Keşke saati tokat atsaydı. İnanın ben bir tokatı bırakın bir kıza yan gözle baktığını gördüğüm an arkami dönüp giden biriyken bu hallere düştümNe işiniz var allah aşkına şöyle bir adamla, ergen değilsiniz liseli değilsiniz. Dert mi ariyorsunuz kendinize de tokat atan bir adamla bu kadar iletisimi devam ettirmissiniz.
Evet benim de aynı sizin gibi durum üstüne sadece aldatıldım bir de.Aslında ben bu sekiz ay boyunca zaten içimde o sevgiyi bitirmisim .sadece onun zoruyla onun zorlamasıyla devam eden bir ilişkiymiş şu an inanın onu hiç özlemiyorum hatta yüzünü bile görmek istemiyorum ilk kez bir hafta ayrı kaldım düşünün bu sekiz ay boyunca. Bana nefes aldırmadığı için mantıklı durup düşünemiyordum zaten son iki aydır da gitmem gereken bir ilişkide hala kaldığım için depresyona girmiştim gözlerimin feri gitmişti evden dışarı çıkmamaya başlamıştım ve polis araya girmeseydi o yine şu an kapıma dayanırdı eminim iyi ki polise gitme gecesi gösterdimİyiyken çok iyi dediniz ya beni geçmişe götürdünüz. Eski erkek arkadaşımla iyiyken mükemmeldik. En çok biz güler en çok biz eğlenirdik. Ama çok toksik bi ilişkimiz vardı. Aşırı kıskançtı erkek arkadaşlarıma laf ederdi vs. Kendisinin de kız arkadaşları yoktu aldatma falan da olmadı çok şükür. ilk aşkımdı ve herkes böyle herhalde diye düşünürdüm. Sonra bi an durdum ve bi ömür böyle geçer mi ya dedim. Ayrıldım. Ama nasıl aşığım ölüyorum. Her gün ağlıyorum falan. Ona rağmen barışmadım. Pişman değilim. Üstelik o zamanlar daha 20 lerin başındaydım. Bunu anlatma sebebim yazdıklarınızdan hala manüpile olmaya müsait görünmeniz. Aradan yıllar geçti bana yine ulaştı ve eskiden yaptıkları için çok pişman olduğunu falan söyledi beni kaybettiği için çok üzgünmüş bilmem ne. Asla inanmadım çünkü insanların değişeceğini düşünmüyorum. Size kızdım çünkü kendinizi çok fazla kullandırmışsınız. Ama lütfen bu saatten sonra kendinize gelin ve bu adamdan tamamen kurtulun.
Adam sizi kum torbasına çevirmiş hala çok iyi kandırıyodu, profesyoneldi diyosunuzevet biraz fazla manipülasyon kelimesini kullanmışım fark etmeden hızlı hızlı içimdekileri anlatayım diye kusura bakmayın.inanmak istemekten ziyade karşınızda profesyonel bir insan olunca ve kadınları hangi boşluklarından kandırabileceğini çok iyi bilen biri olunca mantığınız devre dışı kalıyor
Sadece aldatılma değil dayak da yemişsiniz. Benimki sadece tartışma çıkarıyodu. Yani anlattığınız adamın yanında adeta melektiEvet benim de aynı sizin gibi durum üstüne sadece aldatıldım bir de.Aslında ben bu sekiz ay boyunca zaten içimde o sevgiyi bitirmisim .sadece onun zoruyla onun zorlamasıyla devam eden bir ilişkiymiş şu an inanın onu hiç özlemiyorum hatta yüzünü bile görmek istemiyorum ilk kez bir hafta ayrı kaldım düşünün bu sekiz ay boyunca. Bana nefes aldırmadığı için mantıklı durup düşünemiyordum zaten son iki aydır da gitmem gereken bir ilişkide hala kaldığım için depresyona girmiştim gözlerimin feri gitmişti evden dışarı çıkmamaya başlamıştım ve polis araya girmeseydi o yine şu an kapıma dayanırdı eminim iyi ki polise gitme gecesi gösterdim
Bütün eşyalarını o polis geldiğinde verdim zaten o da bana arabanın anahtarını verdi sadece arabaya gittiğimde çadırın arabada kaldığını gördüm onun çadırı olsaydı inanın çöpe atardım ama arkadaşının ve pahalı bir çadır yarın öbür gün arkadaşı ararsa bana sorarsa diye şu anda duruyor bir ay daha dursun arayan Soran olmazsa onu da çöpe atarım diye düşünüyorum çünkü arkadaşınla da iletişim kurmak istemiyorum. Darp raporu da altı ay geçerliymiş eğer bir daha evime gelmeye çalışırsa ya da bana ulaşmaya çalışırsa direk uzaklaştırma almayı düşünüyorum iletişim kurmadanOlan olmuş artık, numaranı değiştir eşyalarını her şeyini bir torbaya koy çöpün kenarına bırak. Eğer musallat olacağı bir şey varsa numaranı değiştirmeden arkadaşına söyle ona ver sonra değiştir. Uzak dur bak, hiç iyi enerji almadım ben bundan.
