• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakışıklı bir erkeğe bakış açınız

yakışıklının talibi çok olur
hem ben öyle her yakısıklıyı begenmem

Eee bunlardan bir tanesi benim kocişim. Evlenmeden önce iş yerinde görünce Allah sahibine bağışlasın demiştim ama o benim için Allah bana bağışlasın demiş olmalı ki evlendik :))

Soruna gelince sırf yakışıklı diye biriyle tanışmaya kalkmam ya da bir bakış açısı geliştirmem.

bana böyle insanlar ne hıkmetse itici gelıyor yaww.. oyuzden öyle bi kişiyi uzaktan secmek soyle dursun görmeyebılırım bile...

yakısıklıyım,havalıyım,kasım kasım kasılırım tipindekiler hele gözüm görmesin mumkunse ,

bu tur inanlar maddeci olur maneviden çok;ruha değil tene hitap ederler,dış görünüşe egılımlıdırler..

genelde hep şöyle bir yargı vardır. yakışıklıysa aldatır.. bence bu doğru. elbette istisna vardır ancak ufacık bir istisna içinde huzurumu bozamam. bakarım arkadaşıma gösteririm o bakar falan fisman.. :D hıı eğer o beni beğenmişse açıldığında da atlamam. şüpheci ve güvensiz biriyim işine geliyorsa uğraşsın :p

sosyal bi arkadaşlık için bile olsa hiçbir zaman adım atmam gdip tanışmaya fln çalışmam..bana göre görüntüden çok aklındakiler ne konuştuğu zekası....bekarken görüyordum
tip on numara bi konuşuyo keşke lal olsaydı diyordum...

Back
X