canım ben gitmiştim cildiyeye her şey normal çıktı. doktor pek ilgilenmedi açıkcası. işi vardı o gün hemen bakıp gitme derdindeydi hanfendi. bende başka doktora gidicem dedim ama kaldı bu zamana kadar.
cilidye kesinlikle umursamıyo.test yapmasını bile ben istedim doktordan hormonlardan kaynaklanıyo olabilir mi diye sordum.normalde onun beni yönlendirmesi gerekirken....bence kadın doğuma git hormonlarına baktır canım.
boyadan düzleştiriciden falan kaynaklandığını düşünüyodum ben de.ama etrafımdaki birçok insan yapıyo bunları hiçbirinin de böyle bi sorunu yok.1senedir boyamıyorum saçımı hala aynı şekilde dökülüyo yok bunun başka bir sebebi var biz bulamıyoruz.elimi saçıma her attığımda istisnasız 3-5 tel geliyo.asla boş geçmiyo.saçlarımı taramıyorum yıkarken kurularken masaj yapıyorum kan dolaşımı hızlansın diye.ve banyoya girmek benim içinde işkence.dökülen her tel saçım içimi tekrar tekrar acıtıyo.saçlarım sanki ölü o kadar cansız onca şey kullanmama rağmen.inşallah bi çaresini buluruz gce gündüz dua ediyorum bunun için.eğer yeni bi şey dener faydasını görürsen beni de haberdar edersen çok sevinirim canım.
merhaba arkadaşlar.benim sorunum saçlarımın dökülmesi...nedenini henüz bulabilmiş değilim ama yüksek ihtimalle genetik erkek tipi dökülme yaşıyorum.Aslında her şey 2 sene öncesine kadar normaldi.üniversite son sınıftayken saçlarımın yoğunluk olarak azalmaya başladığını farkettim.daha öncesinde saçlarımı defalarca boyatıp sıkça düzleştirici kullanıyordum.saçlarımın bu sebepten döküldüğünü düşündüm.düzleştiri kullanmayı bıraktım.cildiyeye gittim bir de kan değerlerim normal çıktı.ben de çok üstüne düşmedim konunun düzelir toparlanır yeniden diye düşündüm.ama son bir senedir bi anormallik olduğundan emin oldum.saçlarım genel olarak çok seyreldi yanlar açılmaya başladı yeni çıkan minik saçlar dökülmeye başladı vs...kadın doğuma başvurdum bunun üzerine hormon tahlili yapıldı.testosteron hormonum normal değerlerin 7 değer üzerinde çıktı tüylenme şikayeti de eklenince doktor dökülmeyi pko ya bağladı.yaklaşık 4 aydır diane 35 ve aldactone kullanıyorum.fakat dökülme aynı şiddette devam ediyor.bu da bana genetik dökülmeyi düşündürüyor...bu arada bu 4 ay içinde mezoterapi ve prp de yaptırdım.hiçbir değişiklik göremedim.sanırım yapılabilecek her şeyi yaptım.son olarak bu ay içinde bi endokrin uzmanına gidicem.fakat pek bi umudum kalmadı.şuan psikolojik olarak çok kötü durumdayım.kendime olan güvenimi yitirdim.saçlarımı tamamen kaybetme korkusuyla yaşıyorum her gün.kötü kötü rüyalar görüyorum..henüz 24 yaşındayım ve eğer bir çözüm bulamazsam bu hızla devam ederse tamamen kaybedicem saçlarımıbenimle aynı durumda olan ve bu soruna bi şekilde çözüm bulmuş birileri varsa aranızda yardımlarınızı bekliyorum.
Kaderlerimiz aynı gercekden 9 agustos da nişanım var ne yapcam diye kara kara düşünüyorum... Bende dökülmeye başladıkdan beri boyamıyorum.... Söylerim ama artık umudum kalmadı benim denediğim herşey artı umudumun kırılması olarak bana döndü.... Sonuç hüzün ve çöpe giden paralarım oldu....
canım geçmiş olsun sana kür tarifi vereceğim iki üç ayda saçın dökülmesi durup yerine yenileri çıkıyor anneannemin neredeyse hiç saçı kalmamıştı bunu yaptı resmen saçlar geri geldi bunu gördükten sonra bende yaptım ki hala yapıyorum sana da tavsiye ederim buradaki topiğimde var tarifi http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684965
çok sağ ol canım.en yakın zamanda denycem inşallah işe yarar bende de...