Ben çok şükür bir ilişkide olmaması gereken her şeyi yaşadımSadece aldatılma değil dayak da yemişsiniz. Benimki sadece tartışma çıkarıyodu. Yani anlattığınız adamın yanında adeta melektiben ona bile geri dönmedim çok şükür. Siz de sakın zaman geçince bunları unutmayın. 35 yaşındaymışsınız çıldırdınız mı. Elin manyağını siz mü adam edeceksiniz? Her yerden engelleyin ve koşarak uzaklaşın.
Arkadaşının çadırını verin. İletişim kurmak istemiyorsanız birine verdirin. Eş dost yok mu çevrende? Dıdısının dıdısı bile kalmasın sizde anlatabiliyor muyum ? Mecburi bir iletişim. Gurur yapacak bir durum yok.Bütün eşyalarını o polis geldiğinde verdim zaten o da bana arabanın anahtarını verdi sadece arabaya gittiğimde çadırın arabada kaldığını gördüm onun çadırı olsaydı inanın çöpe atardım ama arkadaşının ve pahalı bir çadır yarın öbür gün arkadaşı ararsa bana sorarsa diye şu anda duruyor bir ay daha dursun arayan Soran olmazsa onu da çöpe atarım diye düşünüyorum çünkü arkadaşınla da iletişim kurmak istemiyorum. Darp raporu da altı ay geçerliymiş eğer bir daha evime gelmeye çalışırsa ya da bana ulaşmaya çalışırsa direk uzaklaştırma almayı düşünüyorum iletişim kurmadan
35 yaşında yetişkin bir kadınsınız, kendinize bunca muameleyi hak mı görüyorsunuz? Özgüven öz saygı sorununuz için acilen psikolojik destek almalısınız. Çünkü normal psikolojide olsanız bunca kısıtlanmaya izin vermez , bu ilişkiye devam etmez , çoktan gtune tekmeyi vurmuştunuz o herifin. Neden onu sikayet etmediniz?Tartıştık ve bana yine şiddet uygullayınca ben kaçıp polise gittim şikayetçi olmadım ama darp raporu aldım
Bir de aylarca şiddet görmemiş gibi onun aramasını mı bekliyorsunuz hâlâ?Normalde bana ulaşmak için gizliden arayan evime gelen insan beni de engelledi bir haftadır hiç ses seda yok
En azindan kurtulmussun. Engellemesi iyi bir sey takinti yapmasi daha kotu. Ailesiyle ya da tanidigiyla iletisim icerisindeysen cadiri onlara teslim et bir daha da arkana bakma bacimMerhaba yaklaşık sekiz aylık bir ilişkim var aslında üç sene öncesi aynı iş yerinde çalışmıştık orada sadece merhaba merhabamız vardı daha sonra Instagram‘dan beni ekleyerek bir ilişkimiz başladı başlarda her şey çok güzeldi çiçekler hediyeler güzel sözler ilgili rüya gibiydi ta ki bir ayın sonunda ilk tokatımı yiyene kadar.. Üstüne iş yerinden eski kız arkadaşıyla iletişimini hala gizli gizli devam ettirdiğini ve peşinden koştuğunu öğrenene kadar.. Daha sonra hersey kabusa döndü eski kız arkadaşıyla iletişimini öğrendikten sonra ayrılmak istedim sonra yalvarmalarla kapıma gelmelerle manipülasyonlarla beni kandırdı sonra güvenimi kazanmak için aylarca uğraştı ama bu süreçte ben onu artık güvenmediğim için sürekli ayrılmaya çalışıyordum ama her seferinde beni manipüle edip ikna ediyordu.