- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.966
- 133
yok tatlımSeninki de mi kova
nankörlük etme..yemek yaptırmıyomuydun kız sen kocanaAynı benim kocamhem kova hem artistttt. Çok zor oldu tavlamak benim formülüm gizemli olmak oldu
her kelimesine katılıyorum..-Kendini vazgeçilmez hissettirmek.
-Onun için yanıp tutuştuğunuzu hissetmek.
-Kenarda her an potansiyel sevgili bekletmek.
-Arada yakınlık gösterip sizin nasıl eridiğinizi keyifle izlemek.
-"Bende iş var ya, kimi istesem tavlarım" diye gururlanmak...
Daha çok sebep var da parmaklarıma yazık.
Lafın kısası erkekleri yola getirmek sadece dizilerde ve filmlerde olur.
Gerçek hayatta yoldan çıkmış bir adamı yola getirip evlenseniz bile hayat boyu çekersiniz...
Nazını, kaprisini, egosunu, sağla solla flörtünü...
Böyle tiplerin peşinde ziyan olup antidepresanların dibini göreceğinize...
Olgun, kendini gerekleştirmiş, ruh sağlığı dengesini koruyacak kadar yerinde biriyle mutluluğu dibine kadar yaşamanızı öneririm...
Sağlamı varken defolularla işiniz ne...
yandın ki ne yandın
çapkın kısmını ise ben öyle dusunuyorum acikcasi. yoksa kendisi olmadgni sYakışıklı narsistle başedilir de, "çapkın"la etme bence..
yakiskli narsistle nasil baş edilir peki?Yakışıklı narsistle başedilir de, "çapkın"la etme bence..
yakiskli narsistle nasil baş edilir peki?
çapkın kısmını ise ben öyle dusunuyorum acikcasi. yoksa kendisi olmadgni s
yakiskli narsistle nasil baş edilir peki?
He yapiyo,bulasik,ütü,ev süpürme,silme o isler ii geliyor elindennankörlük etme..yemek yaptırmıyomuydun kız sen kocana
nasıl tanıştınız bu adamla?Canim sevgilim olamiyor arkadsim olarakta görmüyorum diyor. Ne yapacgimi bnde sasirmis durumdayim. Bir öyle bir böyle çok dengesiz. Beni hep arafta birakiyor. Benim anldgm beni Evlenilecek aday gördüğü için korkuyor olması ya da kafasini karstran kadinlarin olmasi. Çünkü her kadinin asik olabileceği özelliklere sahip yakskli, kültürlü, basarili, karizmatik, sosyal, espritüel. 2 ay bir sure arkdaslkla sevglilik arasında bir donemimiz oldu. Sonra baktim ilgisi eksildi arayip sormadim. Aradan kaç ay geçti tekrar konuşmaya cabaladi. Yüz vermedim. Arkadaş olalim falan dedim. Sonra çekti kendini bu. Bende dayanamadim msj attim bu yilbasina yakin. En son geldgmz aşamada ssevgili olur mu bizden diyorum olur diyor sonra sonrasi gelmiyor. Arayip sormuyor. Amaci ne sizce? Vazgecmeliyim biliyorum ama yapamiyorum
Edemezsiniz.Basına gelen boyle bir erkek arkadasi olan var mı? Üstelik kova burcu
He yapiyo,bulasik,ütü,ev süpürme,silme o isler ii geliyor elindenyakında ek iş olarak evlere temizlige gondercem
Aynı benim kocamhem kova hem artistttt. Çok zor oldu tavlamak benim formülüm gizemli olmak oldu
haklı denmez narsist bey yapmaz bunlarıyazıktır kız okadar yorma eşini ama yeri gelincede yapsın kendinide ezdirme..maaşallah allahım bozmasın..bu adama narsist denilirmi..
Ayyy benm eşim kendine nasıl aşık nasill. Ego 1500. Ben tatlı dille yaptiririm bu isleri.yazıktır kız okadar yorma eşini ama yeri gelincede yapsın kendinide ezdirme..maaşallah allahım bozmasın..bu adama narsist denilirmi..
her kadinin asik olabileceği özelliklere sahip yakskli, kültürlü, basarili, karizmatik, sosyal, espritüel.
Evlendikten sonra kırıldı eskisi kadar değil ama var hala. Kova burcu fazla hayalperesttir. Hayallerine ortak ol,kendini dünyanın en zekisi zanneder. Bırak öyle sansin. Asla onu küçümseme,kaybedersin. Gizemlilik şöyle; ben kaçtım,o kovaladi. Ulasilmaz olduğum için peşimden geldi hep. Çok fazla üstüne düşmedim,her aradiginda bakmadım. Her msjina anında cevaplamadim. Aramadiginda aramadim. Adama bildiğin taktik uyguladimGizemliligi acar msnz? cidden tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?