Kafana takacak hiçbir şey yok. Kimse mükemmel değil. Emin ol kendine güvenin olmazsa ezilirsin ve bunu karşıdaki kişi farkederse fena üzülürsün. Erkekler kendine güveni olan kadını daha çekici bulurlar pısırık olanı değil. Ben de başlarda utanırım sıkılırım diye düşünüyordum ama öyle olmadı, aslında çok utangaç biri olan ben resmen çağ atladım bu konuda diyebilirim. Tuvalet konusuna da hiç takılma eşimde ben de evde misafir olmadığı sürexe banyo kapısını kilitlemeyiz banyoya girdiğimizde. İkimizde alaturka tuvaleti değil banyodaki klozeti kullanıyoruz, ben tuvaletteyken aniden kapıyı açıp içeri girer sonra kaçar gider veya beni izler. Bazılarınıza iğrenç gelecek ama

Bazen de ben ona aynısını yapıyorum onu izliyorum bakıyorum(büyük tuvalet sırasında kesinlikle yapmayız bunu)
İç çamaşırı konusuna gelecek olursak, ben iç çamaşırı aldım ama hem normal zamanda giyebileceğim hemde ilişkiden önce eşime karşı giyeceğim çamaşırlar da aldım. Mesela normal sade klasik bir Sütyenin altına onun rengine uygun dantelli fantazi kilot, tanga, ipli kilotlar, tül kilotlar filan.. Saten sabahlık vs aldım çok az giydim aslında almasaymışım daha iyi olurmuş. Pek rahat edemedim esnek olmadığı için, belki kadife olanlarından olsa daha rahat olurdu.
İlişki sırasında karanlıktan hoşlanmaz erkekler, yani kocamdan biliyorum kocam ışıkları kapatmak istemez, bazen ben diyorum kapatsak mum yaksak loş ışık olsa filan diye ama istemiyor bende zorlamıyorum. Üstümüze çarşaf vs kesinlikle atmıyorum o bi aralar atardı tamamen çıplak kalmayalım diye, bense açardım çünkü rahat olmuyor öyle.
Kendini sal bırak boşver, kendine dişiliğine güven, başlarda utanırsın ama yinede zorla kendini, ışık açık olsun, hatta yatak odası dolabın aynalı veya camlıysa mis gibi

kendinizi izlersin daha hoş oluyor.

Sal kendini hayatını yaşa. Tabularını bırak kenara. Redbull filan iç