yakınımızdan gelen kötülük

Hhande

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
29
0
36
Denizli
kızlar yardımlarınızı bekliyorum.cok yakınımız olan kısı tarafından babama iyi nazara karsı falan diye verilen muskanın aslında ailemin huzurunu bozmak annem ile babamı ayırmak için yani kötülüğümüz için yapılmıs bir muska vardı biz bunu sirkeli suda bekletip denize attık bu kısı tarafından yine aynı sekilde babama yedirilmiş büyü var.telefonda annemle konusurken yine size iyiliğine muska yaptırcam demiş ondan sonra 2 kere daha geldi yani mutlaka biyerlere bırakılmıstır diye düşünüyoruz onun yanlız kaldıgı zamanlarda oldu napmalıyız ?

Son düzenleme:
Kötü niyetle verildiğini nereden anladınız? kesin güvenilir bir hoca söylemiştir hatta " çok yakınınızdan biri" demiştir, alçak boylu uzun boylu falan diye tasvir de etmiştir

canım böyle insanlara ne denir bilmiyorum ..........insan denmez zaten orası ayrı..öncelikle o insanla muhabbeti kesmenizi öneririm yoksa paronayak yapar bu sizişmdi şüphelendiğin konuya gelince , siz görmeden yapmış olabilir günahı boynuna ...sen bildiğimiz sirkeyi alıcaksın evin içine serpeceksin ,kapı eşiklerine ,koltuk arkalarına,yatak etrafına v.s aklına neresi geliyorsa serp içindende bilmediğimiz büyü,sihir varsa bozulsun Allahım diye niyet ederek yap...........aslında idrarlada yapılıyor suyla karıştırarak tercih senin hangisi işine gelirse....ben içime kurt düştüğü zamanlar yaparım bunu ayrıca sirke kullanırım banyo yaparken arada durulanırım suyla karıştırıp :93: faydasını görürsün .........
bide bu kişi geleceği zaman dış kapının eşiğini sirkeyle sil.........kapıyıda silebilirsin ...üstünde muska veya başka birşey getirse bile kapının eşiğinden geçince koysada eve etki etmez..bol bol dua et Allaha sığın nas ve felak oku .........Allah korusun böylelerinden inanırım ben bu olaylara çevremde çok şeyler gördüm o yüzden tedbirli olurum ....o insanın verdiği birşeyi yemek durumunda kalırsan besmele çek öyle ye

İyiligine muska!
Niye kabul ediyorsunuz?
Korunmak icin, huzur bulmak icin bol bol dua edin böyle seylere hic gerek yok..

sagol canım annemle sirkeyi falan denedik duada okuduk.babamda smdi bi tane daha bişe var yarın arayıp atmasını sölücez.yine aynı kısıden bi kumas parcası gibi bişe önceden görmüştük simdi aklımıza geldi off

canım ismi falan direk cıktı senesi çıktı ayrıca süphelendigimiz biri yani.

Büyünün insana verdiği zarar sivrisinek ısırığı kadardır. Muskayı usulüne göre yok edin ve bol bol dua edin.

Yapanın ismi direkt nasıl çıkıyor? medyumlar cinci hocalar eskiden tasvir ederlerdi şimdi direkt isim mi veriyorlar? :44:

evet falda direk ismi ve senesi cıktı canım anneme sölemişler işte muska oldugunu sölemişler o kısıde bize nazar için falan dedi yani diyorum ya babamn kardesi böle bişe düşünmedik

canım ayetelkürsü ihlas felak nas bunları okuyun suya için inanın hiç bir etkisi kalmaz.
dilinizden bu dualar eksik olmasın çok faydasını görürsünüz.

