YAKININ HAMİLELİKTEKİ ETKİSİ YARDIM??

9 sene cocugum olmadi hic bi zaman bu kocakarı laflarına inanmadım..banada belini cektir diyolardi cocugum olsun diye sakat mı kaliyim diyodum neler nelerr..
Lütfen sadece rabbimden isteyin... tedavi olun doktordan medet bekleyin ...en kötu zeytinyaginda incir yiyin keciboynuxu falan yiyin yaķıyla falan olacak iş degil

Bence bir doktora gidin. Yakı nedir hiç bilmiyorum ama böyle işe yaramayacak yöntemler umudunuzu kırar,sizi endişeye düşürür.

Benim sıkıntı şubattan beridir deniyoruz bebiş gelmek istemiyo. İlk 4/5 ay troid olduğundan olmadı sonradan öğrendik düşük yapınca 1 aylıkken. Troid ilacına başlayalı 2.3 ay oluyo ama hala yok. Yumurtlama günlerine dikkat ettiğimiz halde olmuyor. Günlere takılmak iyi mi oluyo kötü mü anlamadım. Şimdi de bu yakı meselesi var gündemimizde.

-Kaynanam ısrarcı olunca kıramadım. Devamlı gittiğim doktor var elbet . O yumurtlama günlerini dikkate alın diyor. Amaaaaan bu yakıyı da deneyelim bakalım bi seferlik nolcak.

Eşinde gittimi doktora

Yakıyla değil, sevişerek olmuyor muydu o yav?

Şahsen inanmıyorum böyle şeylere. Doktor tavsiye etmediği sürece hiçbir şeye bulaşmam. Gereksiz bir çaba gibi geliyor.

Belden mi çocuk oluyomuş
Ben başka bir şey biliyordum

Canım ben şuan onu yapıyorum deniyorum bu yöntemi yaptığı ay hamile kalan çok insan duydum inşallah olur rabbim bize de tattırır o duyguyu...

Canım yakı bandını yumurtlama gununden 3 gun önce tam popo ustune yani bel hizasına işte anlamissindir oraya yapistir zaten yakacak ve yakının görevi 2 maksimum 3 gun oldugu için zaten belinde yanma bitince yakı bandının görevide bitmiş oluyor sonra yumurtlama günü işte cinsel münasebetten sonra yada önce artık sen bilirsin çıkartın yakıyi belinden sonra duş al ama ilişkiden sonra hemen kalkma belinin altına yastık koy bi yarım saat yat kalkma sonra duşunu alırsın işte.ama yakıyi yapıştırınca iki üç gün idare et duş alma etkisini gorursun inşallah bende ilk bebeğime yakı yapistirmistim öyle kalmıştım zannimca sonra düştü tabi ne yazık ki bidaha yakıyi denemedim ve hala bebek olsun diye uğraşıyoruz olmuyor maalesef belki bende yaparım bu ay tekrar aklıma düşmüş oldu

Herkes dalga gecmiste @ahgul sen bosver. Benimkisi tamamen sans eseri oldu. Belimde yaki vardi ama cidden ihtiyacim oldugu icin koymustum. Neyse ovulasyon testime gore cift cizgiydi ve hamile kaldim. İster tesaduf de ister baska sey. Bu hamileligimden 3 ay oncede trombofili nedeniyle dusuk yapmistim. Allah yardimcin olsun

Ayrica babannem anlatir kendisi evlenmis 2-3 sene cocugu olmamis. Komsulari bunu almis hamama goturmus ve yaki yapistirmislar sonra olmus. Simdi millet der geri kafa bilmem ne bu dedigim olay 65 sene once Ankaranin gobeginde olmus.

