Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dayanamadim msj attim bu yilbasina yakin. En son geldgmz aşamada ssevgili olur mu bizden diyorum olur diyor sonra sonrasi gelmiyor. Arayip sormuyor. Amaci ne sizce? Vazgecmeliyim biliyorum ama yapamiyorum![]()
flört ederken bir şey olmaz ama evlenmek için asla tavsiye etmem..aynı evde köle olmak istemezsen tabiBasına gelen boyle bir erkek arkadasi olan var mı? Üstelik kova burcu![]()
canı sıkılıyor bence..Canim sevgilim olamiyor arkadsim olarakta görmüyorum diyor. Ne yapacgimi bnde sasirmis durumdayim. Bir öyle bir böyle çok dengesiz. Beni hep arafta birakiyor. Benim anldgm beni Evlenilecek aday gördüğü için korkuyor olması ya da kafasini karstran kadinlarin olmasi. Çünkü her kadinin asik olabileceği özelliklere sahip yakskli, kültürlü, basarili, karizmatik, sosyal, espritüel. 2 ay bir sure arkdaslkla sevglilik arasında bir donemimiz oldu. Sonra baktim ilgisi eksildi arayip sormadim. Aradan kaç ay geçti tekrar konuşmaya cabaladi. Yüz vermedim. Arkadaş olalim falan dedim. Sonra çekti kendini bu. Bende dayanamadim msj attim bu yilbasina yakin. En son geldgmz aşamada ssevgili olur mu bizden diyorum olur diyor sonra sonrasi gelmiyor. Arayip sormuyor. Amaci ne sizce? Vazgecmeliyim biliyorum ama yapamiyorum![]()
Seninki de mi kovaflört ederken bir şey olmaz ama evlenmek için asla tavsiye etmem..aynı evde köle olmak istemezsen tabi![]()