- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi blackeyes06
-
merhaba arkadaslar kac gundur canımı sıkan bı durumum var hatta resmen sıgaraya baslamıstım cogalttım sorun su cevremdekı ınsanlar esımı bana yakıstıramıyolar ılk goren de son gorende aynı seyı soyluyor ben iri yapılı guzel bırısıyım herkeste soyler eşim zayıf kısa boylu mınyon yanıı bı yakısıklı deıl bılıyorum ama ben sevıyorum onu oyle kabul ettım duydumkı cevremdekı sıtedekı tanımadıgım ınsanlar bıle bu kız bu oglanla nası evlendı aceba cokmu zengınkı fılan dıyolarmıs aılelerımızde aynı seyı demıstı kulak tıkıyorum ama yınedee cook can sıkıcıı varmı bı onerınızz
merhaba arkadaslar kac gundur canımı sıkan bı durumum var hatta resmen sıgaraya baslamıstım cogalttım sorun su cevremdekı ınsanlar esımı bana yakıstıramıyolar ılk goren de son gorende aynı seyı soyluyor ben iri yapılı guzel bırısıyım herkeste soyler eşim zayıf kısa boylu mınyon yanıı bı yakısıklı deıl bılıyorum ama ben sevıyorum onu oyle kabul ettım duydumkı cevremdekı sıtedekı tanımadıgım ınsanlar bıle bu kız bu oglanla nası evlendı aceba cokmu zengınkı fılan dıyolarmıs aılelerımızde aynı seyı demıstı kulak tıkıyorum ama yınedee cook can sıkıcıı varmı bı onerınızz
Eğer sen bu saçmalıkları dikkate alıyorsan,demek ki içinde sen de yakıştıramıyorsun.Ben eşimle mutluluğuma bakarım,3-5 cahil cühedanın safsatası beni değil üzmek,güldürür.merhaba arkadaslar kac gundur canımı sıkan bı durumum var hatta resmen sıgaraya baslamıstım cogalttım sorun su cevremdekı ınsanlar esımı bana yakıstıramıyolar ılk goren de son gorende aynı seyı soyluyor ben iri yapılı guzel bırısıyım herkeste soyler eşim zayıf kısa boylu mınyon yanıı bı yakısıklı deıl bılıyorum ama ben sevıyorum onu oyle kabul ettım duydumkı cevremdekı sıtedekı tanımadıgım ınsanlar bıle bu kız bu oglanla nası evlendı aceba cokmu zengınkı fılan dıyolarmıs aılelerımızde aynı seyı demıstı kulak tıkıyorum ama yınedee cook can sıkıcıı varmı bı onerınızz
merhaba arkadaslar kac gundur canımı sıkan bı durumum var hatta resmen sıgaraya baslamıstım cogalttım sorun su cevremdekı ınsanlar esımı bana yakıstıramıyolar ılk goren de son gorende aynı seyı soyluyor ben iri yapılı guzel bırısıyım herkeste soyler eşim zayıf kısa boylu mınyon yanıı bı yakısıklı deıl bılıyorum ama ben sevıyorum onu oyle kabul ettım duydumkı cevremdekı sıtedekı tanımadıgım ınsanlar bıle bu kız bu oglanla nası evlendı aceba cokmu zengınkı fılan dıyolarmıs aılelerımızde aynı seyı demıstı kulak tıkıyorum ama yınedee cook can sıkıcıı varmı bı onerınızz[/QUOTE
bır önerım var ılk once sen neden bu cırkın adamla evlendın onu sorgula mesela??cunku mıllet degıl esını sen begenmıyorsun yakıstırmıyorsun kendıne..kadınlar zamanla erkeklerden daha cok cokerler bu hep boyledır malesef ..zamanla kocana cırkın dıyenler senı begenmez olur.görsellıge takılmamak gerekır..kaza olur sakat kalırsın güzellık 5 para etmez kısa bpylu mınyon yakısıklı olmayan esın yanında olur güzelligın yuzde degıl kalpte oldugunu anlarsın canım..yanında kımse olmaz ozaman laf edenlerden..hayat sana onları tecrube ettırmesın..sevdın evlendın cocugun var hayatının tadını cıkar bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?