- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Yüzü güzele kırk günde doyarsın, gönlü güzele kırk yılda doyamazsın :) Bu olgunluğa ulaşmış her erkek gönlü güzel kadınlara aşık olur :) Etrafımda örneği çok :)
Umarim bendede böyle olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzü güzele kırk günde doyarsın, gönlü güzele kırk yılda doyamazsın :) Bu olgunluğa ulaşmış her erkek gönlü güzel kadınlara aşık olur :) Etrafımda örneği çok :)
Canim mantiksiz tabi.. Ama hani biz kücük bi yerde yasiyoruz. Arastirmak ne oldugunu bilmek hicte zor olmadi.. Memleketlim.. Ha bi arkadas araci oldu ha tlf programindan denk geldi fark etmez . Sonucta taaa turkiyenin diger ucunda tanimadigim biri ile arkadaslik etmiyirum.. Avuc ici kadar bi yerdeyiz.. Nasil hic karsilasmamistik ona hayret ettim :))
:):)hakkında hayırlısı olsun tatlım umarım güzel bi ilişki olur
internetten biriyle tanışıp sevgili olmak ne kadar mantıklı peki
Nerde tanistiginiz değil kimle tanistiginiz önemli bence
Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...
bazen görüyoruz çok yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kız; çok güzel kızlarında yakında çirkin adamlar olabiliyot...
güzel kız çirkin adamın parası için; yakışıklı adamlarda çirkin kızın ya kariyeri için ya gerçekten sewiği için ya da durumu çok iyidir kendini kurtarmak için olabilir...
yani bi kadın önce düşünmeli ben güzel değilim ama bir erkek bana ne için aşık olabilir diye?
bi kadın; ya çok tatlı ve sempatiktir, ya kariyeri vardır ayakları üzerinde durur, konuşmasını oturmasın giyinmesini bilir, bakımlıdır ama güzel deiğilse erkeği etkiler neden? kariyeri olan erkekler genelde kendi sewiyesinde bi kadınla beraber olmak ister.....
tamam ilk görüşte aşk olmaz ama tanırlar birbirlerini ve bu süreç içerisinde erkek etkilenebilir....
gerçi şimdiki adamlar kadının çalışmasını, kendi ayakları üzerinde durmasını istiyorlar...
bu da Türkiye şartlarından dolayı oluyor ne yazıkki.......
Iste sikintida burda ya.. Bende hep kendi kendime acaba benimi yoksa yasam sartlarimimi seviyo ??
öyle düşşünme bence şartların tamam ona cazip gelebilir ama seni de sewiyorsur elbet hem bunu dawranışlarıyla en iyi sen anlarsın....
Anlamaya calisiyorum da yinede emin olamiyorum.... Ben onu kayitsiz sartsiz seviyorum.. Oda seviyorum diyo ama baya bi yakisikli oldugu icin korkmuyo degilim... Aslinda hep erkek benden cirkin olsun isterdim ama aska düstüm caresizce :))
internetten biriyle tanışıp sevgili olmak ne kadar mantıklı peki
Olasilik uzerinden gidilmez. Ama ihtimali tabiki var. Hatta etrafimda okadar cok varki oyle ornek :) geneldede oyle olmazmi zaten cok guzel kadinlar hep cirkin erkeklerle, cok yakisikli erkekler hep cirkin kadinlarla.. adriana lima mesela :) kadin dunya guzeli kocasi çirkin demiyim ama o kadinin yaninda pek olmuyo yani:)Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...