• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakışıklı narsist çapkın bir erkekle nasıl başedebilirim kızlar ?

kova burcuyla ilgili tüyo verebilirim sadece, ilgili olduğu her alanda en az onun kadar bilgili olmaya çalış olamıyorsan ilgili olmaya çalış :KK53:

Canim sevgilim olamiyor arkadsim olarakta görmüyorum diyor. Ne yapacgimi bnde sasirmis durumdayim. Bir öyle bir böyle çok dengesiz. Beni hep arafta birakiyor. Benim anldgm beni Evlenilecek aday gördüğü için korkuyor olması ya da kafasini karstran kadinlarin olmasi. Çünkü her kadinin asik olabileceği özelliklere sahip yakskli, kültürlü, basarili, karizmatik, sosyal, espritüel. 2 ay bir sure arkdaslkla sevglilik arasında bir donemimiz oldu. Sonra baktim ilgisi eksildi arayip sormadim. Aradan kaç ay geçti tekrar konuşmaya cabaladi. Yüz vermedim. Arkadaş olalim falan dedim. Sonra çekti kendini bu. Bende dayanamadim msj attim bu yilbasina yakin. En son geldgmz aşamada ssevgili olur mu bizden diyorum olur diyor sonra sonrasi gelmiyor. Arayip sormuyor. Amaci ne sizce? Vazgecmeliyim biliyorum ama yapamiyorum:KK51:

Zor çok zor kova burcu sakın yüz verme onlar kaçanı sever böyle sende havadan bak iltifat felanda etme kendini ulaşılmaz göster bizden sevgili olur mu diye sormuşsun 1-0 yenik başlamşsın , bi de çapkın olur kova burcu erkeği benden demesi:KK14:tabi yükseleni felan etkisine giriyordur felan o ayrı herkes aynı olcak diye bir şey yok

Bende dayanamadim msj attim bu yilbasina yakin. En son geldgmz aşamada ssevgili olur mu bizden diyorum olur diyor sonra sonrasi gelmiyor. Arayip sormuyor. Amaci ne sizce? Vazgecmeliyim biliyorum ama yapamiyorum:KK51:

-Kendini vazgeçilmez hissettirmek.

-Onun için yanıp tutuştuğunuzu hissetmek.

-Kenarda her an potansiyel sevgili bekletmek.

-Arada yakınlık gösterip sizin nasıl eridiğinizi keyifle izlemek.

-"Bende iş var ya, kimi istesem tavlarım" diye gururlanmak...

Daha çok sebep var da parmaklarıma yazık.

Lafın kısası erkekleri yola getirmek sadece dizilerde ve filmlerde olur.

Gerçek hayatta yoldan çıkmış bir adamı yola getirip evlenseniz bile hayat boyu çekersiniz...

Nazını, kaprisini, egosunu, sağla solla flörtünü...

Böyle tiplerin peşinde ziyan olup antidepresanların dibini göreceğinize...

Olgun, kendini gerekleştirmiş, ruh sağlığı dengesini koruyacak kadar yerinde biriyle mutluluğu dibine kadar yaşamanızı öneririm...

Sağlamı varken defolularla işiniz ne... :KK14:

Bn kova burcu olarak şunu söyleyim peşinden koşma asla ama dürüst ol her zaman guvenini kaybetme

sevgili olur mu diye sorusum arkadaş olarak beni göremediği içindi. Net olsun canimı yesin ama nerde? Haklisinz kızlar hic ugrasmamam gerek. smdi ben elimi ayagimi cekecgim ama kafami karstrmak için yine dönecek bliyorum:KK14: bende dondugunde kotu oluyorum :KK51:

Canim sevgilim olamiyor arkadsim olarakta görmüyorum diyor. Ne yapacgimi bnde sasirmis durumdayim. Bir öyle bir böyle çok dengesiz. Beni hep arafta birakiyor. Benim anldgm beni Evlenilecek aday gördüğü için korkuyor olması ya da kafasini karstran kadinlarin olmasi. Çünkü her kadinin asik olabileceği özelliklere sahip yakskli, kültürlü, basarili, karizmatik, sosyal, espritüel. 2 ay bir sure arkdaslkla sevglilik arasında bir donemimiz oldu. Sonra baktim ilgisi eksildi arayip sormadim. Aradan kaç ay geçti tekrar konuşmaya cabaladi. Yüz vermedim. Arkadaş olalim falan dedim. Sonra çekti kendini bu. Bende dayanamadim msj attim bu yilbasina yakin. En son geldgmz aşamada ssevgili olur mu bizden diyorum olur diyor sonra sonrasi gelmiyor. Arayip sormuyor. Amaci ne sizce? Vazgecmeliyim biliyorum ama yapamiyorum:KK51:
canı sıkılıyor bence..

Aynı benim kocam:KK12: hem kova hem artistttt. Çok zor oldu tavlamak:KK70: benim formülüm gizemli olmak oldu:cool:

Back
X