• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakında kayınvalidem geliyor :(

Ben kendi anneme annecigim demiyorum kvalideme asla demem. Anne derim ikisinede. Evlendigimden beri davranislariyla ilgili isteklerimi elestirilerimi direkt yuzune soylerim. Hataliysa hatalisin iyiyse iyisin derim asla iliskimiz duzelsin diye kendimden farkli davranmadim. Ama sorun yok alisti bana hatta cekinir benden emrivaki yapmaz iznimi alir fikrimi sorar.

Ama seni takdir ettim arkadasim. Bravo. Sen tatli diliyle yenenlerdensin. Bu gercekten ise yarar eminim. Gercekten etkileyici...

senin eşin şahit olmadımı durumlara bnm eşim annesinin asıl suratına bile dayanamıyo beni suclu görüo oda bilerek asıo memnunsuz duruyo tam filimlik

elimden geleni yapacam ama çok güzel kırıyor hevesimi herseyi once ben bilmem karışmam annem sen yap diyo eşimin yanında mutfaga gelio nasıl yapmışın bunu sert tavırlar ikili oynuyo

canım ozaman sende eşine söyle annen bana sen yokken soruorum ben bilmem karışmam diyor öğretmiyor senin yanındaykende öyle davranıyor de ay ya kıskan canım senin kaynana....birde eşini senin yanında seviyorsa sevsin eğer senin kıskandığını anlıyorsa inadına yapar sinirlensende asla belli etme relaks ol ama eşini onunla yanlız bırakmamaya çalışkı doldurmasın....:47:

eee idare etmekten başka çaremiz yok canım bende gurbetteyim herzaman gelin demem ama oğlunuzun evi sizin eviniz benim gelin dememe gerek bile yok canınız ne zaman isterse buyrun derim....ilk zamanlar eşime sürekli dert yanıyordum sen sakın öyle yapma canım ama kibarlıkla annenlerde haklı ama bende haklıyım de aradaki kafaları şişmesin erkeklerin:1:eğer onların dedikleri bana ters gelen bişeyse bile o an sesimi çıkarmam:1: sadece dinlerim onaylıyormuşum gibi bak mesela anlatayım bir tane olan olayımızı.....boynumda fıtık çıktı ve çok ağırmış doktorda kaplıcaya git iyi gelir dedi malum memlekete gideceğiz kayınvalidelerde kalıyoruz yapabilirmiyim filan asla deme eşine söylet biz şuraya gideceğiz diye...neyse memleketteki kaplıcaya gideceğiz bir kaç günlüğüne saat 2 oldu sabah erken kalkacağız eşime yatalım mı dedim kayınvalidemlerden müsade isterim yatacağız biz hayırlı geceler diye neyse kayınbaba vakit erken oturuyoruz dedi daha öncede rahatsızlığımdan dolayı gideceğimizi biliyorlar kaplıcaya hoş biz değil siz gideceksiniz diye lafı attı kayınbaba ama ben duymamazlıktan geldim iyi geceler diledim ve yattık neyse kaplıcaya gittik geldiğimiz gün bana hoşgeldin demediler inat ya sankı oğullarını kaçırdım:47:bende bişey olmamış gibi davrandım....geldiğimziz akşam oturuyoruz kayınbaba başladı kışın ortasında kaplıcaya gidenlerde akıl olmaz(buarada annemide aldım ben oda aynı dertten muzdarip tabiki dediği laflar annemede gidiyor)sağlıklı olalım derken hasta olurlar,kaplıca ne işe yarayacak sankı vs vs ama neler söylüyor bende tv izliyor gibi yaptım lafa karışmadım bile neyse eşimde sinirlendiki baba doktorun bir bildiği varkı bizde gittik sabah birgün hasta olupta sende gitmeyesin dedi....ben tabiki lafa karışmamak için üzerimi değişmeye odaya gittim....işte böyle canım annemi de akılsız ettiler ama Allah yukarda görüyor hepsini uzun ve karışık yazdım kusura bakma....yani eşinle iyi ol gerisi hikaye idare etmek lazım napalım:16:

haklısın galiba benim sorunum duymamazlıktan gelememk üzülmek oluyor eşimde annemi istemiyormusun diyo galiba alışmam lazım bu tattiklere bizde orda olunca sabaha kadar film izleyecegi tutardı yatmayalım diye heralde

canım ozaman sende eşine söyle annen bana sen yokken soruorum ben bilmem karışmam diyor öğretmiyor senin yanındaykende öyle davranıyor de ay ya kıskan canım senin kaynana....birde eşini senin yanında seviyorsa sevsin eğer senin kıskandığını anlıyorsa inadına yapar sinirlensende asla belli etme relaks ol ama eşini onunla yanlız bırakmamaya çalışkı doldurmasın....:47:

yok kıskanmıyorum araları güzel seviniyorum ama eşimi üzüyo tek oğlumsun sen polis oldun kıyamıyorum korkuyorum dio gerek yoktu olmana gibisinden benle evlenmek için olgunu bilio olmasada olur dio yani üzüo benide

