yakışıklı kaynınız ve eski sevgilinizz (rezalet!!!)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gulay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
5 yıl önce ilk kez aşık oldunuz ve çok acı çektiniz unutmak yıllarınızı aldı derken yıllar geçti artık unuttum dediniz onda yaşadığınız heyecanı başka kimsede yaşayamasanız da birini sevdiniz sevdiğiniz erkeğin abisinin düğünü oldu şehir dışında..fotoğraflara bakarken o da ne evleneceğiniz kişinin abisi 5 yıl önce ilk kez aşık olduğunuz insana benziyor!!!!!!!!!!! ne yapardınız bir düşünün bakalım:uhm: ne kadar kötü bir durum değil mi :çok üzgünüm:

Arkadaşlar bu durumu yaşayan bir arkadaşım var bugün görüştük fotoğrafları attı msnden gerçekten de çok bariz bir benzerlik var ben bile wayy be ne yakışıklıymış dedim bakışlar falan tıpatıp..ve bunlar evlenmeyi düşünüyoor..oooff ya nasıl bişey bu ben bile strese girdim çok yakın bi zamanda tanışcak abisi ve yengesiyle ben bi git belki fotoda farklıdır fln dedim ya insan sevdiği kişinin abisinin fotosuna bakıp ne yakışıklıymış der mi hiiç Allahım şeytanın bi oyunu mu bu yoksaa

Son düzenleme:
bişey anladıysam arap olayım:hulya:

OWWW çok fena resimdemi gördün senmi aşıktın oda aşıkmıydı yaşanmışlık warmıydı detaylı yazarsan iyi olur

konu başlıgı bıraz sacma olmamışmı eskı sevgılınıze yanı kaynınıza benzettıgınız ınsanamı yakışıklı dıyorsunuz.

Ayrıca eskı sevgılım kaynıma benzıyor dıye esımden ayrılcak degılım herhalde

ya ohooo böyle kurgularlamı oyalancaz gerçekse yapılcak yorum çokda eğer deüzmeceyse hiççç değmezzz

bende anlamadım sadece benziyomu yoksa abisimi benziyosa sorun yok bencekaydirigubbakcemile2 ama abisiyse sakat bi durum olmuş akannehir

kurgu değil az önce öğrendiğim ve şaşırdığım bir olay sadece paylaşmak istedim kimse yorum yapmak zorunda değil...biraz karışık yazmış olabilirim şaşkınlığıma verin lütfen:1rolleyes:evlenecği erkeğin abisi kızın unutamadığı sevgilisine benziyor yani unutmuşta baya yıkıcı bir dönem geçirmiş etkisi oluyor ister istemez...

sen bul bu durumu özetleyecek başlık ben değiştiririm canımkaydirigubbakcemile5

valla ıster abısı olsun ıster elalem, ben hıc sımdıye kadar baska bı erkegın fotografına bakıp sasırır ve ıcım gıdercesıne ne yakısıklıymıs demedım.
yakısıklıysada yakısıklı napalım, her yakısıklıya sarkacaz mı.. mesele bu degıl burda..

ama tabı arkadasınız kendıne hakım olamayacaksa kı oyle gorunuyo, bu ıs askı memnunun carpık ılıskılerıne, ındırgenmıs bır ornek olması muhtemel.

yok paylaş tabii de karışık yazdığın için anlamadık, ama şimdi anladım:hulya:
allah kolaylık versin, kaynına aşık olmaz inşallah, olur mu?
akannehirakannehirakannehir

yok paylaş tabii de karışık yazdığın için anlamadık, ama şimdi anladım:hulya:
allah kolaylık versin, kaynına aşık olmaz inşallah, olur mu?
akannehirakannehirakannehir

aman Allah korusun canım ya düşünmek bile istemiyorummm aşkı memnuya döner walla :roflol yüzden git bi kendin gör dedim zaten tanışcaksın mutlaka çünkü evlencekler fotoğraf sonuçta dimi ama

insan insana benzer derler bişe çıkmaz bence :hulya:

valla bişi anlayamadım CADIARZU kim kimi görmüş kim onu sevmiş ilk kezmi son kezmi kaydirigubbakcemile3

başlığı görünce ne sandım biliyor musunuz?
şimdi kızın eski sevgilisi, şimdiki kaynıyla basılmış.....gibi bişi...
adamları homoseksüel yaptım 2 dk dA.. :bbo:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

vala bende bi kıllandım başlığı görünce yalan yok, kedidir o kedi yazim dedim ama baktım değilmişkaydirigubbakcemile3

içimizdeki geyik çıkmasın kızlar bağlayın biyerlere :1ninca:

aynen yaaa bende öle sandım başlık çok çarpıcı hakketen ...

konu da geyik ama..
5yıl önceki sevgilimi yolda görsem tanımam ki ben.. kaldı ki fotodan birine benzeteyim..

bence kız abiyi çok yakışıklı görünce benzetesi gelmiş... ben öyle anladım.. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…