• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakında evleneceğim ama korkularım

Kafana takacak hiçbir şey yok. Kimse mükemmel değil. Emin ol kendine güvenin olmazsa ezilirsin ve bunu karşıdaki kişi farkederse fena üzülürsün. Erkekler kendine güveni olan kadını daha çekici bulurlar pısırık olanı değil. Ben de başlarda utanırım sıkılırım diye düşünüyordum ama öyle olmadı, aslında çok utangaç biri olan ben resmen çağ atladım bu konuda diyebilirim. Tuvalet konusuna da hiç takılma eşimde ben de evde misafir olmadığı sürexe banyo kapısını kilitlemeyiz banyoya girdiğimizde. İkimizde alaturka tuvaleti değil banyodaki klozeti kullanıyoruz, ben tuvaletteyken aniden kapıyı açıp içeri girer sonra kaçar gider veya beni izler. Bazılarınıza iğrenç gelecek ama 🤣 Bazen de ben ona aynısını yapıyorum onu izliyorum bakıyorum(büyük tuvalet sırasında kesinlikle yapmayız bunu)🤣

İç çamaşırı konusuna gelecek olursak, ben iç çamaşırı aldım ama hem normal zamanda giyebileceğim hemde ilişkiden önce eşime karşı giyeceğim çamaşırlar da aldım. Mesela normal sade klasik bir Sütyenin altına onun rengine uygun dantelli fantazi kilot, tanga, ipli kilotlar, tül kilotlar filan.. Saten sabahlık vs aldım çok az giydim aslında almasaymışım daha iyi olurmuş. Pek rahat edemedim esnek olmadığı için, belki kadife olanlarından olsa daha rahat olurdu.

İlişki sırasında karanlıktan hoşlanmaz erkekler, yani kocamdan biliyorum kocam ışıkları kapatmak istemez, bazen ben diyorum kapatsak mum yaksak loş ışık olsa filan diye ama istemiyor bende zorlamıyorum. Üstümüze çarşaf vs kesinlikle atmıyorum o bi aralar atardı tamamen çıplak kalmayalım diye, bense açardım çünkü rahat olmuyor öyle.

Kendini sal bırak boşver, kendine dişiliğine güven, başlarda utanırsın ama yinede zorla kendini, ışık açık olsun, hatta yatak odası dolabın aynalı veya camlıysa mis gibi 🤣 kendinizi izlersin daha hoş oluyor. 🤣Sal kendini hayatını yaşa. Tabularını bırak kenara. Redbull filan iç 🤣
Bu ayna işi normalmiş demek ki. az daha adamı paralıyordum ayna yüzünden 😊 tavsiyeler için teşekkür ederim.

Ayna olması neden tuhaf ki? 🙄 Herkesin yatak odasında var dır hemen hemen.
Birlikte olurken aynada görmek istediği için tepki göstermiştim ama burada okuduğuma göre bu fantezi de normalmiş. Aynanın bu fonksiyonundan haberim yoktu, ayna dediğin boyuna bosuna saçına başına bakmak için var sanıyordum.

Sizden en az 10 yaş küçük olarak diyorum ki kendinizi extra kasmayın biraz özgüvensiz gördüm sizi iç çamaşırı mağazasında zaten genelde kadın çalışanlar olur girin istediğinizi alın ekmek alırken utanmıyor çamaşır alırken utanmayın vecde cinsellikde yok çıplak olamam yok karanlık olsun falan derseniz mutsuz cinsel hayatınız olur hatta vajinismusa kadar gider kafanız rahat olsun bunlar normal şeyler nişanlıniz sizi beğeniyor ve seviyor aksi halde evlenmezdi.

Bence acilen bir psikologdan randevu al evlenene kadar birkac kez git eminim faydasi olacaktir o seni rahatlatir cok fazla sorun yasamazsin. Ama camasir alamaman cok sacma herkes aliyor hele internetten alamaman asiri sacma

Bende 34 yasında evlendim yeni evliyim 4aylık . Böyle düşünüp kendi kendinizi bunalıma sokmayın ben penti mağazasına gidip genelde erkek olmuyor tek tük bazen rahatlıkla almıştım günlük özel iç çamaşırlarımı yanınızda samimi utanmadığınız biri varsa onunla gidin ama yok derseniz tekte gidip rahatlıkla alabilirsiniz kendi kendinize bnda utanılacak bir şey yok diye tekrarlayın .. kendinizle barışık olun. Çok düşünürseniz böyle içinize işlersiniz olmaz gayet normal doğal şeyler. Her şey insanlar için sizde olan, olacak olan seyler karşı tarafta da olacak tek değilsinzki .. yahu ben eşimle oo her halini biliyorum o da benm biliyor rahat rahat takılıyoruz evim orası insanın en doğal halidir . Kasamam o da kasmaz .

