Yakışıklı ve dertli cocuk..

Adamı rahat bırakın öyleyse. Ne yaşadığını bilemezsiniz. Üstüne giderseniz hiç bisey elde edemeyeceksiniz. Etseniz de mutlu olamayacaksınız. Bence yani

Ay o kadar kolaysa bi akıl ver ben kapatım :KK70:
Valla biz bu işleri hallettiğimizde sms 2 kontördü . Herkesin evinde ev telefonu vardı. Cep telefonları çağrı atmak için kullanılırdı. 🤣🤣

Cirkin bi kız sayılmam hatta fizigim vs gayet yerindedir. Dikkat çekerim genelde. Ama bu adam zerre beni tınlamıyor hayır beni geçtim kimseyi tınlamıyor.
Belki eski ilişkisini hala atlatamamıştır. Yada şuan birileriyle görüşmek istemiyordur.

Birde tüm erkeklerin fiziği düzgün eli yüzü düzgün olan bütün kadınlara kafasını kaldırıp bakacağını düşünmekten vazgeçelim artık. Tüm erkekler abaza değil,bütün erkekler güzel denilen kadınlara iç geçirerek bakmıyor. Yani erkeklerin hepsi sanıldığı kadar yüzeysel değil.

Konuya yorumuma gelirsem de hiç ulaşmaya çalışmayın derim. Hayat normale dönüp işe geri döndüğünüzde arkadaşlık kurmaya çalışıp duruma göre adım atarsınız. Şuan ulaşsanız bile yüz yüze görüşmeden her şey havada kalıp başlamadan bitebilir arkadaşlığınız.

Allahtan kendisine ilgisi olan her eli yüzü düzgün kıza ışık yakmayan insanlarda var bu memlekette 😂 Yani çok manasız geldi bana olay yaz bul onu diyenler de neye göre demiş anlamadım. Çocuk yakışıklı diye ilginizi çekmiş e malum evdeyiz karantinada hepten kanlar kaynadı herhalde. Ama adamın size ilgisi yok doğru dürüst vakit geçirmeyi bırak sohbetiniz olmamış. Bi zahmet rahatsız etmeyin. Belki eski sevgilisiyle barıştı belki yeni birinden hoşlanıyor. O kadar da ele ayağa düşmesin bu hoşlanma işleri artık yahu.

Hiç konuşmayan adamda bu kadar etkılenecek ne buldunuz
Susmasıyda o belli yerden sonra sıkıyor

Başlığı okuyunca bir benim mi aklıma üzgün kaslı geldi ya:rapci:
images (12).webp

Bi başkasını unutturmak İçin çaba mı vermek istiyorsunuz anlamadım :işsiz:

Sanki bu biraz "ben illaki dikkat çekerim nasıl beni farketmez" gibi bir duruma dönüşmüş. Bunun hırsı var gibi geldi bana

Back
X