Yakınınızın tavsiyesi ile biriyle görüştünüz mü?Tavsiyelerinize ihtiyacım var

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Yakın akrabam tanıdığı birini tavsiye etti.Bir görüşün ,tanışın diye .İlk defa kabul ettim bu şekilde...
Nasıl bir yerde görüşülmeli ,ne konuşabilirim ki??
Ne giymeli etmeli
Benim ya da onunda beğnmeme ihtimali olacak tabi..

Davulun sesi karşıdan hoş geliyodu ama iş ciddiye binince korkmaya başladım.

Aslında daha iş arama sürecindeydim.Öğretmen atamalar hayalim var atanana kadar :?? Kafam karıştı

Tavsiyelerine ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim :))

HANIMLAR SONLARA DOĞRU GÖRÜŞME SONRASINI YAZDIM .

Son düzenleme:
benimde başıma böle bişey geldi şimdi nişanlıyız :)

yani sonuçta en azından onun hakkında bilgisi olan biri var.
bence bir tanış :)

biz ilk buluşmamızda gülmüştük halimize espiri yapmıştık öle güzel geçmişti yani kasmamıştık kendimizi.
karşındakide eğlenceli biriyse kendini kasmazsa güzel geçer ilk buluşmanız :)

biz ilk buluşmamızda gülmüştük halimize espiri yapmıştık öle güzel geçmişti yani kasmamıştık kendimizi.
karşındakide eğlenceli biriyse kendini kasmazsa güzel geçer ilk buluşmanız :)[/QUOT

benim olmadı ama öyle tanışan arkadaşlarım var aslında hepimiz arkadaş ortamından veya birilerinin tavsiyesiyle tanışırız genelde bence sen hiç kasma kendini oluruna bırak erkek düşünsün sonuçta ne muhabbet açacağını vakiti nasıl geçireceğini, biribirinizi tanımak için zaten birbirinize sorarsınız birşeyler konu konuyu açar muhabbett oluşur, hele birde ortak zevkleriniz varsa zaten sizde gevşersiniz zaman geçtikçe

Yakın akrabam tanıdığı birini tavsiye etti.Bir görüşün ,tanışın diye .İlk defa kabul ettim bu şekilde...
Nasıl bir yerde görüşülmeli ,ne konuşabilirim ki??
Ne giymeli etmeli
Benim ya da onunda beğnmeme ihtimali olacak tabi..

Davulun sesi karşıdan hoş geliyodu ama iş ciddiye binince korkmaya başladım.

Aslında daha iş arama sürecindeydim.Öğretmen atamalar hayalim var atanana kadar :?? Kafam karıştı

Tavsiyelerine ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim :))

Zor bir durum, sıkıntılı bir sahne başlayana kadar. Bir de sonrası var tabi..
İkinizin de şartları uygunsa birbirine ki konuşulmuştur mutlaka görüşebilirsin..
Oldukça doğal ve rahat olmaya çalış..
Masaya oturduktan sonra gerisi gelir zaten.
İkinizde de atanma sorunu varsa bu biraz engel yaratabilir ama Obama evlendiğinde üniversite öğrencisiymiş, eşi yıllar sonra kocasının usa başkanı olacağını nereden bilsin.destek olursunuz bir birinize..
Sen bir görüş hele yeni bir topikte anlatırsın bize olanları.
Hayırlısı olsun umarım.

Ben değil de abim bu şekilde evlendi ve çok mutlu:nazar:

bi tanıdığımızın en yakın arkadaşının kızıymış gelinimiz, yakıştırmış, annemi çok severdi kadın, demiş benim en yakın arkadaşımın kızı var tanıştıralım, önce onlar tanıştı.

aileler görüşmedi, 6 ay kadar görüştüler, sonra tamam dediler, aileler girdi araya,

rahat ol, boşver bence de erkek düşünsün

Son düzenleme:
Beni çok kasar bu durumlar :27:
Bilmiyorum
Olduğun gibi davran her zaman ki gibi giyin bence
Nasipse zaten olur değilse de olmaz
Bi dene bakalım

benide kızkardeşim tanıştırmıştı şimdi evliyiz....
aslında kendine göre bi heyecanı bu durumun...
rahat ol boşveeerrrrr..
herşey olacağına varır diye düşün...

