Yakışıklı narsist çapkın bir erkekle nasıl başedebilirim kızlar ?

her kelimesine katılıyorum..

Başka isim mi yok elin adaminin egosuyla ugrasacagim..

Cidden mutsuz olmak için ne kadar çok ugrasiyorsunuz böyle. Hoslanti heyecan iyidir de sevgi saygi bu durumlara dayanmaz... O yüzden çabala ama bir gün hepsi boşa cikacak emin ol.

Kendini begenmiş ve capkin oldugunu bildigim biriyle pek vakit harcamazdim isterse best model of turkey mi ne olsun

çapkın kısmını ise ben öyle dusunuyorum acikcasi. yoksa kendisi olmadgni s

yakiskli narsistle nasil baş edilir peki?

Bence yakışıklı ve narsist tipler genelde kendine güvenen, kimseye eyvallahı olmayan, ama aynı zamanda asil kadınlardan hoşlanıyorlar. Yani yeri geldiğinde hafif ve çekici bir tebessüm, yeri geldiğinde bir konuda fikrinizi ve hayata dair görüşlerinizi ya da ideallerinizi belirtmeniz bence narsist erkekleri çok etkiliyor. Ulaşılmaz gibi de olmayın, ama herkesin elde etmek isteyeceği ama herkesin elde edemeyeceği bir kadın narsist erkekleri düşündürüyor, elde etmek için uğraşıyorlar

nasıl tanıştınız bu adamla?

Basına gelen boyle bir erkek arkadasi olan var mı? Üstelik kova burcu
Edemezsiniz.
Çok tanıdım öyle adam. Çok eğlencelidirler, beraber geçirdiğiniz zamanlardan zevk alırsınız, sizi heyecanlandırırlar, ama o kadar. Eğer düzenli bir ilişki beklentiniz varsa o yola girmezler.

He yapiyo,bulasik,ütü,ev süpürme,silme o isler ii geliyor elinden yakında ek iş olarak evlere temizlige gondercem
yazıktır kız okadar yorma eşini ama yeri gelincede yapsın kendinide ezdirme..maaşallah allahım bozmasın..bu adama narsist denilirmi..

yazıktır kız okadar yorma eşini ama yeri gelincede yapsın kendinide ezdirme..maaşallah allahım bozmasın..bu adama narsist denilirmi..
Ayyy benm eşim kendine nasıl aşık nasill. Ego 1500. Ben tatlı dille yaptiririm bu isleri.
-askimm,oy kurban olurum boyunaa posunaaa azcik evi supurur müsün meleğimm

-supururum tabii
Hep boyleyiz

her kadinin asik olabileceği özelliklere sahip yakskli, kültürlü, basarili, karizmatik, sosyal, espritüel.

Bir de şunu merak ettim ben...

"Her kadının aşık olabileceği özelliklere sahip demişsiniz de...

Yukarıdaki özelliklerdeki bir adamla arkadaş da olunur.

Böyle arkadaşlarım var, kaliteli insanlar...

Bu kişinin ille de sevgiliniz olmasını neden istiyorsunuz?

Her kadın aşık olur diye mi, sırf zoru başarmak için mi?

Şu halde konu başlığınızdaki gibi bu adamı "yola getirmek" isteyen kalbiniz değil egonuz olsa gerek...

Çünkü çapkın ve narsist bir adamı hiçbir kadın istemez.

Bunu siz de fark ve kabul ederseniz kendiliğinden geçer zaten...

Gizemliligi acar msnz? cidden tebrikler
Evlendikten sonra kırıldı eskisi kadar değil ama var hala. Kova burcu fazla hayalperesttir. Hayallerine ortak ol,kendini dünyanın en zekisi zanneder. Bırak öyle sansin. Asla onu küçümseme,kaybedersin. Gizemlilik şöyle; ben kaçtım,o kovaladi. Ulasilmaz olduğum için peşimden geldi hep. Çok fazla üstüne düşmedim,her aradiginda bakmadım. Her msjina anında cevaplamadim. Aramadiginda aramadim. Adama bildiğin taktik uyguladim

Başedemezsiniz pek bi oluru yok

Nerden biliyosun derseniz yapınız müsait degil bi kere "amacı ne?" sorunuzdan anladım.

"Ama, neden, seviyo mu, bizden sevgili olur mu" şu kalıpları kullanan bi kadın bu adamın yolunda antidepresan şişelerinde boğulur, pasiflora şurupla shot atar, sosyal medyada arabesk sözler paylaşmaya başlar.

Şaka bi yana bu adamın size iyi gelme ihtimali yok. Çünkü adamın olayı o.

Karşı tarafında dengesini bozup aklını karıştırmak.

Bi sıcak bi soğuk davranmak, elinden bi an tutup tam güvendiginde bırakmak, bi gün gözünün içine bakarken ertesi gün yabancı gibi davranarak kadının egosunu yerden yere çarpmak.

Siz böyle onun rüzgarında savruldukça da kendini ilah gibi, vazgeçilmez gibi, siz ona muhtaçmışsınız gibi hissederek bundan zevk alacak.

Yani bu tip insanları onlara karşı bi seyler hissederken idare edemezsiniz, anca kendinizi yıpratırsınız. Masum ve asık kız profili anca eglence olur öyle biri icin, size sempati duymasını beklemeyin.

Onun yarattıgı rüzgarı tersine cevirmeniz pek mümkün degil sizin yapınızla. Aman uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…