Sanmıyorum ilgili olabileceğini.Valla ben de çok şaşırdım ama faydasını gören varmış. Fakat ne zaman nasıl oluyor bilgi sahibi değilim :))
Eşinde gittimi doktoraBenim sıkıntı şubattan beridir deniyoruz bebiş gelmek istemiyo. İlk 4/5 ay troid olduğundan olmadı sonradan öğrendik düşük yapınca 1 aylıkken. Troid ilacına başlayalı 2.3 ay oluyo ama hala yok. Yumurtlama günlerine dikkat ettiğimiz halde olmuyor. Günlere takılmak iyi mi oluyo kötü mü anlamadım. Şimdi de bu yakı meselesi var gündemimizde.
-Kaynanam ısrarcı olunca kıramadım. Devamlı gittiğim doktor var elbet . O yumurtlama günlerini dikkate alın diyor. Amaaaaan bu yakıyı da deneyelim bakalım bi seferlik nolcak.
Gitti gitti sürekli gider o da kontrol olur arada birEşinde gittimi doktora
Canım ben şuan onu yapıyorum deniyorum bu yöntemi yaptığı ay hamile kalan çok insan duydum inşallah olur rabbim bize de tattırır o duyguyu...Kızlar herkese selamlar cevap verin lütfen
Ben yakı ile hamile kalındığını duydum. Ama soru işareti çoğalıyor. Yakı olursa nasıl olacak ,yumurtlama tarihleri ve çift günlere uymam gerekirse boy abdesti almam gerekecek. Boy abdesti alınmıyor değil mi onunla. Hangi günler yapılması daha faydalı. Devamlı çıkar yapıştır olacaksa Eşimiz yapıştırsa yakıyı olur mu
Benim sıkıntı şubattan beridir deniyoruz bebiş gelmek istemiyo. İlk 4/5 ay troid olduğundan olmadı sonradan öğrendik düşük yapınca 1 aylıkken. Troid ilacına başlayalı 2.3 ay oluyo ama hala yok. Yumurtlama günlerine dikkat ettiğimiz halde olmuyor. Günlere takılmak iyi mi oluyo kötü mü anlamadım. Şimdi de bu yakı meselesi var gündemimizde.
-Kaynanam ısrarcı olunca kıramadım. Devamlı gittiğim doktor var elbet . O yumurtlama günlerini dikkate alın diyor. Amaaaaan bu yakıyı da deneyelim bakalım bi seferlik nolcak.
Walla belki benide taşlayanlar olur ama üç yıl hamile kalamayınca bende türlü yollara basvurmuştum:)Valla ben de çok şaşırdım ama faydasını gören varmış. Fakat ne zaman nasıl oluyor bilgi sahibi değilim :))
aynen arkadaşım bende inanıyorum bu sekilde kalanlari duydum ve kaldımda ama tabiki önce Allah'tan istiyoruz her zaman bu tür şeyler işte vesile oluyor. Doktora falanda tabii ki de gidiyoruz kontrollerimiz falan mevcut illaki ama denemekten ne çıkar diyoruz çok tehlikeli bişey degil sonuctaHerkes dalga gecmiste @ahgul sen bosver. Benimkisi tamamen sans eseri oldu. Belimde yaki vardi ama cidden ihtiyacim oldugu icin koymustum. Neyse ovulasyon testime gore cift cizgiydi ve hamile kaldim. İster tesaduf de ister baska sey. Bu hamileligimden 3 ay oncede trombofili nedeniyle dusuk yapmistim. Allah yardimcin olsun
Ayrica babannem anlatir kendisi evlenmis 2-3 sene cocugu olmamis. Komsulari bunu almis hamama goturmus ve yaki yapistirmislar sonra olmus. Simdi millet der geri kafa bilmem ne bu dedigim olay 65 sene once Ankaranin gobeginde olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?