Üstüne bir de şiddet görmeye başladım şiddetin her seferinde dozu artıyordu.Beni bütün arkadaşlarımdan,sosyal aktivitelerimden uzaklaştırdı.Hayatımda erkek sinek bile bırakmadı.Sekiz ay boyunca da sürekli ben ayrılmaya çalıştıkça o daha çok manipüle ediyordu bir gün bile ayrı bırakmıyordu beni düşünecek fırsatım bile olmuyordu.Ayrılmaya kalktığımda şiddet uyguluyordu.En son artık Allah’a yalvarmaya başladım Allah’ım bir işaret gönder bitireyim diye dua ederken Allah bir gün karşıma Instagram‘da bir kız arattığını gösterdi.Sonra onun ilkokul arkadaşı olduğunu muhabbet arasında geçtiği için merak edip baktığını söyledi ama benim içime şüphe düştü kıza mesaj attım kız başta tanımadı sonra evet aynı okuldaydık dedi ama bana istek gönderdi sonra da geri çekti dedi.Benim ilkokul arkadaşlarım hepsini silip erkek sinek bile bırakmayan insan benim arkamdan arayışlara geçmişti daha sonra bu yüzden ondan ayrıldım sonra tekrar beni manipüle etti tam yine beni kandıracakken bu sefer de yine Instagram‘dan bir kıza mesajlaştığını yakaladım bu sefer inkar edemedi hiçbir şeyi.Tartıştık ve bana yine şiddet uygullayınca ben kaçıp polise gittim şikayetçi olmadım ama darp raporu aldım bu sırada ben kaçmayayım diye telefonumu ve arabanın anahtarını almıştı polisler benimle eve gelip onu telefondan aradılar ve telefonumu,anahtarımı birakmasini istediler eve geldiğimde telefonum evdeydi ama arabamın anahtarı yoktu. Tekrar polisler aradı geldi yukarıya birkaç eşyası vardı onları aldı sonra bana orada polislerin yanında bağırmaya çalışırken polisler araya girdi ve böylelikle de gitti.Normalde bana ulaşmak için gizliden arayan evime gelen insan beni de engelledi bir haftadır hiç ses seda yok ama işin kötü yanı arabamda arkadaşının pahalı bir çadırı kalmış.Onu da adım kadar eminim bilerek bıraktı. Ben bu bir haftalık süreçte bayağı psikolojik bunalima girdim bu zamana kadar neden bu kadar şeye izin verdiğim için ve aptal yerine konduğum için kendimi hep kızıyorum.Ne kadar manipüle edildiğimi şu an uzaktan izleyip aptallığıma üzülüyorum.Onun yüzünden arkadaşlarımdan uzaklaştım,ev sahibim evden çıkartacaktı kavgalardan dolayı.Özsaygımı kaybettim.Hayatımda ilk kez bir erkekten defalarca dayak yedim.Kendimi suçladım bende mi sorun var diye ama eski kız arkadaşlarına da şiddet uygulayan biriymiş bunu da sonradan öğrendim karakteri böyleymiş.Onları da böyle manipüle edip aldatmış.Şu an bu kadar aptal olduğum için o kadar üzülüyorum ki psikolojim çok kötü.
Vurup vurup sonra gelip sarılıp öpüp koklayıp bırakmıyordu ben onu affedene kadar gitmiyordu yani kovsam da gitmiyorduAdam sizi kum torbasına çevirmiş hala çok iyi kandırıyodu, profesyoneldi diyosunuzkandırıp ne yapıyodu dövüp dövüp ben dövmedim halüsinasyon görmüşsün mü diyordu?
Hayır keşke diyorum ki daha önceden cesaret Edip polise gidebilseydim polis araya girince bir anda yok oldu ortadan35 yaşında yetişkin bir kadınsınız, kendinize bunca muameleyi hak mı görüyorsunuz? Özgüven öz saygı sorununuz için acilen psikolojik destek almalısınız. Çünkü normal psikolojide olsanız bunca kısıtlanmaya izin vermez , bu ilişkiye devam etmez , çoktan gtune tekmeyi vurmuştunuz o herifin. Neden onu sikayet etmediniz?
Bir de aylarca şiddet görmemiş gibi onun aramasını mı bekliyorsunuz hâlâ?
