Yakında erkek arkadaşımın annesiyle tanışacağım!!!

bonemo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
18
0
36
İstanbul
kızlar erkek arkadaşım annesiyle tanıştırıcak beni :18:
bana hicbir ipucu vermedi konusturamıyorum hazır ol diyor baska bisey demiyor
belki birçoğunuzun başından böyle bir olay geçmiştir bana yardımcı olabilirmisiniz
neyle karışılaşabiliceğimi bilmek ve hazırlıklı olmak istiyorum
kaynanalar neye dikkat ediyor ne sorar ne der ayyy :44:

Olduğun gibi ol!Sakın farklı davranma gözüne girmek için uğraşma neysen o ol

Ve seni kabul edeceklerse böyle etsinler...

Hadi bakalım hayırlısı olsun gelişmeleri yazarsın :)

kaynanalar ne yer ne içer gibi olmuş canım sen kendin ol efendi ol ağarbaşlı ol ailenden falan soru sorar kesin ordan çalış ya falan diye konuşma gerisi gelir zaten

Aynen arkadaşa katılıyorum. Giyimin tarzın nasılsa aynen oşekilde gitki ileride sorun yaşanmasın

Canim herzaman nasilsan öyle ol hic korkma hersey olucagina varir hakkimda hayirlisi neyse o olsun de duani oku sakinlestirir seni
Kendinden emin ne istedigini bilen güleryüzlü olman yeterde artar bile

nbr teyzeciğim deyip sonrada ayak ayak üstüne atarmışım
acıktım hani ikram yok mu filan

şaka biryana çok heyecanlanlandım böyle durumlarda da ellerim buz gibi olur
düşünsenize buz gibi ellerimle tokalaşıyoruz teyzeyle ayy nasıl bir elektrik alır benden kimbilir

: )

çok hoşsun

görüşmeyi kısa tutmakta fayda var ilk olduğu için

olduğun gibi ol

çalışmadığın yerden soracağını sanmam

Telaş etmene hiç gerek yok,o da senin annen gibi bir anne :))
Olduğun gibi ol,yapmacık olma..kendini farklı göstermeye çalışma anneler her şeyi hisseder

Daha iki gün önce benim oğlumda kız arkadaşıyla tanıştırdı beni,öyle plan program yoktu haberimde yoktu.Akşam geldi anne hadi dışarı yemeğe gidelim dedi,olur deyip hazırlandım aşağıda arkadaş bekliyor dedi.Gittik yemeğimizi yedik,güldük eğlendik dolaştık.Hiç soru falanda sormadım kızcağıza,o an ne gerekiyorsa onu konuştuk.Zaten konular kendiliğinden açılıyor merak etme.

Bir önceki arkadaşıylada tanışmıştım,oğlumla sinemaya gidiyorduk,yolda arayım gelsinmi dedi ara tabiki dedim,geldi filmimizi izledik,kahvelerimizi içtik gayet normal geçti :))

Keşke arkadaşında seni plansız tanıştırsaydı,stres yapmazdın.
Ama dediğim gibi,telaş etmeni gerektirecek bir durum yok,konu sizi nereye götürürse ordan bahsedersiniz :)

aaa bu hic aklıma gelmemişti haklısın
sessizlik olmadan yada kovulmadan tatlı yerinde tekrar görüşmek üzere müsade isteyip benim kalkmam gerekicek sanırım (sonra da kız korktu kaçtı demesin)

erkek arkadaşına iş düşüyor : ) o kaçırmış olsun seni

sizi tebri ediyorum gercekten cok mükemmel bir davranıs..e kız baktı burdakı herkes kaynanadan dertlı haklı aslında bu derece panıklemede ama oldugun gibi davranmak en doğrusu..ne olacaksa bastan olur...

teşekkür ederim Madamiks benimkinde tık yok vallahi ağzından laf alamıyorum köşe bucak kaçıyor meraktan kıvrandığımın da farkında ve çok hoşuna gidiyor
keşke kaynana adayım sizin gibi olsa inşallah anlattığınız gibi bir ortamda bulurum kendimi

iKiymiziAba inşallah ama sanmıyorum o o kadar ince düşünmez anakuzusudur:)
önceden tanışma bitince olan ayrılığın planını yapsak mı acaba?

bende bu haftasonu yada öbür cts tnışıcam ne giyilir ne alınıp gidilir kararszım. Tek bildiğim şey güleryüzlü olunması gerektiği bi de çok bıdır bıdır kendini anlatma demişti bnm bi arkım

aaa hadi bakalım hayırlısı olsun canım gelişmeleri sende yaz bakalım neler olucak
inşallah müstakbel kaynanayla tanışma anı için herşey güzel olur

erkek arkadaşının ailesi kapalıysa abartı giyinme
ben onlara göre daha açığım ama hep dikkat ettim kırmızı oje varsa sildim dar pant.etek vs.giymedim erkek arkadaşını seviyosan ailesinide seviyosan ayak uydurucaksın
ben normalde çok konuşkanımdır ama onlara ilk gittiğimde ağzımı bıçak açmadı yani benki herkesle çok kolay konuşan biriyim onlarda bana çok yakındılar ama bi çekingenlik oluyor

hatta birgün biyere gezmeye gittik hepberaber kuzeni ve sevgiliside vardı
onlar benimkinin annesinin babasının yanında el elelerdi
ben daha yolda tembihledim benimkine annenin babanın yanında bana olan hareketlerine dikkat et elime koluma yaklaşma diye

Son düzenleyen: Moderatör:

bence bişey alma canım hiç gerek yok.ben bayramda gittiğimde güzel bi çikolata götürdüm ama bayramdı diye

bakalım kayınvalide adaylarınız size hediye vericeklermi

çünkü bazı arkadaşlarımın kayınvalide adayları kız evine gittiğinde çetik tülbent havlu kazak parfüm türü şeyler vermişler

sonuçları burdan bildirin kızlar

ellerini öp sonra süzülmeye başla ayy şaka bir yana sana hak veriyorum ben bile her seferinde ilk gibi çekiniyorum:18:

ooo sonuna kadar hak veriyorum kadıncağıza ilk izlenim kötü olursa ömür billah geçinemeyiz walla hiç alışamaz:))

canıım ailesi kapalıydı dimi aman diim dikkat et ilk notu ordan alırsn ..
bence çiçek almalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…