• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakisikli erkek ve güzel olmayan kiz ??

Canim mantiksiz tabi.. Ama hani biz kücük bi yerde yasiyoruz. Arastirmak ne oldugunu bilmek hicte zor olmadi.. Memleketlim.. Ha bi arkadas araci oldu ha tlf programindan denk geldi fark etmez . Sonucta taaa turkiyenin diger ucunda tanimadigim biri ile arkadaslik etmiyirum.. Avuc ici kadar bi yerdeyiz.. Nasil hic karsilasmamistik ona hayret ettim :))

:):)hakkında hayırlısı olsun tatlım umarım güzel bi ilişki olur

Gönül için
nereye konacağıbelliolmaz diye boşa söylememişlerdir :26:

Neden olmasın ki
:46:

Takılmamak gerek...Gönül kimi severse asıl güzel odur derler...:34: Benim erkek arkadaşımın tipini ne ailem, ne arkadaşlarım ne de kendisi beğenir...Ama karakteri için tam tersi söz konusu...ve kimse beğenmese de benim gözümde çok yakışıklıdır...:16:

dışardan bakınca ne kadar yakışıklı görünüp de yanına gelince iki kelimeyi bir araya getiremeyen itici özellikleri olan insanlar var. mesele güzellik çirkinlik meselesi değil bence, tavırlarıyla duruşuyla bakışıyla vs etkiler insan insanı çok güzellik çok yakışıklılık prim yapmaz. birde kime göre neye göre o 'Çok' orası da var. :54:

Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...

bazen görüyoruz çok yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kız; çok güzel kızlarında yakında çirkin adamlar olabiliyot...

güzel kız çirkin adamın parası için; yakışıklı adamlarda çirkin kızın ya kariyeri için ya gerçekten sewiği için ya da durumu çok iyidir kendini kurtarmak için olabilir...

yani bi kadın önce düşünmeli ben güzel değilim ama bir erkek bana ne için aşık olabilir diye?

bi kadın; ya çok tatlı ve sempatiktir, ya kariyeri vardır ayakları üzerinde durur, konuşmasını oturmasın giyinmesini bilir, bakımlıdır ama güzel deiğilse erkeği etkiler neden? kariyeri olan erkekler genelde kendi sewiyesinde bi kadınla beraber olmak ister.....

tamam ilk görüşte aşk olmaz ama tanırlar birbirlerini ve bu süreç içerisinde erkek etkilenebilir....

gerçi şimdiki adamlar kadının çalışmasını, kendi ayakları üzerinde durmasını istiyorlar...

bu da Türkiye şartlarından dolayı oluyor ne yazıkki.......

bazen görüyoruz çok yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kız; çok güzel kızlarında yakında çirkin adamlar olabiliyot...

güzel kız çirkin adamın parası için; yakışıklı adamlarda çirkin kızın ya kariyeri için ya gerçekten sewiği için ya da durumu çok iyidir kendini kurtarmak için olabilir...

yani bi kadın önce düşünmeli ben güzel değilim ama bir erkek bana ne için aşık olabilir diye?

bi kadın; ya çok tatlı ve sempatiktir, ya kariyeri vardır ayakları üzerinde durur, konuşmasını oturmasın giyinmesini bilir, bakımlıdır ama güzel deiğilse erkeği etkiler neden? kariyeri olan erkekler genelde kendi sewiyesinde bi kadınla beraber olmak ister.....

tamam ilk görüşte aşk olmaz ama tanırlar birbirlerini ve bu süreç içerisinde erkek etkilenebilir....

gerçi şimdiki adamlar kadının çalışmasını, kendi ayakları üzerinde durmasını istiyorlar...

bu da Türkiye şartlarından dolayı oluyor ne yazıkki.......

Iste sikintida burda ya.. Bende hep kendi kendime acaba benimi yoksa yasam sartlarimimi seviyo ??

öyle düşşünme bence şartların tamam ona cazip gelebilir ama seni de sewiyorsur elbet hem bunu dawranışlarıyla en iyi sen anlarsın....