Bence kayınvaliden ve kayınbaban onlarada teklif etmeni beklemişler,birazda haklılar galiba..ben olsam bende üzülürüm herhalde,yanlız gitseniz diyecek birşeyim olmaz ama annenide almışsın onlarıda götürsen iyi olurdu..tabi kendi düşüncem

teklif ettim canım kaçkere söyledim kayınvalidem sevmez kaplıcayı siz gidin dedi kayınbabada öyle deyince annem sevmiyor diye ben ısrar etmedim dedim oyüzden içim rahat hatta söylerken eşimde yanımdaydı...

teklif ettim canım kaçkere söyledim kayınvalidem sevmez kaplıcayı siz gidin dedi kayınbabada öyle deyince annem sevmiyor diye ben ısrar etmedim dedim oyüzden içim rahat hatta söylerken eşimde yanımdaydı...

allahtan bnm kayın babam iyi ve anlıyor durumu benden yana sen bildiğini yap kızım diyo hep

Bence kayınvaliden ve kayınbaban onlarada teklif etmeni beklemişler,birazda haklılar galiba..ben olsam bende üzülürüm herhalde,yanlız gitseniz diyecek birşeyim olmaz ama annenide almışsın onlarıda götürsen iyi olurdu..tabi kendi düşüncem

canım teklif ettim ben kayınvalideme dedim ama kayın validem kaplıcayı sevmez siz gidin dedi....akşamda kayınbabam öyle deyince ben annem sevmiyor diye ısrar etmedim baba dedim eşimde yanımdaydı hatta oyüzden bende annemi götüreceğim dedim kayınvalideme hatta bayan bayana gidelim oğlun götürsün gelsin dedim istemem dedi ben napayım daha canım oyüzden içim rahat...

yok kıskanmıyorum araları güzel seviniyorum ama eşimi üzüyo tek oğlumsun sen polis oldun kıyamıyorum korkuyorum dio gerek yoktu olmana gibisinden benle evlenmek için olgunu bilio olmasada olur dio yani üzüo benide

ay ya aynı bizim hikaye buarada benim eşimde polis canım:)eşimin polis olmasında yüzde 50 payım vardır iyikide olmuş...Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi napalım...takma kafana ya ne derse desin.....

senin eşin şahit olmadımı durumlara bnm eşim annesinin asıl suratına bile dayanamıyo beni suclu görüo oda bilerek asıo memnunsuz duruyo tam filimlik

Hayir canim bilakis tarzimdir asla kvalidemle yapacagim ciddi konuslmalari yada elestirileri ( ki ilk evlendigim zamanlar cok oldu alisma surecinde) yalniz yapmam ben. Her zaman esim vardir yanimizda dedigim her kelimeyi bizzat duyar ki. Yarin birgun esime bana bunu dedi sunu dedi diye abartamaz bire bin katamaz. Telefonda dahi konusurken biz hoparlor aciktir esim de duyar.

Birde benim kvalidem kendisi hic gulmez dogustan sert durusludur, asik suratlidir, nadir guler. Onun suratsizligi baki oldugu icin esim sagolsun hic beni suclamadi.

Sanirim esindede bitiyor is. Seni bir kere bile suclamasi kvalidene koz olur zaten oda kullanir bunu. Esinin davranislari degismeli bence.

ay ya aynı bizim hikaye buarada benim eşimde polis canım:)eşimin polis olmasında yüzde 50 payım vardır iyikide olmuş...Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi napalım...takma kafana ya ne derse desin.....

sağol cnm amin eşimin alanı vardı ama atama 2 yıla zor gelir dedi polis oldu ben hiç ol falan demedim kısmeti burdaymış

Hayir canim bilakis tarzimdir asla kvalidemle yapacagim ciddi konuslmalari yada elestirileri ( ki ilk evlendigim zamanlar cok oldu alisma surecinde) yalniz yapmam ben. Her zaman esim vardir yanimizda dedigim her kelimeyi bizzat duyar ki. Yarin birgun esime bana bunu dedi sunu dedi diye abartamaz bire bin katamaz. Telefonda dahi konusurken biz hoparlor aciktir esim de duyar.

Birde benim kvalidem kendisi hic gulmez dogustan sert durusludur, asik suratlidir, nadir guler. Onun suratsizligi baki oldugu icin esim sagolsun hic beni suclamadi.

Sanirim esindede bitiyor is. Seni bir kere bile suclamasi kvalidene koz olur zaten oda kullanir bunu. Esinin davranislari degismeli bence.

