- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi blackeyes06
-
Çok mu zengin?ya haklısınz ama cok sıkıcıı dedıklerı laf zengınde ondanmı evlendıı ne alakasysa
Ben böyle şeyi kafama hayatta takmazdım. Kimene?? Ruhum duymazdı, niye bu kadar önemsediniz anlamadım.merhaba arkadaslar kac gundur canımı sıkan bı durumum var hatta resmen sıgaraya baslamıstım cogalttım sorun su cevremdekı ınsanlar esımı bana yakıstıramıyolar ılk goren de son gorende aynı seyı soyluyor ben iri yapılı guzel bırısıyım herkeste soyler eşim zayıf kısa boylu mınyon yanıı bı yakısıklı deıl bılıyorum ama ben sevıyorum onu oyle kabul ettım duydumkı cevremdekı sıtedekı tanımadıgım ınsanlar bıle bu kız bu oglanla nası evlendı aceba cokmu zengınkı fılan dıyolarmıs aılelerımızde aynı seyı demıstı kulak tıkıyorum ama yınedee cook can sıkıcıı varmı bı onerınızz
ADAM DUSUNUP UZULSUN KARIM GUZEL DIYEmerhaba arkadaslar kac gundur canımı sıkan bı durumum var hatta resmen sıgaraya baslamıstım cogalttım sorun su cevremdekı ınsanlar esımı bana yakıstıramıyolar ılk goren de son gorende aynı seyı soyluyor ben iri yapılı guzel bırısıyım herkeste soyler eşim zayıf kısa boylu mınyon yanıı bı yakısıklı deıl bılıyorum ama ben sevıyorum onu oyle kabul ettım duydumkı cevremdekı sıtedekı tanımadıgım ınsanlar bıle bu kız bu oglanla nası evlendı aceba cokmu zengınkı fılan dıyolarmıs aılelerımızde aynı seyı demıstı kulak tıkıyorum ama yınedee cook can sıkıcıı varmı bı onerınızz
merhaba arkadaslar kac gundur canımı sıkan bı durumum var hatta resmen sıgaraya baslamıstım cogalttım sorun su cevremdekı ınsanlar esımı bana yakıstıramıyolar ılk goren de son gorende aynı seyı soyluyor ben iri yapılı guzel bırısıyım herkeste soyler eşim zayıf kısa boylu mınyon yanıı bı yakısıklı deıl bılıyorum ama ben sevıyorum onu oyle kabul ettım duydumkı cevremdekı sıtedekı tanımadıgım ınsanlar bıle bu kız bu oglanla nası evlendı aceba cokmu zengınkı fılan dıyolarmıs aılelerımızde aynı seyı demıstı kulak tıkıyorum ama yınedee cook can sıkıcıı varmı bı onerınızz
Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis kardeşim Birak onlari belli ki mutluluğunuzu görüyorlar,benim mutlu bir ailem bir yuvam varsa elalemin lafi dünyada en son dert edeceğim şeydirmerhaba arkadaslar kac gundur canımı sıkan bı durumum var hatta resmen sıgaraya baslamıstım cogalttım sorun su cevremdekı ınsanlar esımı bana yakıstıramıyolar ılk goren de son gorende aynı seyı soyluyor ben iri yapılı guzel bırısıyım herkeste soyler eşim zayıf kısa boylu mınyon yanıı bı yakısıklı deıl bılıyorum ama ben sevıyorum onu oyle kabul ettım duydumkı cevremdekı sıtedekı tanımadıgım ınsanlar bıle bu kız bu oglanla nası evlendı aceba cokmu zengınkı fılan dıyolarmıs aılelerımızde aynı seyı demıstı kulak tıkıyorum ama yınedee cook can sıkıcıı varmı bı onerınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?