yakında kel kalmaktan korkuyorum :(

ben de emin değilim hormonal mi genetik mi açıkçası.çünkü hormon düzenlemeye yönelik tedavi görüyorum ama gelişme yok henüz. yalnız kist olduğunu söylemişti doktor.kistten kurtulmak için tekrar deneyebilirim geçen sefer sabırlı olamamıştım.bu arada sarımsak konusunda önerinizi dikkate alıcam.

sampuan degilde direkt sarimsagi ikiye bolup seyrek. yerlere surseniz.abim sac kiran olmustu sarimsakla gecti

sampuan degilde direkt sarimsagi ikiye bolup seyrek. yerlere surseniz.abim sac kiran olmustu sarimsakla gecti

sarımsak sürmeyi denedim saç diplerimi çizdim hatta daha fazla etki etmesi için birkaç kez denedim bunu.ayrıca saç için vitamin tabletleri aldım düzenli bi şekilde.hangisi etkiledi bilmiyorum ama saç çıkarmayı başardım ama sorun o yeni çıkan minik minik saçların tutunamaması.onların güçlenmesini sağlayabilsem şuan çok daha iyi bi durumda olabilirdim.

anladım..Allah yardimcin olsun.insallah en kisa zamanda saçlarin gürlesir..

Canim sanki beni anlatmissin bende.25 yasindayim ve dogumdan sonra inanilmaz.bi dokulme yasiyorum bende hormon testleri herseyi yaptirdim doktor bana imrendi sagliklisin dedi en ufak bi puruz yok dedi dogumdan sonra olur dedi ama normal degil dogumda ebe saclarima hayran kalmisti uzun belime kadar ve sik ne cok sacin var cok guzel saclarin demisti aylardir onune gecemiyorum benimde canim cok sikkin citir citir ediyo dokununca cozumu bulanlar yardimlarinizi bekliyoruz bende kel kalmaktan cok korkuyorum bizde dokulme gibi birseyde yok babam 53 yasinda saclari gur ki dersin 3 adamin saclari maasallah kardesim desen 5 adam saci resmen inanilmaz sik ama benim gidiyo fazlasiyla

Canım benimde düğünüm var.... Ben de saç dökülmesi felaket yanlarda açılma başladı ... Düğünde ne yapacagım bilmiyorum :2::2::2:

doğum sonrası dökülme normal diye biliyorum.eğer doğumdan önce böyle bir problem yaşamadıysan kendiliğinden düzelecektir.hormonlarda kan değerlerinde de sorun çıkmamış.bence endişelenmemelisin canım.benim babamda ve dayılarımda var saçsızlık sorunu.ama ailemde ilerlemiş yaşına rağmen böyle bi sorun yaşayan bi bayan yok.ayrıca bende polikistik over çıktı.o da saç dökülmesi yapıyo.velhasıl bence korkacağın bi durum yok geçici bi dökülme yaşıyosun düzelcek tekrar.üzme kendini.

Canım benimde düğünüm var.... Ben de saç dökülmesi felaket yanlarda açılma başladı ... Düğünde ne yapacagım bilmiyorum :2::2::2:

peki senin dökülmenin sebebi ne canım doktora gidip tahlillerini yaptırdın mı?

Gittim hatta gitmediğim hastane kalmadı diye bilirim... İlk başda demir eksikliği denildi demir hapı kullandım hala dökülme devam etti.... Sonra kadın doğuma gittim pko dediler ama hormon testlerinde birşey çıkmadı buda saç dökülmesi yapmaz denildi... Stresten ve genetik olabilecegi söylendi. Bu arada mezoterapi yaptırdım 12 seans yaptırdıgım sürede iyiydi bırakınca daha beter döküldü... Piorin ,biotin, pantagor ne varsa denedim onlardanda bişey çıkmadı... Bu arada saçlarımın yapısıda git gide inceldi, matlaştı,cansızlaşdı.... Yaptıgım hiç birşey fayda etmedi artık zaten yapacak birşeyde kalmadı... Bilmiyorum düğünümde ne yapcagım çok mutsuzum bu yüzden

aynı dertten bende mudaribim :) benim düğünüm var ama saçlarım çok dökülüyor seyrelmeye başladı düğünde napıcam bilmiyorum