Siz özgüvenli bir duruş sergilerseniz seksi ve dişi görünürsünüz. Kansızlıktan dolayı kalın giyinecek olmanızın hiçbir şekilde sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Önemli olan temiz olmak. Özel anlarınızda güzel seksi şeyler giyersiniz. İç çamaşırı almak kadar doğal bir şey yok :) Lütfen çekinmeyin hatta size alışveriş yaptığım, çok beğendiğim ürünleri olan uygun fiyatlı bir site önerebilirim
Ayy lütfen bu siteyi bana da önerir misiniz ?

Yanı bu söyledikleriniz çoğu kadında olan şeyler çoğumuz da sivilce var kıl tüy mevzusu zaten hepimizin derdi vs.
Kısın hepimiz kalın giyiniyoruz yapicak bir şey yok üşüyoruz napalim.
Cinsellikte esas mesele arzulu olmak bence. Karşıdakini istemek istediğini hissettirmek önemli.

Bu arada iletişim çok önemli. Nisanlinizla oturun konusun ben utanıyorum cekiniyorum bilmiyorum bana yardımcı ol vs.deyin.
Rahat olmadığınızı söyleyin gerekirse birlikte gidin iç çamaşırı almaya .

İnternetten bi iki tane ic camasiri siparis edin sonuçta resimlerini goruyorsunuz farkli birsey gelmiyor aynisi geliyor hic olmamasindan iyidir acin biraz erotik film izleyin sevismeyi kesfedin ilk gun ki heyecan ve stres için bir kereye mahsus sakinlestirici felan alabilirsiniz kil tuy halledilmeyecek sorun degil kendinize bi plan hazırlayın o planda ilerleyin sorunlarinizin aslinda cok kolay hallolacagini kendinizi inandirin sonrasi kolay zaten

Kafana takacak hiçbir şey yok. Kimse mükemmel değil. Emin ol kendine güvenin olmazsa ezilirsin ve bunu karşıdaki kişi farkederse fena üzülürsün. Erkekler kendine güveni olan kadını daha çekici bulurlar pısırık olanı değil. Ben de başlarda utanırım sıkılırım diye düşünüyordum ama öyle olmadı, aslında çok utangaç biri olan ben resmen çağ atladım bu konuda diyebilirim. Tuvalet konusuna da hiç takılma eşimde ben de evde misafir olmadığı sürexe banyo kapısını kilitlemeyiz banyoya girdiğimizde. İkimizde alaturka tuvaleti değil banyodaki klozeti kullanıyoruz, ben tuvaletteyken aniden kapıyı açıp içeri girer sonra kaçar gider veya beni izler. Bazılarınıza iğrenç gelecek ama 🤣 Bazen de ben ona aynısını yapıyorum onu izliyorum bakıyorum(büyük tuvalet sırasında kesinlikle yapmayız bunu)🤣

İç çamaşırı konusuna gelecek olursak, ben iç çamaşırı aldım ama hem normal zamanda giyebileceğim hemde ilişkiden önce eşime karşı giyeceğim çamaşırlar da aldım. Mesela normal sade klasik bir Sütyenin altına onun rengine uygun dantelli fantazi kilot, tanga, ipli kilotlar, tül kilotlar filan.. Saten sabahlık vs aldım çok az giydim aslında almasaymışım daha iyi olurmuş. Pek rahat edemedim esnek olmadığı için, belki kadife olanlarından olsa daha rahat olurdu.

İlişki sırasında karanlıktan hoşlanmaz erkekler, yani kocamdan biliyorum kocam ışıkları kapatmak istemez, bazen ben diyorum kapatsak mum yaksak loş ışık olsa filan diye ama istemiyor bende zorlamıyorum. Üstümüze çarşaf vs kesinlikle atmıyorum o bi aralar atardı tamamen çıplak kalmayalım diye, bense açardım çünkü rahat olmuyor öyle.

