• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakışıklı oğluma güzel bı hanımefendı arıyoruz güzel bayanları beklıyoruz

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
merhaba ben CÜCÜ terriyer cinsi cok sağlıklı cok temız pırıl pırıl bı çocugum 1bucuk yasındayım benımle tanışmak isteyen bakımlı güzel ve tatlıı bayanları beklıyorum artık çoluk çocuga karışmak ıstıyorum :nazar:

canımm benımm ya umarım bulursun umdugun hatunu :) cook tatlı maşallahhhh tü tü tüüü

ayy bunu yavru golden sanıyordummm:)

vayy bastı bacak terriermiş.. maşalahh çok güzel.. inşallah iyi bir kısmet bulur sağlıklı bebişleri alısınız kucağınıza.

ay maaşallah çok tatlı ya bu oğlan :nazar:

oğlumuz ne iş yapar acaba:roflol:

ay benim de böyle cici bir kız köpüşüm olsaydı hemen başgöz ederdim.

gönlüne göre bi gelin bul cücü tatlı cücü yerim seni ben:asigim:

Çok güzelsin sennnn,ağzını burnunu yerim seninŞenizyıllar önce benimde terrierim vardısenağlama
erkekler dişiyi görünce çabuk adapte oluyor,en azından benim Cesurum öyleydi,bulduğu her kıza kur yapıyordu,cinsi cinsine uygunmuş değilmiş umru değildi edepsizin:roflol::roflol: ama kızlar nazlı oluyor,inşallah Cücüye yakınlık gösterecek bir eş bulabilirsiniza.s

cnm dur bnm kankim var ona sölm onun kuzeninde var bitane, vermek istiyordu, çok tatlı bişi,
haber veririm sana cnm
kızlar yorumlarınız için hepinize ÇOK TEŞEKKURLER acıgerçek ben dişi bi köpek istemıyorum sadece oğluma eş arıyorum bebeklerı olsun bence arkadasınızın kuzenı köpeğini ermek ıstıyosa neden aldı ?? vea aldı baktı zevkını aldı hevesı bıttı şimdi gönderıyo he ıyımıs ama bence netten bırıne vermesın kımın ne olacagı bellı degıl guvendıgı bırıne verırse ıyı olur

Back
X