Kötü niyetle verildiğini nereden anladınız? kesin güvenilir bir hoca söylemiştir hatta " çok yakınınızdan biri" demiştir, alçak boylu uzun boylu falan diye tasvir de etmiştir
canım böyle insanlara ne denir bilmiyorum ..........insan denmez zaten orası ayrı..öncelikle o insanla muhabbeti kesmenizi öneririm yoksa paronayak yapar bu sizi şmdi şüphelendiğin konuya gelince , siz görmeden yapmış olabilir günahı boynuna ...sen bildiğimiz sirkeyi alıcaksın evin içine serpeceksin ,kapı eşiklerine ,koltuk arkalarına,yatak etrafına v.s aklına neresi geliyorsa serp içindende bilmediğimiz büyü,sihir varsa bozulsun Allahım diye niyet ederek yap...........aslında idrarlada yapılıyor suyla karıştırarak tercih senin hangisi işine gelirse.... ben içime kurt düştüğü zamanlar yaparım bunu ayrıca sirke kullanırım banyo yaparken arada durulanırım suyla karıştırıp :93: faydasını görürsün .........
bide bu kişi geleceği zaman dış kapının eşiğini sirkeyle sil.........kapıyıda silebilirsin ...üstünde muska veya başka birşey getirse bile kapının eşiğinden geçince koysada eve etki etmez..bol bol dua et Allaha sığın nas ve felak oku .........Allah korusun böylelerinden inanırım ben bu olaylara çevremde çok şeyler gördüm o yüzden tedbirli olurum ....o insanın verdiği birşeyi yemek durumunda kalırsan besmele çek öyle ye
canım ismi falan direk cıktı senesi çıktı ayrıca süphelendigimiz biri yani.
İyiligine muska!
Niye kabul ediyorsunuz?
Korunmak icin, huzur bulmak icin bol bol dua edin böyle seylere hic gerek yok..
Büyünün insana verdiği zarar sivrisinek ısırığı kadardır. Muskayı usulüne göre yok edin ve bol bol dua edin.
Yapanın ismi direkt nasıl çıkıyor? medyumlar cinci hocalar eskiden tasvir ederlerdi şimdi direkt isim mi veriyorlar? :44:
evet böylelerini duymuştum hiç başıma gelmedi inanması gerçekten zor nasıl tarif edebiliyor gerçek çıkıyor anlayamıyorumfala inanma deniyor da bilen de biliyor. arkadaşımın evinde yatak örtüsünde bir leke vardı. annesi kızadrı bize " ne döktünüz yıkıyorum yıkıyorum çıkmıyor " diye.. kadın o örtüdeki lekeyi bildi. meğer domuz yağıymış. aynı evde kapının önündeki paspasın altındaki bıçağı ve balkon saksısında gömülü muskayı bile bildi. ve hepsi tek tek bulundu. ki bu falcı kadın eve bile gelmedi.
işi gücü mü yok habire bize iyilik için muska yaptırıyor diye düşünmediniz mi? bence bulamadıklarnız için bir hocaya danışın ve bol bol nazara büyüye karşı dua edin.
evet böylelerini duymuştum hiç başıma gelmedi inanması gerçekten zor nasıl tarif edebiliyor gerçek çıkıyor anlayamıyorum
nedir muska merakı bizde onuda bilmem oturup Kuranı kerimdeki ilgili ayetleri duaları yazıp bir kağıda üstünüzde taşısanız daha iyi değilmi
o haynanın yağını niye sürmüşler çarşafa çarşaf atılsın masraf olsun diyemi yoksa bir yağın ruhani güçlerimi var
kızmayın sakın gerçekten bilmiyorum bazılarının abartıldığını düşünüyorum inanamıyorum
adamlar yağını etini herşeyini yiyorlar eğer öyleyse onların her girdiği ortam huzursuzluk mu getirir
hiç yaptırmadığım için nasıl yapılır bilmiyorum tabii ki. elbette sadece domuz yağıyla kalmıyordur. kim bilir ne okyup üflüyorlar üstüne. ona bakarsan sabunla her gün elimizi yıkıyoruz. ama büyü yapılıp kuyuya atıldığı zaman insanın canına mal olabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?