öyle oldu zaten eşim olmadan orda kaldıgımda sanırım kocama doldurdu bişeyler ama bana geldi sordu anlattım herseyi ilk gunlerden beni hiçe sayacaksan guvenmeyeceksen yol yakınken bitiririm dedim özür diledi bidaha olmaz dedi idare et falan dedi

haklısın galiba benim sorunum duymamazlıktan gelememk üzülmek oluyor eşimde annemi istemiyormusun diyo galiba alışmam lazım bu tattiklere bizde orda olunca sabaha kadar film izleyecegi tutardı yatmayalım diye heralde

canım bizde orda olursak hep oturuyorlar ay birgün nasıl yorulmuşum gelinsin ya akşama kadar dön dur:(artık uyku gözlerimden akıyor eşime bakıyorum anlamıyor bende dedimki...canım sen oturmak istersen oturabilirsin ben yatacağım müsadenizle hayırlı geceler dedim artık napayım ayaklarım şişti sabahın 5inde kalk gece yarılarına kadar eşimde bende geliyorum dedi ve geldi yanımda ama gelmeseydide olurdu takmıyorum ya artık napayım sende relaks ol ki eşinde olsun.....annesinin aleyhine eşine dert yanma erkekler çabuk usanıyor annemi sevmiyorsun her yaptığı sana batmaya başladı filan bekle ve zamanı gelince lafını kibarca eşine çarp rabbim çok büyük öyle zamanlarda geliyor kibarca diyorum eşim sesini çıkarmıyor azcık sabır....

sen bilirsin dediginde , ßen ßilirim ivittt ßole yapacimmm diyin :1:Sizde ona esinizin yaninda ßalli ßalli davranin,esiniz yokken,verin veristirin:)
yani cadi olun .. Yoksa ßas edemezsiniz:1::1:

canım bizde orda olursak hep oturuyorlar ay birgün nasıl yorulmuşum gelinsin ya akşama kadar dön dur:(artık uyku gözlerimden akıyor eşime bakıyorum anlamıyor bende dedimki...canım sen oturmak istersen oturabilirsin ben yatacağım müsadenizle hayırlı geceler dedim artık napayım ayaklarım şişti sabahın 5inde kalk gece yarılarına kadar eşimde bende geliyorum dedi ve geldi yanımda ama gelmeseydide olurdu takmıyorum ya artık napayım sende relaks ol ki eşinde olsun.....annesinin aleyhine eşine dert yanma erkekler çabuk usanıyor annemi sevmiyorsun her yaptığı sana batmaya başladı filan bekle ve zamanı gelince lafını kibarca eşine çarp rabbim çok büyük öyle zamanlarda geliyor kibarca diyorum eşim sesini çıkarmıyor azcık sabır....

haklısın daha yolun basındayım tasınma hariç bu ilk ziyaret sayılır bakalım ne olacak ama o gunden beri aramız sıcak değil nişanlıyken ikimize hayrandı evlenince bokmu vardı polis oldun dedi yanımda haberleri izleyerek

sağol cnm amin eşimin alanı vardı ama atama 2 yıla zor gelir dedi polis oldu ben hiç ol falan demedim kısmeti burdaymış

nnapsın çocuk, elleri cebinde gezicek mi? mecbur hayata bir an önce atılıp ,işimi gücümü oturtayım demiş..
valide hanım oğlunun yaşadıklarını bilmiyormu ki, polis olmasaydın mıy mıy ediyor..
cevabını esirgeme sende ezici konuşurken..:19:

sen bilirsin dediginde , ßen ßilirim ivittt ßole yapacimmm diyin :1:Sizde ona esinizin yaninda ßalli ßalli davranin,esiniz yokken,verin veristirin:)
yani cadi olun .. Yoksa ßas edemezsiniz:1::1:

bak unu bende çok istiyorum ama dısarda ona gıcıkken bi anda eşimin yanında sırıtamıyorum yoksa bunu hak etmiyo değil ama eşimin annesi diye ben alttan almayı ama ezilmemeyi istiyorum

nnapsın çocuk, elleri cebinde gezicek mi? mecbur hayata bir an önce atılıp ,işimi gücümü oturtayım demiş..
valide hanım oğlunun yaşadıklarını bilmiyormu ki, polis olmasaydın mıy mıy ediyor..
cevabını esirgeme sende ezici konuşurken..:19:

daha bi haftalık gelindim eşimde yoktu hep sustum ailemi özledim boş odada agladım uyudum nerdesin ne yapıosun bile demedi o lafın ardındanda

haklısın daha yolun basındayım tasınma hariç bu ilk ziyaret sayılır bakalım ne olacak ama o gunden beri aramız sıcak değil nişanlıyken ikimize hayrandı evlenince bokmu vardı polis oldun dedi yanımda haberleri izleyerek

hey Allahım ya sende anne rızkı bu meslekteymiş ne yapsanızda boş Allah nerde rızık verirse orası kısmetten öteye geçilmez boş durmasından iyidir deeeeeeee :47:benim eşim isteyerek olduğu için bizimkiler laf edemiyorlar çok şükür:ssz:

Back
X