• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakışıklı narsist çapkın bir erkekle nasıl başedebilirim kızlar ?

[QUOTE="JessicaJoy, post: 38714777, mem de şunu merak ettim b ...

"Her kadının aşık olabileceği özelliklere sahip demişsiniz de...

Yukarıdaki özelliklerdeki bir adamla arkadaş da olunur.

Böyle arkadaşlarım var, kaliteli insanlar...

Bu kişinin ille de sevgiliniz olmasını neden istiyorsunuz?

Her kadın aşık olur diye mi, sırf zoru başarmak için mi?

Şu halde konu başlığınızdaki gibi bu adamı "yola getirmek" isteyen kalbiniz değil egonuz olsa gerek...

Çünkü çapkın ve narsist bir adamı hiçbir kadın istemez.

Bunu siz de fark ve kabul ederseniz kendiliğinden geçer zaten... :KK14:
[/QUOTE]
yoo hayir siz yanlis anladiniz durumu. Egomu yukseltmek ivin degil kesinlikle. bende bliyorum cok iyi arkadas oldugunu dedin zaten arkadas kalalim dedim. bu seferde sey diyor oldu olacak nikah sahidin oglunun kirvesi oluyim falan.

Sana aşık olursa baş etmene gerek bile kalmaz.
Ama şu anda aşık olacağa hiç benzemiyor.

Neden uğraşasın ki bu dengesizle?

Vazgeçemiyorum diyorsan olduğu gibi kabullenip şikayet etmeyi bırakman lazım.
Çünkü onu yola getirecek kadın belli ki sen değilsin.
Sen de farkındasın ama gönlüne laf geçiremiyorsun demek ki.

Bir de merak etme belli bir süre sonra karşına etkileneceğin, huyu suyu sana uyan, seni seven başka bir erkek çıktı mı, bu heyecanın da biter.
Hatta belki daha öncesinde bile bitebilir. Çünkü bu çocuk seni yaptıklarıyla bezdirip hissizleştirebilir.

Çok tehlikeli bir tür yalnız bu. Ortadan kaybolur, seni asla takmaz ama sonra yoklar; sen de hoşlandığın için acaba mı diyerek umutlanırsın fakat geçen zamanına yazık olur.
Seçim senin.

niye sen de mazoşist eğilimler mi var

Bu kişinin ille de sevgiliniz olmasını neden istiyorsunuz?

Her kadın aşık olur diye mi, sırf zoru başarmak için mi?

Şu halde konu başlığınızdaki gibi bu adamı "yola getirmek" isteyen kalbiniz değil egonuz olsa gerek...

Çünkü çapkın ve narsist bir adamı hiçbir kadın istemez.

"Egomu yükseltmek için değil" dediniz diye döndüm mesajımı tekrar okudum.

Yine aynı şeyi düşündüm.

Hiçbir kadın çapkın ve narsist bir adamı istemez.

Espritüel vs demişsiniz, çapkınlığı ve narsistliğine rağmen arkadaş olmak istenir belki...

Ama bu tip adamdan ideal eş olmaz.

O nedenle "her kadının aşık olacağı biri" diye kalben söylemeniz hala makul gelmiyor...

Herkesin rağbet ettiğine makul olmayan şartlarda yönelmek de kalp değil ego işidir.

yoo hayir siz yanlis anladiniz durumu. Egomu yukseltmek ivin degil kesinlikle. bende bliyorum cok iyi arkadas oldugunu dedin zaten arkadas kalalim dedim. bu seferde sey diyor oldu olacak nikah sahidin oglunun kirvesi oluyim falan.

Böyle demesinden ne anlam çıkarıyorsunuz?

Kadınlar için amiyane ve çirkin bir tabir vardır ya, gösterip de vermemek diye...

Erkeklerin yaptığı da bu oluyor işte...

Siz sevgili olmak istediğinizin sinyallerini verdikçe...

Ve o size umut ışığını bir yakıp bir söndürdükçe...

Siz de "o zaman arkadaş kalalım" diyorsunuz...

Ne yapsın adam?

Feneri toptan söndürsün mü?

Onu umutla bekleyen, harika hissettiren...

Kendisi için eriyip bittiğini düşündüğü biri var, neden vazgeçilmez olmaktan vazgeçsin ki?

O bilmiyor mu sizin hislerinizi, kalbinizin onun için nasıl attığını, keyfini çıkarıyor işte...

Ancak karakterli bir adam net olur...