Kendini sal bırak boşver, kendine dişiliğine güven, başlarda utanırsın ama yinede zorla kendini, ışık açık olsun, hatta yatak odası dolabın aynalı veya camlıysa mis gibi 🤣 kendinizi izlersin daha hoş oluyor. 🤣Sal kendini hayatını yaşa. Tabularını bırak kenara. Redbull filan iç 🤣
Maşallah çok tatlısınız. Bekar olarak evliliğin bu kadar tatlı olduğunu okumak, korkulari azaltıyor 😊

Ben bekar kızım ama beğendiğimde kirmızı gecelikler sipariş ederim. Eve gelince de anneme gösteriyorum "bak nasıl?" diye 😄
Kadında alıştı birşey demiyor 😄😄😄
Acaba bende mi sorun var ya anlamadim 🤪😆
Ya çok iyi bende yeni evliyim. Fantazi birkaç parça çamaşır aldım. Kargoyu annemin eve sipariş ettim. Annemle yakınız ben çalışıyorum. Annem sen tut aç birini diyor ki bu ne anlamadım dizlik falan mı:KK70:

Online al, teslimat adresinin dikkat çekmesi mümkün değil, neler neler alıyor millet. Al beğenmezsen iade edersin, çok açık saçık olmasına gerek yok zaten, yeni olsunlar, temiz olsunlar, illa fantezi türü şeyler almak zorunda da değilsin. Sade ama güzel bir sürü model var. Kıl tüy olaylarına da takılma, erkekler dönsün kendi popolarına baksın. Düğünden önce bir güzellik merkezine git bakım yaptır kendine, hiç bir şey yaptırmazsan bile saçlarının uçlarından kestir, bakım yaptır, bir manikür, bir cilt bakımı bile insana kendisini güzel hissettiriyor.

Merhaba arkadaşlar, yakında evlenicem ama bazı şeyleri düşününce sorun olur mu acaba diye korkuyorum. 36 yaşındayım. Neresinden başlayayım bilmiyorum. çekici bir kadın olamadım. Vücudumu pek beğenmem, özellikle kalçamda sivilceler oluşur.bacaklarımda bile kıl tüy çıkma aşamasında yara bere olur.bunun dışında cok üşüyen bir insanım, kansızlık var. Bundan mıdır bilmem kışın yün pijamalarla yatan hatta dışarı çıkarken bile pantolon etek altına kalın külotlu çoraplar giyen bir insanım. Yine kışın sık banyo yapsam çabuk üşütüyorum, burnum çok akıyor.Evliyken büyük tuvalate girmekten bile çekinecekmişim gibi geliyor. Bir de benim hiç süslü gösterişli iç çamaşırlarım, geceliklerim, terliklerim olmadı 20 gün sonra evlenicem ve ben bu tarz çamaşır kıyafet vs. almadım. Almak istiyorum. çok saçma ama mağazadan iç çamaşır, gecelik almaya utanıyorum. internetten alayım dedim ama onda da görmeden almak istemediğim için ve teslimat adresinde dikkat çekeceği için içim rahat etmedi. Bu arada hiç cinsellik yaşamadım bu da ayrı bir korku bende. Işık açık olmamalı, çıplak olmamalıyım, üstüm çok açık olmamalı vs. Nişanlımın ise ilişkileri olmuş.açıkça söylemese de cinsellik konusunda benden beklentileri var. Ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, nişanlımı seviyorum, aramızda çekim olduğunu hissediyorum ama yukarıda bahsettiğim konular beni düşündürüyor. Tabularla büyütülmenin etkisi belki de bu utangaçlıklar, bu korkular. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz, önerileriniz nelerdir?
Fazla kasmayın bu kadar ya 🙄 Karsındakı mukemmel kusursuz biri degil sonucta Teknoloji cok ilerledi magazadan istedigin gibi camasırlar var istedigin bedende Agda makinesi kullan bacaklarına su duş fırcası varya kese gibi onu kullanabilirsin Makyaj yaparsın vucuduna pudra sürersin iki parfüm sıkarsın tamam yani kişisel bakım yaparsın işte kendine göre kendin yapamıyorsan kuaförede gidebilirsin tercihler cok yani

Erkekler evlenince evde hep takım elbiseyle parfümünü sıkıp,jölesini sürüp, güneş gözlüklerini takıp oturuyor mu sanıyorsun sen? :D
Bi sal kendini. :D

Merhabalar 😃 öncelikle lütfen sakin olun. İnanın bunları hepimiz evlenirken yaşadık. Sonrasında alışıyorsun. Tabularını biraz esnetmeye çalış. Mesela mağazalara neden giremeyecekmişsin ki? O mağazaların amacı zaten bu. Kimse size bakmaz. Ben bisey almasam bile gene de viktoria’s secret e girer gezerim rahat rahat 😃😃
Ben de ilk başlarda hep ışıkları kapalı tutardım utandıgım için ama şimdi farketmıyor. Loş ışık daha romantik bi ambians sağladığı için tercihim loş ışıktır. Ayrıca ayna fikrine katılıyorum 😂😂😂Unutma o senin kocan birbirinizin çoğu zaman her haline şahit olacaksınız. Gözünde büyütme aynı insani ihtiyaçlar Onda da var. Mutluluklar dilerim

Back
X