Ayy canim cok tsk ederim yoktu canim oncrsinde nirmal tek tuk tararken falan ama bu semilde dokulmeye baslamasi dogumdan sonra domtorda aynisini dedi ama duzelecegine artiyo gibi ins duzene girerde eski saclarima kavusurum ins seninde dokulmesi durur canim

evet şuan emin oldum ki aynı kaderi paylaşıyoruz.ben de diane 35 aldactone minoxil ve pantogar kullanıyorum günde 100-150tel civarı sabit dökülme var.kesinlikle düşmüyo.son iki gündür felaket dökülme yaşıyorum.beni en çok üzen o daha ömrünü tamamlamamış kısa kısa saçların dökülmesi.sende de var mı aynı durum canıım?bu arada aynı mutsuzluk bende de var.erkek arkdaşım çok destek oluyo bu konuda ama ben yine de üzülüyorum.bi keresinde düğünde saçlarını topuz yapma açık bırak topuz sevmiyorum demişti.sanırım sevmediği şey başına gelecek kendi mutsuzluğumu geçtim onu bu yüzden ilerde mutlu edememekten korkuyorum.etrafımda benim yaşımda böyle bi sorun yaşayan kımse yok.aileme anlatamıyorum bile kimse umursamıyo destek olmuyo.şuan sizlerle konuşmak o kadar rahatlatıyo ki ...evet sağlıklıyız binlerce kez şükürler olsun ama teknolojin bu kadar geliştiği bi çağda böyle bi konuya nasıl çözüm bulunamıyo aklım almıyo benim.kendimi çok çaresiz güçsüz hissediyorum.özgüven diye bir şey kalmadı

teşekkür ederim canım.dediğim gibi tekrar düzelecek.doğum sonrası normal çünkü.bu konuda çok araştırma yaptım.için rahat olsun :)

Stres çok fazla tetikliyor saç dökülmesini .

evet stres de ekleeniyo üzerine.ama o kadar tedavi görüp her gün daha da kötüye gittiğini görüp hiçbir şey yapamamk üzüyo insanı.biraz iyileşme olsa biraz umut olsa bana da moral olacak ama yok malesef.ister istemez üzülüyo insan...

aynı dertten bende mudaribim :) benim düğünüm var ama saçlarım çok dökülüyor seyrelmeye başladı düğünde napıcam bilmiyorum

senin dökülmenin kaynağı ne canım peki?şu düğün meselesi beni de çok düşündürüyo.çok üzülüyorum

Benim ailem ne var bunda felan diye geçiştiriyor.Bir senedir mezoterapi yaptrdıgım dönemde azaldı sadece ama oda bırakınca aynen devam etti.. Şimdi düğüne kadar yağ karışımları deniyorum ama sonuç yine aynı artık bitene kadar kullanırım bide almam... Yanlardaki küçük saçlar elime geliyor hep zaten yeni çıkan saçlarda hep cansız... Çok agladım bir senedir her banyodan sonra üzülüyorum , saçımı dahi taramak istemiyorum... PKO için ilaç vermedi çünkü adetlerim düzenli gerek duymadı doktor ilaç yazmaya... Denemediğim sampuan kalmadı, sonuç yine hüsran Sadece dua ediyorum artık saç görmeye dayanamıyorum... Sacıma elleyince bile en az 10 tane geliyordur....Bide benim saç dökülmem saçımı üst üste boyadım iki kere enson köpük boya kullandım ondan sonra durduramadım... O yüzden ilk başlarda boyadan herhalde diye pek önemsememişdim.... Allahım şifa verir inş ikimizide...

senin dökülmenin kaynağı ne canım peki?şu düğün meselesi beni de çok düşündürüyo.çok üzülüyorum

canım ben gitmiştim cildiyeye her şey normal çıktı. doktor pek ilgilenmedi açıkcası. işi vardı o gün hemen bakıp gitme derdindeydi hanfendi. bende başka doktora gidicem dedim ama kaldı bu zamana kadar.

boyadan düzleştiriciden falan kaynaklandığını düşünüyodum ben de.ama etrafımdaki birçok insan yapıyo bunları hiçbirinin de böyle bi sorunu yok.1senedir boyamıyorum saçımı hala aynı şekilde dökülüyo yok bunun başka bir sebebi var biz bulamıyoruz.elimi saçıma her attığımda istisnasız 3-5 tel geliyo.asla boş geçmiyo.saçlarımı taramıyorum yıkarken kurularken masaj yapıyorum kan dolaşımı hızlansın diye.ve banyoya girmek benim içinde işkence.dökülen her tel saçım içimi tekrar tekrar acıtıyo.saçlarım sanki ölü o kadar cansız onca şey kullanmama rağmen.inşallah bi çaresini buluruz gce gündüz dua ediyorum bunun için.eğer yeni bi şey dener faydasını görürsen beni de haberdar edersen çok sevinirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…