Yakında doğuma gideceğim belli ama...

nebis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
178
25
118
2 Kasım tahmini doğum zamanım.40. haftam yani. Fakat ben nasıl sancım olacağını bilmiyorum bile. Geç kalıp bebeğime zarar vermekten de korkuyorum. Zaman zaman sancım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Araştırdığıma göre suyum kısım kısım da gelebilirmiş birdende gelebilirmiş. Benim zaten enfeksiyondan dolayı az az akıntım geliyordu. Gelmeyede devam ediyor.Fakat bu suyumun gelmesi ilen aynı şey mi bilmiyorum. Ben ilk önce nişanımın gelmesini bekliyorum. Hata mı ediyorum...Tecrübeli anneler doğumdan önce neler yaşamış. Sancıları nasıl olmuş. Dayanılmayacak gibi mi?Bu arada benimkinin tekmişleri azaldı. Fakat hala sert sert tekmler atıyor:)

Cnm öncelikle sakin ol geç kalma gibi bir durum yok yani hemen doğurmuyorsun sancıların olsa bile...İllaki önce nişan gelecek diye bişey de yok benim nişan gelmeden bir anda suyum gelmişti...Sonra açılman artıyor ve doğum başlıyor...
Sancılara gelince ilk önce benim 30dk da bir adet sancısı gibi geldi ki hamileliğim boyunca hiç sancım olmamıştı...Sonra bu sancılar 15 dk sonra 10, 5 ,3 derken düşüyor ve seni iyice sıkıştırıyor..Ben doktorumu 5 dk. da bir sancı olduğunda aramıştım ve gel hemen demişti ama 1 saat sonra falan gittim...Yani dayanılmayacak gibi değil ki ben 1 saat oyalandım evde.
Sakın stres yapma akışına bırak bebeğin geleceği zaman eminim hissedeceksin ve gerekeni yapacaksın...
Kolay doğumlar diliyorum sana.Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…