"Arkadaş kalalım" dersiniz eğer bir şey hissediyorsa "Olur mu öyle şey der" tavrını ve ilişkinizin adını koyar...

Hissetmiyorsa da "peki" der, duygularınızla oynamaz.

Kendine ve kadınların ilgisine aşık sorunlu tiplerse ne arkadaş ne sevgili olur...

Maksat müessese kazansın, kenarda adaylar beklesin en münasibi seçilsin.

Ki biz buna kısaca ergen kafası diyoruz, şu dizilerde "arkadaşız, kankayız" diyip birbirine yazanları modelleyen kafalar...
:KK14:

Kova erkeğinin bi kıza aşık olması sevmesi aşırı zor bi kere, yani aklı havadadır of çekilmez zaten, baş edemezsin insanı donunda sallar bunlar :KK17:

Çapkınlık zaten tehlikeli bir unsur çirkin ama çapkın biri 10 kadından 2 sini yada 3 ünü elde ediyorsa, çapkın ve yakışıklı erkek 10 kadından 5 ve ya 6 sını elde edebilir. diye şöyle kabaca hesap yapalım... Siz çapkın olduğunu bile bile bir ilişkiye girerseniz, ileride olacaklardan adamı hiç suçlamayın, kendinizi suçlayın derim ben.

aynen kaçacagım kararimi aldim denize doğru :) En güzel ve en doğru secim arkama bile bakmadan uzaklaşmak aslinda benimde farkimda olduğum ama zaman zaman acaba dediğim bir konu oldu. Bu arada telefondan yazmak zor olduğu için bazi yerler eksik o yüzden yanlis anlasilmalar oldu. Yorumlarnz ve elstrlernz için tskkurler.

Her genç kızın bir dönem "serseri, kendini beğenmiş, egoist" merakı vardır zaten nedense.
Benimde olmuştu zamanında. Böyle "ünlü olcam ben yaaa" diye gezinen, kendini anlatırken sanki dünyanın 7. harikasını anlatırmış gibi kasılan bir flörtüm. Yakışıklıydı da Allah için.Çevremdeki kızların tepkilerinden bile anlaşılıyordu.
"Bununla sen mi? sevgili misiniz yani??" bakışları.
Beni yakıştıramazlardı yani adama yellozlar :KK53:
Sorunluydu bide benimki.
Her sorununda destek olurdum saatlerce, çocuğummuş gibi avuturdum kıyamazdım hiç.

Ama diğer zamanlarda da umursamazdım pek. Aramasa hayatta aramazdım mesela. Yaptığı en küçük hata için dırdır yapardım. Kafama takılan her kızın hesabını sorardım durduk yere, buluşmak isterdi "canım istemiyor başka planım var" der gitmezdim. Planım olduğundan değil tabi :) uyuzluk olsun diye. Sonrada senin yüzünden gelmedim ben diye üstüne bidaha azar çekerdim. Severken gıcık oluyordum adama belki de içten içe. Sevgiyle nefret karışımı bişeydi bendeki. Hem aşığım hem öldüresim geliyor falan. Öyle garip. Normalde çok anlayışlıyımdır oysa insanlara karşı.
Sonra ben böyle yaptıkça bu daha da üstüme düşmeye başladı. Aramalar, cevap alamadığı halde mesaj atmalar, triplere girmeler. Dedim "haa demek ki böyle yaranılıyo buna"
:KK53:

5-6 ay kadar flört ettik, görüştük ettik.
Ben iyice bi aşık oldum sonradan.
Sonrada müthiş son geldi tabi;
ALDATILDIM.

Ama hala arar üstünden yıllar geçmesine rağmen. Başlarda tepki gösteriyordum ama anladım artık fayda etmediğini. Bende konuşuyorum o aradıkça. Tabi öylesine, arkadaşça. Artık bir hissim yok çünkü.
Yani demem o ki bu tarz adamlar sevgili olsan da, olmasan da her türlü bela.
Hayatının bir döneminin içine ederler. Uzak dur bence.
:KK51:

(ha bu arada ünlü olma yolunda ilerliyor gerçekten haspam)

İnsan kendini sevdiğinin yanında rahat hissetmek ister sürekli çabalamak seni yorar uğraşma bence:KK49:

ruh saglıgınızı huzurunuzu korumak adına uzak durun bence ruh saglıgımda huzurumda mutlulugumda ona feda olsun diyorsanız sizin tercihiniz.başedebilmenin bir yolu yok malesef

Back
X