Canım aktarlarda yılan yağı var onu alıp saç diplerine on beş günde bir uyguluyorsun aktarın kullanım şeklini de söyler Zaten kellerde saç çıkardığını olan saçlarıda uzattığını gördüm Dr da sanık istersen bi araştır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim nişanımda eylül de canım düşünüyorum dayanamır mı 1 sene daha diye bu korkuyla yaşamak o kadar kötü ki insanlara anlattığında basit bi şey gibi geliyo bunu mu takıyosun diyolar.oysa bi kadın için ne kadar da önemli saçları.mezoterapi ve prp yi ben de denedim defalarca.ama boş çıktı.çok fazla param gitti bu yüzden keşke yaptırmasaydım diyorum.o zaman da içimde kkalacaktı acaba yaptırsam çare olur muydu diye.şuan sadece doğum kontrol hapı ve aldactone kullanıyorum çocuk düşünene kadar da devam edicem.
Aynen çok basit karşılıyorlar ama saç çok önemli daha 25 yaşındayım benden büyüklere bakıyorum saçları benimkinden iyi ondan sonrada iyice içime kapanıyorum... Şuan en mutlu heyecanlı olmam gereken dönemler ama benim içim buruk bu saçla ne yapılacak bilmiyorum.... Piorine devam ediyorum bende. Beş ay var düğünüme nasıl olcak diye düşünüyorum. Benim saçlarım hem banyoda hemde tararkende çok dökülüyor...
seninle tanıştığıma çok sevindim.biri tarafından anlaşılmak aynı şeyleri hissetmek içini rahatlatıyo biraz da olsa insanın.ben de 24 yaşındayım.dün dışarda otururken sürekli gelen geçen insanların saçlarını incelediğimi farkettim.istemdışı oluyo artık.ve gördüğüm evet 30lu yaşlarda saçları seyrekleşmiş bayanlar var ama bizim daha yaşımız çok genç belki bi 5 -10 sene sonra olsa daha kolay kabullenir daha az üzülürdük...ama çok erkendünyanın en iyi en anlayışlı adamını buldum.2 sene önce karşıma çıksa mutsuz bir saniyem olmazdı yanındayken.ama ben onunla olmanın yakında evlencek olmanın mutluluğunu yaşayamıyorum.saçlarım hep engel içten gülümsememe.gülerken hep birr şey içimi acıtıyo
Bende 3 senelik bir ilişkiden sonra evleniyorum ... Çok destek oldu oluyor da saçların güzel takma diye teselli ediyor, sagolsun benle doktor doktor gezdi, her mezoterapi seansını birlikte gittik... Düğünden sonra olsa gerçekden bu kadar takmazdım...Ben de bazen saç incelediğim oluyor.Dökülme dursa suanki saçlarım bile bana yeter ama yok durmuyor.
bunu birkaç kez düşünmedim değil canım..ama bir sene içerisinde düğünüm olacak..şuan için bunu yapmam imkansız gözüküyo..zaten bu kadar üzülmemin bir sebebi de bu.düğünümde yaptırabilceğim kadar saçım kalmaz diye korkuyorum
henüz randevu almadım izmir de üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum.yaşadığım yerde endokrin uzmanı bulunan bi hastane yok malesef.bu ay sonuna doğru gitmeyi planlıyorum.muhtemelen adetin 3.günü test yaparlar diye tahmin ediyorum.o zamana denk getirmeye çalışıcam.araştırdığım kadarıyla erkek tipi dökülme hormonal bozukluktan ya da genetik nedenlerden oluyomuş.eğer hormon yüzündense gerekli tedaviyle düzelme oluyomuş ama genetikse bir çözümü yokmuş ben tedavide 5.ayıma girdim fakat hiçbir düzelme yok.bu yüzden genetik olabileceğini düşünüyorum
Çok üzüldüm. Bence en kısa zamanda doktora git tekrar. Biri de kazıt demiş, bence düşün bunu. Saçların daha az yıpranır. Allah şifa sını verir inşallah.
saçlarınızı kazıtmanın faydası olacağını düşünmüyorum boşuna denemeyin zaten. sizin hormonlarla ilgili probleminiz olduğu için kazıtarak çözüm bulamazsınız. canınızı sıkmayın tedavinize hemen başlarsanız düzelir saçlarınız kemoterapi alanların bile yeniden saçları çıkıyor. size HC Doping isimli ürünü tavsiye edebilirim henüz ölmemiş saç köklerini güçlendiriyor netten araştırın, acil şifalar diliyorum.
kazıtma fikrine sıcak bakmıyorum ben de şuan için.çok teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz ürünü araştırcam mutlaka.
çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için.doktorum ultrasonda 5 adet minik kist gördüğünü söyledi bana.bu yüzden çocuk sahibi olman zorlaşıcak uğraşman gerekecek ama vahim bi durum yok demişti.ben 15 yaşımdan beri ara ara 6 aylık dönemlerde diane 35 kullanıp bıraktım saç dökülme problemim yoktu 2 sene öncesine kadar tüylenme için kullanıyordum.ama ikisinin de sebebi yumurtalıklardaki kistler sanırım.kisti aldırma konusunda doktoruma danışıcam bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?