Ne alakası olacak ki yakıylaKızlar herkese selamlar cevap verin lütfen
Ben yakı ile hamile kalındığını duydum. Ama soru işareti çoğalıyor. Yakı olursa nasıl olacak ,yumurtlama tarihleri ve çift günlere uymam gerekirse boy abdesti almam gerekecek. Boy abdesti alınmıyor değil mi onunla. Hangi günler yapılması daha faydalı. Devamlı çıkar yapıştır olacaksa Eşimiz yapıştırsa yakıyı olur mu
Kızlar herkese selamlar cevap verin lütfen
Ben yakı ile hamile kalındığını duydum. Ama soru işareti çoğalıyor. Yakı olursa nasıl olacak ,yumurtlama tarihleri ve çift günlere uymam gerekirse boy abdesti almam gerekecek. Boy abdesti alınmıyor değil mi onunla. Hangi günler yapılması daha faydalı. Devamlı çıkar yapıştır olacaksa Eşimiz yapıştırsa yakıyı olur mu
Valla ben de çok şaşırdım ama faydasını gören varmış. Fakat ne zaman nasıl oluyor bilgi sahibi değilim :))töbe bismillah daha neler görecek bu gözler
Yakınının olurdu öyle olsaydı. Ek farkı var biraz :)bütün bu sorulara cevap verebilecek bir yiğit yok burada arka arkaya sıralamışsınız
yakının derken kaynana elti temalı bir konu sandım
Konu başlığı nasıl düzeltilir madem öyle bi düzeltme yapayım:))) başlık bana neler düşündürttü. Yakının derken, aile üyeleri sandım, bebeğe yardım açısından faşanmı derken,
Kız yakı ne ?yakıyı nereye yapıştırmak lazımmış?
çok saçma bence ya. bundan bi fayda geleceğini sanmıyorum.
yalnız değilim :):))) başlık bana neler düşündürttü. Yakının derken, aile üyeleri sandım, bebeğe yardım açısından faşanmı derken,
Kız yakı ne ?
Eklem ağrıları için omuz bel vs kullanılıyor . Annem ağrıları için kullanırdı. Duydum ki eskiden de bu yöntemle hamile kalınıyor imiş. Ama nereye fayda ediyor bende bilmiyorum. Kuyruk sokumu ile bel arasında. Yanı bel boşluğuna yapışıyor. Gerçekten de yakıyor. Ben omuz ağrım için kullanmıştımKız yakı ne ?
ağrıyan yerine yapıştırıyorsun 1-2 gün duruyor orayı ısıtıyor
ilaçlı bişey
büyük yara bandı gibi
Eklem ağrıları için omuz bel vs kullanılıyor . Annem ağrıları için kullanırdı. Duydum ki eskiden de bu yöntemle hamile kalınıyor imiş. Ama nereye fayda ediyor bende bilmiyorum. Kuyruk sokumu ile bel arasında. Yanı bel boşluğuna yapışıyor. Gerçekten de yakıyor. Ben omuz ağrım için kullanmıştım
Kız bel boşluğuna dedim ya :)) başka nereye olabilir. Bugün kaynanam yapacak belime bi umut belki işe yarar.Nereye yapıştırıyorsun bunu hamile kalmak için? Tahmin ettiğim değildir inşallah
Nereye yapıştırıyorsun bunu hamile kalmak için? Tahmin ettiğim değildir inşallah
Kız bel boşluğuna dedim ya :)) başka nereye olabilir. Bugün kaynanam yapacak belime bi umut belki işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?