Yakına taşınma işi

aynı sorun bendede var şuan çalışıyorum ama hafta sonu oldugunda süreklı gelip gitmeler yoruyor inanki. çalışmayınca nasıl olucak bilmiyorum. bir an önce taşınmak istiyorum
Haklisin biz calisanlar hafta sonu geliyor diye sevinecegimize bu gelme gitmeler yoruyor insani hafta icini daha cok seviyorum ben.

Haftada 1 olayini uygulamaya devam edin derim. Calisiyosanz zaten is bahane olur. Calismiyosanz da ya evde isiniz olur ya disarda. Ben sadece aradaki mesafeyi bozmamaya ugrasin derim

İşiniz çok zor eğer sizin taşınma imkanınız varsa siz de taşının , kv yi memnun etmek zor birde sorunlar yaşamışsınız mümkünse taşının sizde .

İlk çocukta ayrı kalmak başkalarına düşkün olması babaannenin hep sevmek icin gelip gitmesi (bebeginizi) can sıkıcı olur şimdilik Belli bir zaman sonra heleki 2. Çocuktan sonra kafa dinlemeye çarşı pazara gitmeye arkadaş buluşmasına gidince bırakma ihtiyaci duyacaginiz zamanlarda ohh biraz kafa dinleyeeyim diyeceginiz zamanlarda birinin çocuklara bakama ihtiyacı duyacaksınız. Kayinvalide niz bakıyorken baksın çocuğa ne var sevsin zamanı gelince ihtiyacınız olacak kadına onuda düşünün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…