Canım yakı'nın faydası olacağını hiç sanmıyorum. Ama şunu paylaşayım sana:

Yakı Bandı ile Hamile Kalmak Mümkün Mü?
Yumurtlama dönemi olan adetten sonraki 10-15. gün arasında bir dönemde bel bölgesine yakı bandı yapıştırdıktan sonra yapılan gebe kalma denemelerinden sonuç alındığı inancı yaygın olmakla birlikte, her ne kadar bilimsel bir temele oturuyormuş gibi gözükse de, ne laboratuvar testleriyle kanıtlanmış, ne de istatistiksel sonuçlarla doğrulanmış, yakı bandı ile hamile kalınabildiğine dair bir kanıt yoktur.
Cildinize dikkat ettiğiniz sürece denemekte bir zarar da yoktur.
Yakı Bandı İle Banyo Yapılır mı?
Etki mekanizmasına sekte vuracağından, yakı bandını uygulamadan kısa bir süre önce detaylı bir duş olarak iyice arınmanızı tavsiye ediyoruz. Zira bantların vücudunuzda durduğu süre boyunca banyo yapmamanız faydanıza olacaktır.

Yakı Bandı Kaç Gün Durmalı?
Günden ziyade saat birimiyle cevap verecek olursak yakı bandı vücudunuzda en az 4-8 saat, bazı durumlarda 48 saate yani 2 güne kadar durabilir.

Yakı'nın yerine sana daha mantıklı akla yatan tavsiyelerim olacak. Soğan kürü, testere dişli aslan pençesi kürü bunlar varsa bir hormanol baozukluk dengeliyor rahmi temizliyor güçlendiriyor.

Adetten sonra da bal çörek otu tarçın kürü var yumurtayı geliştiriyor kalitesini arttırıyor. Bu dönemde havuç nar incir bol bol tüketmenizi tavsiye ederim. Eşinde keçi boynuzu pekmezi içebilir. Folik asit b12 vs kullanın eşinle beraber. Başka vitamin eksikliğin varsa onu da tavsiye ederim. Tiroit içinde en güzel doğal çözümde sabah öğle akşam yemeklerinden önce 1 tutam dere otu ye üzerine 1 bardak su iç. Geçmiş olsun inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine.

Yumurtlamaya yakın yapıyosun onu ben akşam yaptım öncelikle kupa yapıyosun beline açıklığı çekiyomuş galiba sonrasında hemen yakıyı yapıştırıyosun iki veya 3 gün duracak o yakıyı yapıştırdıktan hemen sonra beraber olacaksın galiba yumurtanın dahaççabuk çatlamasına yarfımcı oluyomus böyle yapıpda gebe kalan çok insan duydum inşallah bizde de faydası olur canım

Yakının hamilelikle ilgisi var mıdır ben bilmem de yakı öyle günlerce kalan bir şey değil ki. Annem beli tutulunca yatarken yapıştırır sabah çıkarır mesela.

Valla ben de çok şaşırdım ama faydasını gören varmış. Fakat ne zaman nasıl oluyor bilgi sahibi değilim :))
Walla belki benide taşlayanlar olur ama üç yıl hamile kalamayınca bende türlü yollara basvurmuştum:)
Yumurtlama zamanı yapıstırdım,ilişkinin ertesi günü geri cıkardım,banyodan sonra tekrar yapıstrdım:)bak şimdi aklıma geldi,neşerle ugrasmışım yaw
Peki bana faydası oldumu tabiki olmadı
Üç yıl içinde doktor tedavileride dahil türlü türlü yollar denedim.şubatta pes ettim artık,eylülde bide baktım hamileyim.
Bu arada ükinci cocuk için bu kadar ugrastım
Waktı zamanı gelince oluyo bence
Yeterki rabbim ol desin

aynen arkadaşım bende inanıyorum bu sekilde kalanlari duydum ve kaldımda ama tabiki önce Allah'tan istiyoruz her zaman bu tür şeyler işte vesile oluyor. Doktora falanda tabii ki de gidiyoruz kontrollerimiz falan mevcut illaki ama denemekten ne çıkar diyoruz çok tehlikeli bişey degil sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…