Öyle düşünmeyinYani karıştırmaktan çok sürekli her zaman beraber olmak her işi beraber yapmak isteyecekler zamanlı zamansız siz gelin biz gelelim olacak ona canım sıkılıyor bu zamana kadarda görüşmelerimizde zaman kavramına çok dikkat eden insanlar değillerdi ama sık görüşmediğimiz için tölere edebiliyordum ama şimdi eminimki onlarda eşimde sürekli beraber olmak isteyecek sürekli çocuğumun onlarda olmasını isteyecekler.
Yani karıştırmaktan çok sürekli her zaman beraber olmak her işi beraber yapmak isteyecekler zamanlı zamansız siz gelin biz gelelim olacak ona canım sıkılıyor bu zamana kadarda görüşmelerimizde zaman kavramına çok dikkat eden insanlar değillerdi ama sık görüşmediğimiz için tölere edebiliyordum ama şimdi eminimki onlarda eşimde sürekli beraber olmak isteyecek sürekli çocuğumun onlarda olmasını isteyecekler.
Canim benim gelde anlat beylere gitmedik mi tatsizlik oluyor gidelim de gelelim aradan ciksin diyoruz.uzakta da olsa neden her hafta görüşüyorsunuz ki? bana çok anlamsız geliyor yani evini ayırmışsın artık neden her hafta gidiliyor?
Bir gün değil iki gün değil sürekli bahane bularak nasıl geçecek bilmiyorum.bir çocuğum var şuan küçük az büyüyünce tüm gününü onlarda geçirecek sanıyorlar onun hayalini kuruyolar.tüm bunların önüne nasıl geçicem bilmiyorum
sizin aileniz?Canim benim gelde anlat beylere gitmedik mi tatsizlik oluyor gidelim de gelelim aradan ciksin diyoruz.
Gideriz aileme ben demem genelde esim teklif eder sizinkilere gidelim diye oyle gideriz bizimkilere haftada bir on gunde bir..sizin aileniz?
hm onlar taşınıyormuş şimdi okudum sen yine mesafeni koru haftada 1 iyidir iyi fazla samimiyet tez ayrılık getirirArkadaşlar dört senelik evliyim kayonvalidem ile sürekli olmasada belli aralıklarla sorun yaşıyorum.fırsatını bulduğunda her işime karışmaya çalışan veni yönetmeye çalışan biri ve beklentileri ise hiç bitmez.şimdiye kadar evleri ortalama uzaklıktaydı ve ben durumdan çok memnundum.şimdi ise evimizin iki üç apartman yakınına taşınıyorlar.ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum önceden haftada bir görüşüyorduk ve biz onlardaysak gayet güleryüzlü oluyordum onlar bizdeyse de çok güzel ağırlıyordum.şimdi benim bu güleryüzlü halimden faydalanıp sürekli görüşmek isteyeceğini düşünüyorum ters davransam bu kez yakına geldik diye böle yapıyo diye sorun çıkacak eşimlede aram açılacak lütfen fikir verin bana
Gideriz aileme ben demem genelde esim teklif eder sizinkilere gidelim diye oyle gideriz bizimkilere haftada bir on gunde bir..
Allah gonlune gore versin insallah.yani ben evli olsam her hafta her hafta ne kendi aileme giderim ne eş ailesine. zaten çalışıyorum yani ev ev gezeceğime kendime gezer kendime dinlenirim yani. görev gibi bana saçma geliyor. ama eşin aileci bi adamsa yapacak bişey yok. kavga dövüşe hazır ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?