yakıştıramıyorlar

demek kı sende oyle dusunuyorsun esını sevsen bunları soylemezdın ıkımızde elı yuzu duzgun uygun kısılerız derdın... ne dıyelım ne onerelım ???????

Kız milletin kocası sanki Brad Pitt yada Kenan İmirzalıoğlu mu allasen.Yakışmıyormuş da bilmem neymiş de. Konuşsun dursunlar.

onlar kendilerine yakıştırdıkları kocalarından çekiyolardır da size sataşarak rahatlıyolardır emin ol...
çoğu yerinde olmak için ne vermezdi ki....

bizi de her gören yakıştırır..
ama ben eşimle zihin yapımızı bi türlü yakıştıramıyorum..peki ya o nolcak anacım.....
aynen şunu yap onlara >>>>>

iki estetik ameliyat bir popo kaldirma egzersizi iki kol kasi 6 tane baklava hoop adam bakmissin baska biri oluvermis

oneri olarak anca boyle birsey diyebiliriz siz ona olan bakisinizi degistirmedikce hicbir halt degismez cnku.. insanlar konusur iyi de olsa kotu de olsa konusur onemli olan sizin esinize bakisiniz..

Herkes bir sey söyler, siz sadece kalbinizin sesini duyun, insanlarin söylediklerine de kulak vermeyin ... Bu kadar basit

Bir sey itiraf edicem....bizim burda da bir aile oturuyor.yaninda da bir kayni var nisanli.karsi karsiya oturuyoruz.allah sahibine bagislasin.cirkin bir cocuk degil.yakisikli gercekten.
Ama nisanlisini gordum.soklar icindeyim.tanidigim biri.ama anlatamiycam.nasil oldugunu.gunahh yaaa.ama nefsim beni durtuyor..soyletiyor..af allahimm...her kez sasirdi o cocuk bu kizi nasil aldi diye...
Ask bu cnm.siz mutlu olun yeter...yakisiklilari aldikta ne olduu.bak bizidert sahibi ettilerr..bu yuzden buradayiz ya.yazanlar yazmis yaziyi,kime ne.

Sizin için aşk mı daha önemli, yoksa başkalarının sizi yakıştırıp yakıştırmaması mı?
Ayrıca birbirine yakışıp yakışmadığınızı niye başkalarına onaylatma ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Yakışmak ne demek bi de böyle bi problem var tabi. Bugün gazetede bi haber vardı. Kadın kaza geçirmiş, yüzü parçalanmış. Yüz nakli bekliyormuş, bu arada bi adam aşık olmuş kadına evlenmişler şimdi de bebekleri olmuş. Adam 'bu kadın bana yakışmaz.' dememiş, sizin gibi kendine dert etmemiş.

Güzelliğe fazla güvenmemek gerekiyor, yarın ne olacağımız belli değil. Seviyorsanız, seviliyorsanız şükredin.

Daha nisanliyiz fettan eltim bana' cok guzel kizsin neden .. abiyle evleniyorsun ki ' demisti. Ben anlayamamistm safligimdan ne demek istedgni. Evlendikten bi kac ay sonra ' sen cok zeki bi kizsin baktin evi var arabasi var isi harika evlendin .. abiyle' dedi. Soguk dus etkisiydi duyduklarim cevabim su oldu :" sevmis olamaz miyim ? " esimle aramda 12 yas var diye dendi bana bu laflar.simdi anlıyorum ki tum o sözler yapılanlar kiskancliktanmis.umursama tut kocanin elini sımsıkı. .

Yaa salla arkadasim sen yuvanda huzurlumusun. Diger insanlari Allaha havale et boyle can can otenlerin sonunuda goruyoruz.

Hmm.
İyi millet desin de sen niye takıyorsun ki?
Sigaraya başlamak falan, belli ki sen de hak veriyorsun onlara içten içe.

Bana da diyorlar. Daha bir kimse de vay çok süpersiniz demedi.
Eşim benden 15 yaş büyük.
Üstelik açıkça ima eden bile oldu.
İnsanın aklına başka şeyler geliyormuş falan
Eşim ben gencim diye benleymiş, ben parası için onunlaymışım
Sorsan züğürdüz ama işte millet konuşuyor
Ben de çekiyorum aşkımı öpüyorum oh mis

aaa barıştınız mı =)

sayılır birazcık daha süründüreyim eğer böyle iyi olmaya devam ederse affedicem sonra öpücem kocişimi
yakıştırmayan kendine baksın
hayırlısı canım ...bir daha üzmez dilerim
aynen güzellik/yakışıklılık bir insanı şu hayatta ne kadar götürür ki...yer çekimi affetmiyor bi saatten sonra pek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…