Büyüye falan inanmam.Etkisi olabilir yapılınca tabide ben yapmayı düşünmem günah ve kimsenin günahına giremem.Asla düşünmem demedim çünkü ASLA ASLA DEMEM:)

Size isim yıl falan vermişler ama bunada inanmadım.Bi şekilde size iyi veya kötüde olsa muska yapıldığı biliniyorsa aa bu muska iyi değil kötü denmiştir.Bol bol dua okumak en iyi çözüm.Ve inanmamak...

bi keresinde arkadaşlarla bi falcıya gitmiştik. fala bakmaya başlamadan önce annemin ismini söyledi, ben tabi "nasıl bildi yaa" diye şok. eh baştan sanki tanıyomuş gibi annemin ismini söyleyince ben de her dediğine inandım. yine bildiği şeyler de oldu. ama sonrasına bakarsak gelecekle ilgili söyledikleri gerçekleşmedi...

demeye çalıştığım şu ki,
bazı insanlar senin bildiğin bişeyi, kafanda olan bişeyi takılmadan söyleyebiliyor. kabul, bi yetenek... ama senin düşündüğünü anlıyorlar, gerçekten olanı değil. ya da gelecekte olacakları değil.

çok mu yakın bu kişi? evinize almayın..?
kimin yaptığını söyleyen o kişi, evde başka bir muska vb bişey olup olmadığını da söyleseydi bari :) evde yabancı bir eşya var mı diye her yeri aramanız lazım ki içiniz rahat etsin.

fala inanma deniyor da bilen de biliyor. arkadaşımın evinde yatak örtüsünde bir leke vardı. annesi kızadrı bize " ne döktünüz yıkıyorum yıkıyorum çıkmıyor " diye.. kadın o örtüdeki lekeyi bildi. meğer domuz yağıymış. aynı evde kapının önündeki paspasın altındaki bıçağı ve balkon saksısında gömülü muskayı bile bildi. ve hepsi tek tek bulundu. ki bu falcı kadın eve bile gelmedi.

işi gücü mü yok habire bize iyilik için muska yaptırıyor diye düşünmediniz mi? bence bulamadıklarnız için bir hocaya danışın ve bol bol nazara büyüye karşı dua edin.

evet böylelerini duymuştum hiç başıma gelmedi inanması gerçekten zor nasıl tarif edebiliyor gerçek çıkıyor anlayamıyorum

nedir muska merakı bizde onuda bilmem oturup Kuranı kerimdeki ilgili ayetleri duaları yazıp bir kağıda üstünüzde taşısanız daha iyi değilmi

o haynanın yağını niye sürmüşler çarşafa çarşaf atılsın masraf olsun diyemi yoksa bir yağın ruhani güçlerimi var

kızmayın sakın gerçekten bilmiyorum bazılarının abartıldığını düşünüyorum inanamıyorum

domuz yağı en bilinen büyülerdendir. evde huzursuzluk, kavga gürültü eksik olmaz. yuvayı dağıtır. ama nerde kim satar hiç bilmem, millet nasıl buluyor, bir kötülük için bu kadar çaba harcıyor, hayret ediyorum...

domuz yağı da bi büyü için kullanılıyormuş. annem yeni evliyken koltuğun bir minderinde bir el izi varmış silip silip çıkaramadığı. bilen biri görünce anlamış domuz yağı olduğunu. atmışlar minderi sonra...

neler neler yapıyor millet ya...

adamlar yağını etini herşeyini yiyorlar eğer öyleyse onların her girdiği ortam huzursuzluk mu getirir

evi bi güzel arayıp muskaları yok edin. büyüye karşı okunacak dualar var, ayrıca ayetel kürsi, nas, felak surelerini de okuyabilirsiniz her gün. bunları okuduktan sonra korunacağınıza inanıyorum.

adamlar yağını etini herşeyini yiyorlar eğer öyleyse onların her girdiği ortam huzursuzluk mu getirir

hiç yaptırmadığım için nasıl yapılır bilmiyorum tabii ki. elbette sadece domuz yağıyla kalmıyordur. kim bilir ne okyup üflüyorlar üstüne. ona bakarsan sabunla her gün elimizi yıkıyoruz. ama büyü yapılıp kuyuya atıldığı zaman insanın canına mal olabiliyor...

sabun peki bilimsel açıklamalar varmı bunlarla ilgili yani cana mal olduğunu

netten biraz araştırdımda Allahım neler var ölü toprağı bile varmış ama gerçeklik payını bilemiyorum

kimin ne olduğu bilinmez eğer gerçekse olanlar eve gelen gidene çok dikkat etmeli paranoyak yapar bu konu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…