Insanin kismetinin nereden gelecegi belli olmaz.
Etrafimda bu sekilde tanisan cik insan var.
Bazisi evlendi, bazisi da ikinci kez gorusmedi bile.
Kendiniz gibi gidin, gorusun.
Olursa ne ala, olmazsa da sansini denemis olursun.

karşındakide eğlenceli biriyse kendini kasmazsa güzel geçer ilk buluşmanız :)

Bilemiyorum ne olacak..Öncedende hiç görmediğim biri ...Şimdiden gülüyorum ;) En asından tanıdıt vasıtası ile olacağı için güvenebilecğim biri..Diğer olasılıklar olmucak aklımda ama genede bir korku var içmde ;((

benim olmadı ama öyle tanışan arkadaşlarım var aslında hepimiz arkadaş ortamından veya birilerinin tavsiyesiyle tanışırız genelde bence sen hiç kasma kendini oluruna bırak erkek düşünsün sonuçta ne muhabbet açacağını vakiti nasıl geçireceğini, biribirinizi tanımak için zaten birbirinize sorarsınız birşeyler konu konuyu açar muhabbett oluşur, hele birde ortak zevkleriniz varsa zaten sizde gevşersiniz zaman geçtikçe

İçimde olumlu hisler var ama ..Gene de bir korku işte o beğnmez ben beğnmez iki taraf içinde çok zor

Zor bir durum, sıkıntılı bir sahne başlayana kadar. Bir de sonrası var tabi..
İkinizin de şartları uygunsa birbirine ki konuşulmuştur mutlaka görüşebilirsin..
Oldukça doğal ve rahat olmaya çalış..
Masaya oturduktan sonra gerisi gelir zaten.
İkinizde de atanma sorunu varsa bu biraz engel yaratabilir ama Obama evlendiğinde üniversite öğrencisiymiş, eşi yıllar sonra kocasının usa başkanı olacağını nereden bilsin.destek olursunuz bir birinize..
Sen bir görüş hele yeni bir topikte anlatırsın bize olanları.
Hayırlısı olsun umarım.

Teşekkür ederim tatlım ;)....Bakalım görüşmeden sonra bahsedirim

Ben değil de abim bu şekilde evlendi ve çok mutlu:nazar:

bi tanıdığımızın en yakın arkadaşının kızıymış gelinimiz, yakıştırmış, annemi çok severdi kadın, demiş benim en yakın arkadaşımın kızı var tanıştıralım, önce onlar tanıştı.

aileler görüşmedi, 6 ay kadar görüştüler, sonra tamam dediler, aileler girdi araya,

rahat ol, boşver bence de erkek düşünsün

Kuzenim yakıştırmış bizi de ..Komşular oluyormuş . O beğenip beğnmeme anını bir atlatsam stess oldum.

Bilemiyorum ne olacak..Öncedende hiç görmediğim biri ...Şimdiden gülüyorum ;) En asından tanıdıt vasıtası ile olacağı için güvenebilecğim biri..Diğer olasılıklar olmucak aklımda ama genede bir korku var içmde ;((

sen onu beğnmezsen uygun bir dille anlatırsın ben elektrik alamadım diye olmayacak diye :)
o seni beğenmezsede bi şekilde anlarsın zaten cnm

Vakit yaklaşıyor..... Uzun bir hafiyelikten sonra face resmini buldum. Kalbim atmaya başladı.
Bilmiyorum karşılıklı ne olacak.
Fotoya göre benim için iyi ..O kısmı atladım en azından o konuda bir korkum kalmadı.
Ama heyecen bastı beni..:)

içini ferah tut sen. güzel güzel giyin, bakımlı ol. ne çok konuş, ne de sus pus dur. iyi olur inşallah :)

Koyu kotumu giycem dar,üstüne bordo bulüz,topuklu botlarım .fönüm ve grili makyaj düşünüyorum.Onunda enerjisine göre konuşurum.
Akraba tavsiyesi için uygun biri olduğunu düşünüyorum.Babamdan çekinir yoksa...

Çok teşekkür ediyorum.:)

Back
X