eee idare etmekten başka çaremiz yok canım bende gurbetteyim herzaman gelin demem ama oğlunuzun evi sizin eviniz benim gelin dememe gerek bile yok canınız ne zaman isterse buyrun derim....ilk zamanlar eşime sürekli dert yanıyordum sen sakın öyle yapma canım ama kibarlıkla annenlerde haklı ama bende haklıyım de aradaki kafaları şişmesin erkeklerin

eğer onların dedikleri bana ters gelen bişeyse bile o an sesimi çıkarmam

sadece dinlerim onaylıyormuşum gibi bak mesela anlatayım bir tane olan olayımızı.....boynumda fıtık çıktı ve çok ağırmış doktorda kaplıcaya git iyi gelir dedi malum memlekete gideceğiz kayınvalidelerde kalıyoruz yapabilirmiyim filan asla deme eşine söylet biz şuraya gideceğiz diye...neyse memleketteki kaplıcaya gideceğiz bir kaç günlüğüne saat 2 oldu sabah erken kalkacağız eşime yatalım mı dedim kayınvalidemlerden müsade isterim yatacağız biz hayırlı geceler diye neyse kayınbaba vakit erken oturuyoruz dedi daha öncede rahatsızlığımdan dolayı gideceğimizi biliyorlar kaplıcaya hoş biz değil siz gideceksiniz diye lafı attı kayınbaba ama ben duymamazlıktan geldim iyi geceler diledim ve yattık neyse kaplıcaya gittik geldiğimiz gün bana hoşgeldin demediler inat ya sankı oğullarını kaçırdım

bende bişey olmamış gibi davrandım....geldiğimziz akşam oturuyoruz kayınbaba başladı kışın ortasında kaplıcaya gidenlerde akıl olmaz(buarada annemide aldım ben oda aynı dertten muzdarip tabiki dediği laflar annemede gidiyor)sağlıklı olalım derken hasta olurlar,kaplıca ne işe yarayacak sankı vs vs ama neler söylüyor bende tv izliyor gibi yaptım lafa karışmadım bile neyse eşimde sinirlendiki baba doktorun bir bildiği varkı bizde gittik sabah birgün hasta olupta sende gitmeyesin dedi....ben tabiki lafa karışmamak için üzerimi değişmeye odaya gittim....işte böyle canım annemi de akılsız ettiler ama Allah yukarda görüyor hepsini uzun ve karışık yazdım kusura bakma....yani eşinle iyi ol gerisi hikaye idare etmek lazım napalım