaneler vs bu damlayı size sağlayamıyor mu orasını çözemedim?Spesifik bir goz damlasi.
Tamam siz yardim etmezsiniz o halde.
Sizin ki gerçekten ilaçtır ihtiyacınız vardır. Benim dayımın başına gelmişti birisi yardım istemiş şunu çantasına koyar mısınız diye yeri yokmuş. Dayımda iyilik olarak koymuş sonra uçak inince geri almışlar. Ama küçük konserve kutusu gibi bişey. Böyle olaylar yaşanıyor. Birisi bilipte ihbar etseydi başı yanardı büyük ihtimalleSpesifik bir goz damlasi.
Siz hiç tanımadığınız birinin verdiği ilacı alıp çantanızda taşır mısınız? İçeriğini bilmeden emin olmadan bavulunuza koyup Amerika gibi havaalanlarında dehşet güvenlik uygulanan bir ülkeye götürür müsünüz? Hayır bavulumda başkasına ait herhangi bir eşya madde ilaç yok diye beyanda bulunur musunuz? Evet göz damlası çok masum bir şey ama her zaman göz damlası olmayabilir. Adamlar o yüzden sıkı kurallar uyguluyorlar.Spesifik bir goz damlasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?