• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakisikli erkek ve güzel olmayan kiz ??

Bence başından beri kafasında tombişcik kızcağız vardı, o yüzden:34:

2 yıl geçti, sonra gelip köpeek olmadı mı diye sorarsanız oldu ama ben üzüldükten sonra ne önemi var? Senin yüzünden ben üzüldüm, o zman nerdeydin diyip s....ri çektim :27:

Bu da 4. şık o zaman ama yine de sanmiyorum. Kimbilir kafasinda seninle ilgili neye takilmistir dongoz. :34:

Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...

aklı başında, biraz mantıklı olan erkek, dış güzellikten ziyade iç güzelliği arar ama çoğu görselliğin peşinde. bırakın yakışıklı erkeğin güzel kız arayışını, yakışıklı olmayan, tipsiz erkekler de angelina jolie gibi hatun bekliyor. şekilci bir toplum olmaya başladık sanırım.

aklı başında, biraz mantıklı olan erkek, dış güzellikten ziyade iç güzelliği arar ama çoğu görselliğin peşinde. bırakın yakışıklı erkeğin güzel kız arayışını, yakışıklı olmayan, tipsiz erkekler de angelina jolie gibi hatun bekliyor. şekilci bir toplum olmaya başladık sanırım.

bu konuda çok haklısın
çevremdeki tipsiz diyebileceğim erkeklerin çoğu kendine çok güzel hatun arıyo
diğer normal bayanları tavsiye edince o güzel değil bana onu mu layık gördün diyolar
bi de güzel kızları gözlerine kestirip ısrar ede ede rahatsız ediyolar çıkma teklifleriyle

bence tipsiz erkekler daha çok güzel bayanlara ilgi duyuyor nedendir bilmem ama ben böle gördüm . kısa boylu bodur şişman erkekler hep manken gibi kız arayışındalar aksi gibi buluyorlar da . tabi kızlar cebine baktıkları için bunların alıyorlar evleniyorlar .... yakışıklı tiplerede normal kızlar kalıyor valla ..

genelde cok yakışıklıların yanında okadar da güzel olmayan kızlar oluyor..

kendı yakışıklılık derecesınde güzel kızı nerden bulsun..

haa bıde o yakışıklı acaba neyden hoşlanıyor,kımıne göre kusur olan ona cekıcı gelebılır..

tabııı en onemlısı onu karakterine asık edebılırsın..

hangı yakışıklının yanında cooook güzel kız oluyorkı?

yada hangı guzelın yanında coook yakışıklı varkı..

o yönden dengını bulma lisedeyken oluyor bence..

çocuk cidden çok mu yakışıklı yoksa sen beğendiğin için yakışıklı mı görüyosun
kime benziyo mesela merak ettim yani tipini tarif etsene biraz

Yok cidden yakisikli.. Cikiyoruz su an zaten ama seviyomu sevmiyomu ondan tam emin olamiyorum.. Uzun boylu kumral güzel havali saclari var burnu rabbim özenip yaratmis sanki ne bileyim masum gözlü cok hos biri canim

Yok cidden yakisikli.. Cikiyoruz su an zaten ama seviyomu sevmiyomu ondan tam emin olamiyorum.. Uzun boylu kumral güzel havali saclari var burnu rabbim özenip yaratmis sanki ne bileyim masum gözlü cok hos biri canim

çıkıyosanız niye öyle söylemedin

ben de sen hoşlanıyosun dikkat çekmek için napabilirsin diye soruyosun sandım
çıkıyosanız beğeniyodur seni işte
aşık olup olmaması da süsle püsle olacak birşey değil çekimle ilgili

Son düzenleme:
çıkıyosanız niye öyle söylemedin

ben de sen hoşlanıyosun dikkat çekmek için napabilirsin diye soruyosun sandım
çıkıyosanız beğeniyodur seni işte
aşık olup olmaması da süsle püsle olacak birşey değil çekimle ilgili