Anlamaya calisiyorum da yinede emin olamiyorum.... Ben onu kayitsiz sartsiz seviyorum.. Oda seviyorum diyo ama baya bi yakisikli oldugu icin korkmuyo degilim... Aslinda hep erkek benden cirkin olsun isterdim ama aska düstüm caresizce :))

çevrem tarafından oldukça güzel bulunan biriyim ama erkek arkadaşım yakışıklı değil ama onu herşeyden çok seviyorum yolda görenler bile şaşırıp bakıyo yani abartmıyorum annem onun tipini beğenmediği için beni vermeyi sülalemden kimse beğenmiyor onu onun ailesi bile beni görünce şaşırıp kalmıştı nasıl buldun nerden buldun diye ama ben ona bayılıyorummmmmm ölürüm onaaaa :)))

Anlamaya calisiyorum da yinede emin olamiyorum.... Ben onu kayitsiz sartsiz seviyorum.. Oda seviyorum diyo ama baya bi yakisikli oldugu icin korkmuyo degilim... Aslinda hep erkek benden cirkin olsun isterdim ama aska düstüm caresizce :))

bunları düşünme canımmm güzellik geçicidir boşwerseneee takma kafanı böyle seylere aşkını yaşa doya doyaa =)))) hem insana sewdiği dünyanın en güzeli görünür merak etme =)))

Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...
Olasilik uzerinden gidilmez. Ama ihtimali tabiki var. Hatta etrafimda okadar cok varki oyle ornek :) geneldede oyle olmazmi zaten cok guzel kadinlar hep cirkin erkeklerle, cok yakisikli erkekler hep cirkin kadinlarla.. adriana lima mesela :) kadin dunya guzeli kocasi çirkin demiyim ama o kadinin yaninda pek olmuyo yani:)

Valla her yakışıklının kendine özgü bir ruhsal problemi oluyor demedi deme :1:
Mesela en son sevgilim saatlerce ayna karşısında mimik çalışırdı, kendi kendine konuşurdu :26:
Gerçi bana ozamanlar bu tatlı geliyordu ama.

Konuna gelince; çok aşırı güzel bir kız olmadım hiç.
Sevgililerim genelde yakışıklı olur ama ortalama tipli bir erkeğin beni beğenmemişliği de var.
Göreceli bir kavram sanırım.
Zaten ben yakışıklı bir erkeğin yanında aşırı güzel bir kız görmedim hiç.
Yada çok güzel bir kızın yanında, çok yakışıklı bir erkek görmedim.
Nedense böyle oluyor hep.

canım benim gördüğüm her yakışıklı adamın yanında mantıklı tamam ahım şahım bir güzelliği yok ama mantıklı bakımlı kızlar var neden çünkü sadece yüzeysel birliktelik lerin sonu hüsran önemli olan kafa yapısı sen canını sıkma kendini göster tamam
:16:

daha bugün kurduğum cümle " allahım bu güzelim çocuk nasıl o kıza bakar" oldu bizim dershanenin en yakışıklısı kızların ağzının içine düştüğü çocuk gitti sıradan bile sayılamayacak(tabi bana göre) bir kıza deli gibi aşık oldu içime oturdu resmen ama neymiiş o elektirik o çekim o hoşlanma olunca tipin bir önemi olmuyormuş. mesela ben de çoook yakışıklı bi çocuktan çok hoşlanıyordum ama öyle böyle değil 2 yıl falan kafamı kurcalamıştı sonra bir şekilde görüşmeye buluşmaya başladık ve ben yanında acayip sıkıldığımı fark ettim dış görünüşüne ölüp bitiyordum resmen içim eriyordu ama gel gör ki içimde ne bir heyecan ne bir sevgi olmadı olamadı dışı tamam da içi benlik olmayınca olmadı işte sonra da o nişanlandı zaten böylece bitti gitti yani uzun lafın kısası dış görünüşün hiç bir önemi yok ne taşlar gördüm hiç yanlarına yakışmayan kızlara deli divane olan ama allah hepsini sahibine bağışlasın aşk her şeyden üstün :16:

Eros bu oku kime atacağı belli olmaz.
Başka bi deyimle gönül bu nereye konacağı belli olmaz :1:

Back
X