yakında kel kalmaktan korkuyorum :(

canım ben gitmiştim cildiyeye her şey normal çıktı. doktor pek ilgilenmedi açıkcası. işi vardı o gün hemen bakıp gitme derdindeydi hanfendi. bende başka doktora gidicem dedim ama kaldı bu zamana kadar.

cilidye kesinlikle umursamıyo.test yapmasını bile ben istedim doktordan hormonlardan kaynaklanıyo olabilir mi diye sordum.normalde onun beni yönlendirmesi gerekirken....bence kadın doğuma git hormonlarına baktır canım.

cilidye kesinlikle umursamıyo.test yapmasını bile ben istedim doktordan hormonlardan kaynaklanıyo olabilir mi diye sordum.normalde onun beni yönlendirmesi gerekirken....bence kadın doğuma git hormonlarına baktır canım.

haklısın canım en mantıklısı o kadın doğuma gideyim

Kaderlerimiz aynı gercekden 9 agustos da nişanım var ne yapcam diye kara kara düşünüyorum... Bende dökülmeye başladıkdan beri boyamıyorum.... Söylerim ama artık umudum kalmadı benim denediğim herşey artı umudumun kırılması olarak bana döndü.... Sonuç hüzün ve çöpe giden paralarım oldu....

canım geçmiş olsun sana kür tarifi vereceğim iki üç ayda saçın dökülmesi durup yerine yenileri çıkıyor anneannemin neredeyse hiç saçı kalmamıştı bunu yaptı resmen saçlar geri geldi bunu gördükten sonra bende yaptım ki hala yapıyorum sana da tavsiye ederim buradaki topiğimde var tarifi http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684965

Canım aktarlarda yılan yağı var onu alıp saç diplerine on beş günde bir uyguluyorsun aktarın kullanım şeklini de söyler Zaten kellerde saç çıkardığını olan saçlarıda uzattığını gördüm Dr da sanık istersen bi araştır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim nişanımda eylül de canım düşünüyorum dayanamır mı 1 sene daha diye bu korkuyla yaşamak o kadar kötü ki insanlara anlattığında basit bi şey gibi geliyo bunu mu takıyosun diyolar.oysa bi kadın için ne kadar da önemli saçları.mezoterapi ve prp yi ben de denedim defalarca.ama boş çıktı.çok fazla param gitti bu yüzden keşke yaptırmasaydım diyorum.o zaman da içimde kkalacaktı acaba yaptırsam çare olur muydu diye.şuan sadece doğum kontrol hapı ve aldactone kullanıyorum çocuk düşünene kadar da devam edicem.

çok sağ ol canım.en yakın zamanda denycem inşallah işe yarar bende de...

badem yağı argan yağı vs.kullandım.yılan yağını denemedim açıkçası bir de benim saçlarım zaten çok çabuk yağlanıyo ve çok ince telli.yağlandığında daha çok dökülüyo..yine de aklımda buluncak canım.düşündüğün için çok sağ ol.

Aynen çok basit karşılıyorlar ama saç çok önemli daha 25 yaşındayım benden büyüklere bakıyorum saçları benimkinden iyi ondan sonrada iyice içime kapanıyorum... Şuan en mutlu heyecanlı olmam gereken dönemler ama benim içim buruk bu saçla ne yapılacak bilmiyorum.... Piorine devam ediyorum bende. Beş ay var düğünüme nasıl olcak diye düşünüyorum. Benim saçlarım hem banyoda hemde tararkende çok dökülüyor...

seninle tanıştığıma çok sevindim.biri tarafından anlaşılmak aynı şeyleri hissetmek içini rahatlatıyo biraz da olsa insanın.ben de 24 yaşındayım.dün dışarda otururken sürekli gelen geçen insanların saçlarını incelediğimi farkettim.istemdışı oluyo artık.ve gördüğüm evet 30lu yaşlarda saçları seyrekleşmiş bayanlar var ama bizim daha yaşımız çok genç belki bi 5 -10 sene sonra olsa daha kolay kabullenir daha az üzülürdük...ama çok erken dünyanın en iyi en anlayışlı adamını buldum.2 sene önce karşıma çıksa mutsuz bir saniyem olmazdı yanındayken.ama ben onunla olmanın yakında evlencek olmanın mutluluğunu yaşayamıyorum.saçlarım hep engel içten gülümsememe.gülerken hep birr şey içimi acıtıyo

Bende çok sevindim canım inş yardımcı oluruz birbirimize....Benim sözlümle 3 senelik bir ilişkiden sonra evleniyorum ... Çok destek oldu oluyor da saçların güzel takma diye teselli ediyor, sagolsun benle doktor doktor gezdi, her mezoterapi seansını birlikte gittik... Düğünden sonra olsa gerçekden bu kadar takmazdım...Ben de bazen saç incelediğim oluyor.Dökülme dursa suanki saçlarım bile bana yeter ama yok durmuyor.