Canim cikiyoruz ama benim yanimda huzurlu ama tam asik olmayacakmis ve degilmis gibi geliyo.. Zaten yazida sadece olma ihtimali ne kadar diye sordum kendi iliski detaylarima girmedim ondan aciklamadim kusura bakmayin

huzur ve saygı cok onemli güzelim :ssz: elbette huy karakter bunda cok etkili.. sen o adamın yakısıklılıgını bılıyorsun peki karakteri nasıl ? bence bunu sorgulaman lazım :34: sordugun sorudan cok..

huzur ve saygı cok onemli güzelim :ssz: elbette huy karakter bunda cok etkili.. sen o adamın yakısıklılıgını bılıyorsun peki karakteri nasıl ? bence bunu sorgulaman lazım :34: sordugun sorudan cok..

Biz önce görmeden birbirimizi sevdin karakter olarak sonradan yuz yuze geldik.. Tanidigim kadariyla karakteri iyi ve cok farkli.. Ama tabi dort dortluk bilemem elbette

Biz önce görmeden birbirimizi sevdin karakter olarak sonradan yuz yuze geldik.. Tanidigim kadariyla karakteri iyi ve cok farkli.. Ama tabi dort dortluk bilemem elbette

aman okadarını kımse bılemez seneler sonra ınsanların turlu turlu huyları cıkıyor :) .. mutluluklar canım, ınternetten mı tanıstınız

edit: birde cok eksik yazıyorsonuz ben sevgılı oldugunuzu bılmıyordum, konuyu detaylandırıp anlatmadan net yorumlar yapamayız sıze..

Son düzenleme:
Bu da 4. şık o zaman ama yine de sanmiyorum. Kimbilir kafasinda seninle ilgili neye takilmistir dongoz. :34:

Yok vallahi seviyordu tombiş ablayı :30::30: Gözlerimle gördüm sevdiğini sonradan, evlilik niyeti de vardı,sonra bilmiyorum neden olmamış.

aman okadarını kımse bılemez seneler sonra ınsanların turlu turlu huyları cıkıyor :) .. mutluluklar canım, ınternetten mı tanıstınız

edit: birde cok eksik yazıyorsonuz ben sevgılı oldugunuzu bılmıyordum, konuyu detaylandırıp anlatmadan net yorumlar yapamayız sıze..

Önceki konularimda yazmistim .. Sanki herkez biliyo diye detaya girmedim :)) kusura bakmayin.. Evet bi telefon programinda tanistik kendisi memeleketlim zaten

Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...

''Allah çirkin bahtı versin'' kanısı yaygın olduğuna göre bu oran baya bi yüksek herhalde :)

Dışını beğenmediğinin içini merak etmez insan çoğu zaman..
Herşeyden nasibini almış bir erkek olgun bir erkek önce anlaşmayı ve karakteri ön planda tutar güzellikte önemlidir erkekler için bence genel olarak.

Dışını beğenmediğinin içini merak etmez insan çoğu zaman..
Herşeyden nasibini almış bir erkek olgun bir erkek önce anlaşmayı ve karakteri ön planda tutar güzellikte önemlidir erkekler için bence genel olarak.

internetten biriyle tanışıp sevgili olmak ne kadar mantıklı peki

Yüzü güzele kırk günde doyarsın, gönlü güzele kırk yılda doyamazsın :) Bu olgunluğa ulaşmış her erkek gönlü güzel kadınlara aşık olur :) Etrafımda örneği çok :)

internetten biriyle tanışıp sevgili olmak ne kadar mantıklı peki

Canim mantiksiz tabi.. Ama hani biz kücük bi yerde yasiyoruz. Arastirmak ne oldugunu bilmek hicte zor olmadi.. Memleketlim.. Ha bi arkadas araci oldu ha tlf programindan denk geldi fark etmez . Sonucta taaa turkiyenin diger ucunda tanimadigim biri ile arkadaslik etmiyirum.. Avuc ici kadar bi yerdeyiz.. Nasil hic karsilasmamistik ona hayret ettim :))

Back
X