yakıştıramıyorlar

onlara ne canım
sen mutluysan kocanı seviyosan keyfini çıkar
ne kadar ayıp yaptıkları
herşey dış güzellik değil ki

ama eşiniz varlıklı sanırım
o sebepten konuşuyo olabilirler
takılma

Ben böyle şeyi kafama hayatta takmazdım. Kimene?? Ruhum duymazdı, niye bu kadar önemsediniz anlamadım.

Sevdiğinle isen başkalarına bakmayacaksın bile,bırak onlar yargılarıyla biryere varacaklarını sanıyorlar yazık.

annem çok güzel bi kadınmış babam annemle evlenmek istediğinde kimse beğenip anneme yakıştırmamış annemde babam için çirkin diyolar diye dedeme dediğine dedem çok kızmış yakışıklı olursa vitrinemi oturtacaksın diye.......kısmet işte annem babamı görünce ona yakışıklı gelmiş 40 senedir evliler....:)

önemli olan sizin mutluluğunuz eğer evliliğinizde huzur varsa gerisi hiç önemli değil ...evliliğinizde huzur,sevgi,saygı yoksa zaten dünyanın en yakışıklısı olsa ne fayda .............

Kız güzel erkek çirkinse ooo adam zengin kesin
Erkek yakışıklı kız çirkinse ooo kız çok fena(!) kesin
Amaan öyle işte BOŞVER. Sigarayı arttırcak bir durum göremedim ben.

aaaa hiç takılmam böyle şeylere...benim erkek arkadasımı bana kimse yakıstırmadı yaşca da benden büyüktü...boyu benden kısa göbekli bir adamdı...
annemler kardeşlerim o dönem özge ulusoy'un bir sevgilisi vardı sabancılardan..hep o yakıstırmayı yapıyorlardı...hoşuma bile giderdi valla :))) ahhh bir de benim gözümle baksalar ne görecekler:)))) ayrıldım bitti gitti ama şuan bile 25 yaşındayım hayatımın en güzel günlerini onunla yaşadım... bu işler boyla posla olmuyor...

Tabi Kendi eşleri adeta birer kıvanç birer brad pit olduğundan haklı olarak söyleniyorlardır...
muhtemelen kıskanıp bir şekilde rahatsız etmeye çalışıyorlar arkadaşım
şimdi yakışmıyor dedikleri eşinden ayrılısan gül gibi adamı bıraktı diyecekler memnuniyetsizlikte sınır yok yani
hiç kafana takıp ruhunu bozma

Tabi Kendi eşleri adeta birer kıvanç birer brad pit olduğundan haklı olarak söyleniyorlardır...
muhtemelen kıskanıp bir şekilde rahatsız etmeye çalışıyorlar arkadaşım
şimdi yakışmıyor dedikleri eşinden ayrılısan gül gibi adamı bıraktı diyecekler memnuniyetsizlikte sınır yok yani
hiç kafana takıp ruhunu bozma

siz guzel, esinizin de maddi durumu iyi oldugu surece yakistirsalar dahi "zengin ya o yuzden guzeli tavlamis" diyorlar genelde, o yuzden boya posa takilmayin derim.

cem yilmaz, okan bayulgen eslerini bilemem ama hayranlari o adamlarin parasi icin takip etmiyorlar sonucta ; )

ADAM DUSUNUP UZULSUN KARIM GUZEL DIYE
GUZELLIK GORECELI
KULAGINI TIKAMAYA DEVAM ET YANI

Hic takma canim amaaan. Herkes herkesin hakkinda bisey dusunuyor. Biri begenir digeri begenmez. Onemli olan senin mutlulugun!!

Onerim elestirilere gercek anlamda kulak tikamaniz...

üzülmek yerine bence kendinizle gurur duyun, demek boylu poslu alımlı bir hanımmışsınız ki eşiniz bile yanınızda sönük kalmış. ayrıca onun hayat arkadaşı sizsiniz, başkalarının görmediği ama sizin görüp çekici bulduğunuz yönleri var ki birliktesiniz. bizim milletimiz dedikoduyu sever, sıkmayın canınızı.

aynı sorun bende de var geçen arkadaşın kaynanası yüzüme karşı dedi hatta sen benim kızım olsan seni ona vermezdim dedi ama ben seviyorummm

Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis kardeşim Birak onlari belli ki mutluluğunuzu görüyorlar,benim mutlu bir ailem bir yuvam varsa elalemin lafi dünyada en son dert edeceğim şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…