Son düzenleme:

(( neyse ki şanslıyız bu konuda.ben de erkek ark.dersteği olmasaydı şuanki durumumdan kötü olurdum psikolojik açıdan.bu arada canım face hesabın varsa arkadaş olabiliriz istersen.birbirimize destek oluruz.

saçlarınızı kazıtmanın faydası olacağını düşünmüyorum boşuna denemeyin zaten. sizin hormonlarla ilgili probleminiz olduğu için kazıtarak çözüm bulamazsınız. canınızı sıkmayın tedavinize hemen başlarsanız düzelir saçlarınız kemoterapi alanların bile yeniden saçları çıkıyor. size HC Doping isimli ürünü tavsiye edebilirim henüz ölmemiş saç köklerini güçlendiriyor netten araştırın, acil şifalar diliyorum.

Çok üzüldüm. Bence en kısa zamanda doktora git tekrar. Biri de kazıt demiş, bence düşün bunu. Saçların daha az yıpranır. Allah şifa sını verir inşallah.

kazıtma fikrine sıcak bakmıyorum ben de şuan için.çok teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz ürünü araştırcam mutlaka.

kazıtma fikrine sıcak bakmıyorum ben de şuan için.çok teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz ürünü araştırcam mutlaka.

rica ederim, ben iki yıldır bu ürünün şampuanını, ovex isimli yoğun bakım maskesini ve dopıng dediğim ürününü kullanıyorum çok memnunum. sizin sorununuza şu an uygun olan da dopıng olan ürün. ayrıca bu konuyu kafanıza çok da takmayın ne kadar takarsanız o kadar stres yaparsınız ve bu da dökülmeyi arttırır

yaşadığın mutsuzluğu çok iyi anlıyorum çünkü aynı korkulara ben de kapıldım, hala da korkuyorum. benim de bundan üç üç buçuk sene evvel başladı dökülmem. öncesinde dökülme diye bişey bilmezdim. dermatoloğa gittim o da dahiliyeciye yolladı. demir eksiliği vs haydi demir ilaçları kullandım ama bir dönem baya dökülmeye devam etti. bu üç buçuk yıllık süre içinde değişik dönemlerde dökülme devam etti. en son geçen yıl öyle çok dökülmeye başladı ki anlatamam, avuçla böyle. elimi her attığımda içim gidiyodu allahım kel kalıcam ben dedim. yeniden dermatoloğa gittim. minoksil verdi. bir de bir kadın doğumcu ya da endokrin uzmanı görsün benim yapabileceğim bişey kalmadı artık dedi. ve dermatolog şunu da dedi, baba tarafını sordu, benim baba tarafında ne yazık ki erken yaşta dökülme var. erkek tipi dökülme de olabilir dedi. ben tabi çok korktum hocam kel mi kalıcam dedim, o da güldü kel kalmazsın ama az saçla hayatına devam edeceksin benim gibi dedi. 50 li yaşlarda bir kadın, onun da saçları seyrekti ama estetik olarak öyle göze batan bişey yoktu.

neyse ben endokrine gittim. aynı dediğin gibi benim de testesteronum çok yüksek çıktı. bir de ultrasonda minik kistler görüldü. doktor diane 35 verdi. üç ay kullandım. kullanırken benim birinci ayda falan dökülem durdu. öyle mutlu oldum ki.. ama üçüncü ay bitip kontrole gittğimde yine dökülme başlamıştı. kan tahlilinde testesteron birazcık düşmüş ama hala yüksekti. doktor bişey demedi. yine bir 3 aylık diane 35 daha verdi. şuan kullanıyorum ve son bir aydır saçlarım yeniden çok dökülmeye başladı. her sabah elimi bi atıyorum bir avuç sonra gün içinde saçlarımı topluyorum görmemek içinbir de aynı bak dediğin gibi yeni çıkan saçlarımda dökülüyor bebek saçlarım

yani bunun çaresi nedir bilmiyorum.üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil saçlarım bi avuç kaldı. bu yüzden sürekli kestiriyorum dökülme dönemlerinde. ama bak erkek tip dökülme bile olsa kel kalmıcakmışız doktor öyle dedi. öyle gür saçlarımız olmayacak ama hayatımızı sürdürecek kadar saçımız olcak için rahat olsun. bak üzüldükçe inan daha çok artıyor.

birde tiroid ( guatr da deniliyor diye biliyorum)varmı diye kontrol ettirdiniz mi.beni o dönemde kadın doğum ile birlikte endokronolojiye de yönlendirmişlerdi.bende troidle ilgili bir durum çıkmadı ama siz kontrol ettirmediyseniz onuda göz ardı etmeyin çünkü saç dökülmesinin nedenlerinden biri de tiroid hastalıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…