kızlar erkek arkadaşım annesiyle tanıştırıcak beni :18:
bana hicbir ipucu vermedi konusturamıyorum hazır ol diyor baska bisey demiyor
belki birçoğunuzun başından böyle bir olay geçmiştir bana yardımcı olabilirmisiniz
neyle karışılaşabiliceğimi bilmek ve hazırlıklı olmak istiyorum
kaynanalar neye dikkat ediyor ne sorar ne der ayyy :44:
görüşmeyi kısa tutmakta fayda var ilk olduğu için
kızlar erkek arkadaşım annesiyle tanıştırıcak beni :18:
bana hicbir ipucu vermedi konusturamıyorum hazır ol diyor baska bisey demiyor
belki birçoğunuzun başından böyle bir olay geçmiştir bana yardımcı olabilirmisiniz
neyle karışılaşabiliceğimi bilmek ve hazırlıklı olmak istiyorum
kaynanalar neye dikkat ediyor ne sorar ne der ayyy :44:
aaa bu hic aklıma gelmemişti haklısın
sessizlik olmadan yada kovulmadan tatlı yerinde tekrar görüşmek üzere müsade isteyip benim kalkmam gerekicek sanırım (sonra da kız korktu kaçtı demesin)
[ı]telaş etmene hiç gerek yok,o da senin annen gibi bir anne :))[/ı]
[ı]olduğun gibi ol,yapmacık olma..kendini farklı göstermeye çalışma anneler her şeyi hisseder[/ı]
[ı]daha iki gün önce benim oğlumda kız arkadaşıyla tanıştırdı beni,öyle plan program yoktu haberimde yoktu.akşam geldi anne hadi dışarı yemeğe gidelim dedi,olur deyip hazırlandım aşağıda arkadaş bekliyor dedi.gittik yemeğimizi yedik,güldük eğlendik dolaştık.hiç soru falanda sormadım kızcağıza,o an ne gerekiyorsa onu konuştuk.zaten konular kendiliğinden açılıyor merak etme.[/ı]
[ı]bir önceki arkadaşıylada tanışmıştım,oğlumla sinemaya gidiyorduk,yolda arayım gelsinmi dedi ara tabiki dedim,geldi filmimizi izledik,kahvelerimizi içtik gayet normal geçti :))[/ı]
[ı]keşke arkadaşında seni plansız tanıştırsaydı,stres yapmazdın.[/ı]
[ı]ama dediğim gibi,telaş etmeni gerektirecek bir durum yok,konu sizi nereye götürürse ordan bahsedersiniz :)[/ı]
bende bu haftasonu yada öbür cts tnışıcam ne giyilir ne alınıp gidilir kararszım. Tek bildiğim şey güleryüzlü olunması gerektiği bi de çok bıdır bıdır kendini anlatma demişti bnm bi arkım
nbr teyzeciğim deyip sonrada ayak ayak üstüne atarmışım
acıktım hani ikram yok mu filan
şaka biryana çok heyecanlanlandım böyle durumlarda da ellerim buz gibi olur
düşünsenize buz gibi ellerimle tokalaşıyoruz teyzeyle ayy nasıl bir elektrik alır benden kimbilir
ellerini öp sonra süzülmeye başlaayy şaka bir yana sana hak veriyorum ben bile her seferinde ilk gibi çekiniyorum:18:
erkek arkadaşının ailesi kapalıysa abartı giyinme
ben onlara göre daha açığım ama hep dikkat ettim kırmızı oje varsa sildim dar pant.etek vs.giymedim erkek arkadaşını seviyosan ailesinide seviyosan ayak uydurucaksın
ben normalde çok konuşkanımdır ama onlara ilk gittiğimde ağzımı bıçak açmadıyani benki herkesle çok kolay konuşan biriyim onlarda bana çok yakındılar ama bi çekingenlik oluyor
hatta birgün biyere gezmeye gittik hepberaber kuzeni ve sevgiliside vardı
onlar benimkinin annesinin babasının yanında el elelerdi
ben daha yolda tembihledim benimkine annenin babanın yanında bana olan hareketlerine dikkat et elime koluma yaklaşma diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?