YAKININ HAMİLELİKTEKİ ETKİSİ YARDIM??

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
103
Kızlar herkese selamlar cevap verin lütfen
Ben yakı ile hamile kalındığını duydum. Ama soru işareti çoğalıyor. Yakı olursa nasıl olacak ,yumurtlama tarihleri ve çift günlere uymam gerekirse boy abdesti almam gerekecek. Boy abdesti alınmıyor değil mi onunla. Hangi günler yapılması daha faydalı. Devamlı çıkar yapıştır olacaksa Eşimiz yapıştırsa yakıyı olur mu

Ne alakası olacak ki yakıyla

bütün bu sorulara cevap verebilecek bir yiğit yok burada arka arkaya sıralamışsınız

yakının derken kaynana elti temalı bir konu sandım

:))) başlık bana neler düşündürttü. Yakının derken, aile üyeleri sandım, bebeğe yardım açısından faşanmı derken,
Konu başlığı nasıl düzeltilir madem öyle bi düzeltme yapayım

Eklem ağrıları için omuz bel vs kullanılıyor . Annem ağrıları için kullanırdı. Duydum ki eskiden de bu yöntemle hamile kalınıyor imiş. Ama nereye fayda ediyor bende bilmiyorum. Kuyruk sokumu ile bel arasında. Yanı bel boşluğuna yapışıyor. Gerçekten de yakıyor. Ben omuz ağrım için kullanmıştım

ağrıyan yerine yapıştırıyorsun 1-2 gün duruyor orayı ısıtıyor
ilaçlı bişey
büyük yara bandı gibi

Nereye yapıştırıyorsun bunu hamile kalmak için? Tahmin ettiğim değildir inşallah

Bakın netten yazın çıkıyor gerçekten. Faydasını görenler çok var. görmeyenler de var. :):)

Kız bel boşluğuna dedim ya :)) başka nereye olabilir. Bugün kaynanam yapacak belime bi umut belki işe yarar.

Hee bende neler düşünüyorum, hani nerede sorun varsa oraya yapışıyordur diye düşündüm
Umarım ise yarar , kolay gelsin

Bizim bir tanidik vardi yani halamlarin arkadaşı bebegi olmuyordu, yaki yaptırdı( ismen biliyorum ama hamilelik yakisi ne bilmiyorum, yaki hamilelerde zararlı diye biliyorum) küçüktüm ama bel mi çektirdi baska bişey mi bilmem böyle koca kari derler oyle birine gitti ama hamile kalamadı, kurumdan evlatlik çocuk almisti en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…