yakıştıramıyorlar

Anlamadığım şu siz sadece komşuların dedikodusundan söz edip "eşim dünyanın en yakışıklı adamıdır ama kıskanıp dedikodu yapıyorlar" deseniz tamam. Ama siz "ben güzelim yapılıyım eşim minyom kısa vs. " diyip kendiniz de eşinize kusur buluyorsunuz? Yani eşiniz sizin kadar mükemmel değil ve sizin de derdiniz komşuların bunu laf etmesi mi ? Öyle anlaşılıyor çünkü.

Kime ne allqh askina ne önerimiz olabilirki adami bosayacak degilsin ki

Zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter, güzelliğine güvenme bir sivilce yeter....
Millet degil sen boyle düşünüyorsun bence. At bu fikri kafandan....

bunları göre göre nasıl evlendiniz ? hani aşkın gözü kördü?

bu milletin derdi kendilerinden başka her şey zaten. Beni de erkek arkadaşımla yakıştırırdı herkes, ayrılınca da "zaten yakışmıyodunuz " oldu olay. Ama umurumda bile değiller. Bi laf var çok güzel, sen onlara başkaları dediğin sürece hiçbir önemleri yok. Eğer kendini başkalarının fikrine kaptırmaya bir kere başlarsan bir daha önünü alamazsın. Ne de olsa ne zaman evlenip, ne zaman çocuk yapacağımıza kadar hayatlarımıza burunlarını sokmayı hak görüyorlar kendilerine !!

Valla sigarayıda çoğalttığınıza göre komşulara hak veriyor gibisiniz. Sözlerinizden bu anlaşılıyor. Zaten kalp gözüyle sevmiş olsaydınız eşiniz dünyanın en çirkinide olsa gözleriniz bu çirkinliği görmez, diliniz bunu söylemezdi....bence komşulara değilde kalbinize bir bakın neler diyor. Benim eşim benim gözümde dünyanın en yakışıklısı mesela kim ne derse desin...kendiniz içinde çok güzelim falan demeyin mazallah nazar değer. İnsanın hayatı bir anda değişir. Otobüs kazasında ki kız mesela bacağının kopacağı hiç aklına gelirmiydi..Hayat bize bu gün ne sunacak bilemeyiz. Nisa / 36. …Şüphesiz Allah, kibirlenen ve övünen kimseyi sevmez. Sevgiyle kalın,

Siz beğenmişsiniz, siz evlenmişsiniz, siz sevmişsiniz.. Dışarıdan konuşanların pek bir önemi yok.. İnsanların lafları, sözleri, dedikoduları bitmeezzz..

herkes hayatındaki boktan durumları unutmak için başkasının özel hayatını deşmeyi kendine görev biliyor, eşin dünyanın en çirkinide olabilir sen mutluysan bitti. dünyanın en yakışıklı adamıyla evlenip seni aldatsa dövse hakaret etse şuan sigara değil bilmem nelere başlardın sen de mutlu evliliğine nankörlük ediyorsun bir kendine gel!!!

yaaa bebegım sen sevıyomusun aşık mısın?s.et elalemı zaten benım yaram var su elalem denen kabıle üyelerine!! sen mutluluk pozları verıyosan şayet onu cekemıyolardır..bırak boyu pozu yaa.benım kocisim de 105 kılo...aayy sana hıcc gıtmedı dıyenler şimdi : ayyyy neee efendı ne tatlı eşin var!! bıttı..sen kımseye begendırmek zorunda degılsın..senın ıcıne sinmişki evlendın..sanane kuzum elalemden..ne yakısıklı adamlar vayy coğu gay anam ya yakışıklı kocası olanlar şimdi bana giydirmesin

Onlara neymiş??
Çevremden her hangi biri eşim ile ilgili böyle hadsiz birşey söyleyecek?
Ağzının payını verir görüşmeyi keserim,kimin haddine düşmüş!?

Eğer sen bu saçmalıkları dikkate alıyorsan,demek ki içinde sen de yakıştıramıyorsun.Ben eşimle mutluluğuma bakarım,3-5 cahil cühedanın safsatası beni değil üzmek,güldürür.

Bunu bu kadar dert etmektense eşinize sahip çıkın, göğsünüzü gere gere el ele gidin gittiğiniz her yere. Bu konuyu eşiniz görse üzülür mesela, ona sahip çıkıp kaba tabirle millete ağzının payını vermektense bu kadar üzüldüğünüzü görse kendisini kötü hisseder. Siz yaşadığınız aşka bakın, gerisini boşverin.

yahu senin evliliğinden senin kocandan kimene. sen sevmişsin kalbiniz sevmiş gerisi boş. takma kimseyi. senin gözünle bakmadıkları için göremezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…