Yakında evleneceğim ve kedimden ayrılmak zorunda olmak beni mahvediyor

benim de kedi çocuklarım var, onları istemeyeni ben de istemem, ikna olmuyor diye bi seçenek yok benim için.hadi kardeşim bana başka koca mı yok diye teee en başta ilerletmem işi bu raddeye ki yapmışlığım vardır .he başka bir durum olsaydı ne biliyim sever ama alerjisi kötüdür, şartları zor bir yere gidiyorumdur annemde kalır evet üzülürüm mesela yurtdışında yaşadığım dönemde evdeydiler tabi de annem kedilerimle benle ilgilendiğinden daha fazla ilgilendiği için asla aklım kalmadı kalmaz kalmaz babam da öyledir elinde olsa evi çiftliğe çeviricek.ama senin adamı sevmedim..

Çocukken kediyle ilgili bir travması var. O yüzden onunla empati yapabildiğim için üzerine gitmek istemiyorum. Bu arada o kabul etseydi de annem kedimizi bana vermezdi ancak başka kedi sahiplenebilirdik çünkü annem kediye çok bağlı. Her ne kadar evimizde 5 papağan kocaman bir akvaryum 4 tane hamster da olsa kedinin yeri annemde çok ayrı. Ben sadece oğlumdan ayrılacağım diye üzülüyorum

Kediyi bırak köpek sahiplenelim demedi ki siz onu nereden çıkarttınız? Köpek sahipleneceğiz dedim ben sadece

Yok hayır çocukluktan kalma bir travması var kedilerden korkuyor. Hayvanları seviyor lakin sadece kediden çok korkuyor

Köpeğim var herkesten vazgeçerim ondan vazgeçmem. Benim hayvanlari uzaktan seven beslemeyen ellemeyen zor durumda hayvan görürse barinagi arayan ama ben istedim mi destek olan bir erkek arkadasim var.Beraberliğimizin 2. yilinda köpeğimle tanistim. Bana defalarca olmaz,istemiyorum evde hayvan dedi o yetmedi ailesi de dedi.Ben de dedim ki oğlumdan vazgecmeyecegim bizi istemiyorsan sen gidebilirsin. Bu olayin üstünden 2 yil gecti su an oğlum ailem istemedigi icin ben alana kadar bakici da kalıyor erkek arkadasimi ariyorum veterinere götürüyor. Ben alamazsam mamasini aliyor. Oğlum diye seviyor :) Siz yeterince dik duramamissiniz bu konuda bir de ben köpegim icin gervekten cok eziyet cektim buna da sahit oldu asla vazgecmeyecegimi bilir.

Kedi konusunda travması var o yüzden ne yaptıysam yenemedi korkusunu.

o zaman yazdığınızı güncelleyin herkes yanlış anlamış yazdığınızdan çok başka bir şey anlaşılıyo kedi zaten anneninmiş ama çok iyi anlıyorum annen, o onun çocuğu vermez ki çocuğunu neden versin siz koca kadın evlenip ailenizi kuracaksınız hayvan evlat başka oluyo.mecbur ayrılacaksınız alışırsınız ziyarete gidince hasret giderirsiniz.

Kediyi bırak köpek sahiplenelim demedi ki siz onu nereden çıkarttınız? Köpek sahipleneceğiz dedim ben sadece

Konuyu okuyunca "kedini istemiyorum, köpek sahiplenelim" gibi bir anlam çıkıyor. Kelimesi kelimesine o cümleyi kurduğunu iddia etmedim zaten. Çıkan anlam o.
Konuya yazmazsanız nişanlınızın travması olduğunu, olmasa bile annenizin kediyi vermeyeceğini, sizin başka kedi sahiplenmek istediğinizi ama nişanlınızın istemediğini nereden bilelim?

Kedi annemin kedi sahiplenmeye ikna edemedim köpeği de isteyen benim

Yaaa kiyamam ben size Ama bence köpek sahiplenmeden önce de düzeninizin oturmasini bekleyin.İlla kedi şart değil ki sokaktaki pisilerle devam edersiniz :)

Kedi travması varmış istememesi çok normal. Bende hayvanları severim ama evimde birlikte yaşamak istemem. Evinde istemeyen insanlar hayvan sevmez değil, istemediği için müstakbel eşinde kötü biri değil. Evlilik anlayışlı olmayı ortak nokta bulmayı gerektirir. Zaten kedi annenin ve vermeyi istemiyormuş. Sende eve gittiğinde seversin birlikte vakit geçirirsin. Zaten zamanla yokluğuna da alışırsın

Size gerçekten değer veren sizin değer verdiğiniz şeylere de değer verir. Bu bir kedi olabilir, bir cocuk veya oyuncak ayı bile olabilir. Nasıl tavizler vererek evleniuorsunzu anlamıyorum. Benim eşim ben kedi sevmem dediğinde kapıyı göstermiştim. Sonra evlendik ve şimdi iyi ki bu evde kedi var diyor. Eğer benim 10 senelik kedi evladımi kabul etmeseydi asla evlenmezdim. Böyle konular gördüğümde çok üzülüyorum. Köpek istiyormuş. O kedi sevmeyen köpek diye tutturan güruhu da bilirim. Cins kopekleri gosteris diye alip sokaktaki hayvanin yuzune bakmayan insanlsr iste.... Hayvan sevmekten değer vermekten zerre anladığımız yok. Sevgi sorumluluk gerektirir. Kuru bir sevginin kimseye faydası yok. Cok sinirlendim.

Yaaa kiyamam ben size Ama bence köpek sahiplenmeden önce de düzeninizin oturmasini bekleyin.İlla kedi şart değil ki sokaktaki pisilerle devam edersiniz :)
Çok az bir borcumuz var fazla değil o bittikten sonra inşallah sahipleneceğiz. Kedi benim için bir başkaydı ama nasibim böyleymiş

Çok az bir borcumuz var fazla değil o bittikten sonra inşallah sahipleneceğiz. Kedi benim için bir başkaydı ama nasibim böyleymiş
Yanlış anlamayın ama bugünün yarini da var ayrilik durumu olursa annenizin evine götüremezsiniz. Bu da cocuk gibi sahiplenmek için uygun zaman olmali sartlar olgunlaşmalı

Ben de kedilerden çok korkardım, bulunduğum ortamda olsa duramazdım, kedi olan arkadaşımın evine gidemezdim, dışarda yemek yerken kedi masa altına girmişti masayı falan devirmiştim, sanırım çocukken tırmalamış ve çok korkmuşum. Ben evlendikten sonra annemler yavru kedi aldılar arada onlara gittiğimde yavruları annemler tutuyordu ben ufak ufak seviyordum, sonra yavaş yavaş alıştım, kucağıma alıp uyutuyordum kendime ben bile şaşırdım. Sanki kardeşim olmuş onun büyümesini izlemek gibi oldu. Onlar sayesinde kedilere olan korkumu yendim, başka kediler bile kucaklayabiliyorum artık bunca yıl boşa korkup kendimi çekmişim ama eşinizin korkusunu da anlayabiliyorum. Kedinizi zaten anneniz bırakmıyormuş hayvancık mağdur olmayacak belki zamanla o da aşar korkusunu, bir de kedi sahiplenirsiniz ya da anneyi ikna edip alırsınız yavruşunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…