Bunun nesi manipülasyon veya kandırma? Siz manipülasyon kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz. Adam nasıl biri olduğunu saklamıyor ki. Ben döverim de severim de kafasında. Siz manipüle falan edilmemişsiniz böyle kabullenmişsiniz onu. Sizi farklı bir insan olduğuna inandırmaya çalışmamış daha ilk aydan dövmeye başlamış. Manipülasyon böyle bir şey değil.Vurup vurup sonra gelip sarılıp öpüp koklayıp bırakmıyordu ben onu affedene kadar gitmiyordu yani kovsam da gitmiyordu
O bunca zaman polise gitmediğim için gidebileceğimi düşünmediği için o yüzden şok oldu o yüzden de engelledi hemen. Keşke dediğim gibi önceden merhametli olmayıp cesaret Edip gitseydim ama subaylık için hazırlandıgi için yarın öbür gün sicille işlenmesin diye de gitmiyordum. yine merhametli davranıp şikayetçi olmadım darp raporu aldım ama bu süreçte yine rahatsız etmeye çalışırsa uzaklaştırma da alacağım. Tek çocuk annesi babası ayrı onlarla daha tanışmamıştım benim arkadaşlarım bu darp olayından dolayı onunla iletişim kurmuyorlardı bana da sürekli zaten ayrıl diyorlardı ben onun arkadaşlarını tanıyorum ama çok samimi değilim ortak arkadaşımız yok yaniEn azindan kurtulmussun. Engellemesi iyi bir sey takinti yapmasi daha kotu. Ailesiyle ya da tanidigiyla iletisim icerisindeysen cadiri onlara teslim et bir daha da arkana bakma bacim
Ozguvenin de zamanla toparlanir bence destek almayi da deneyebilirsin
Mirta hanım olan olmuş bence yanlış yerde sondaj yapıyorsunuz. Hanımefendi ısrarla arkadaşının çadırını vermiyor burası çok garip değil mi? Başkasına verdir diyorum ses yok. Halen ortak bir şeyler kalsın ister gibi. Ben yine bir araya geleceklerini düşünüyorum. O yüzden elcağızlarımı yormayacağım.Bunun nesi manipülasyon veya kandırma? Siz manipülasyon kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz. Adam nasıl biri olduğunu saklamıyor ki. Ben döverim de severim de kafasında. Siz manipüle falan edilmemişsiniz böyle kabullenmişsiniz onu. Sizi farklı bir insan olduğuna inandırmaya çalışmamış daha ilk aydan dövmeye başlamış. Manipülasyon böyle bir şey değil.
Şöyle manipüle ediyordu kendini acındıryordu yalvarıyordu merhametimi kullanıyordu ve ilk başlarda sanki ben ona kötü bir söz söylüyorum da o yüzden o bu şekilde sinirleniyor gözü dönüyor gibi davranıyordu bir de yüksek tansiyonunu bahane ediyorduBunun nesi manipülasyon veya kandırma? Siz manipülasyon kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz. Adam nasıl biri olduğunu saklamıyor ki. Ben döverim de severim de kafasında. Siz manipüle falan edilmemişsiniz böyle kabullenmişsiniz onu. Sizi farklı bir insan olduğuna inandırmaya çalışmamış daha ilk aydan dövmeye başlamış. Manipülasyon böyle bir şey değil.
Ben ısrarla çadırını vermiyor değilim onun çadırı olsa zaten atarım bile.arkadaşıyla da iletişim kurabilirim ama arkadaşı ile iletişim kurunca onunla karşılaşırım diye korkuyorum ve çadır pahalı bir çadır.bir araya gelmemiz de imkansız benim açımdan tamamen bitti zaten sadece ben yaşadım bu psikolojik bunalımdan kurtulmaya çalışıyorum şu andaMirta hanım olan olmuş bence yanlış yerde sondaj yapıyorsunuz. Hanımefendi ısrarla arkadaşının çadırını vermiyor burası çok garip değil mi? Başkasına verdir diyorum ses yok. Halen ortak bir şeyler kalsın ister gibi. Ben yine bir araya geleceklerini düşünüyorum. O yüzden elcağızlarımı yormayacağım.
Şiddetin her türlüsü varken Allah'ım işaret yolla demek?Merhaba yaklaşık sekiz aylık bir ilişkim var aslında üç sene öncesi aynı iş yerinde çalışmıştık orada sadece merhaba merhabamız vardı daha sonra Instagram‘dan beni ekleyerek bir ilişkimiz başladı başlarda her şey çok güzeldi çiçekler hediyeler güzel sözler ilgili rüya gibiydi ta ki bir ayın sonunda ilk tokatımı yiyene kadar.. Üstüne iş yerinden eski kız arkadaşıyla iletişimini hala gizli gizli devam ettirdiğini ve peşinden koştuğunu öğrenene kadar.. Daha sonra hersey kabusa döndü eski kız arkadaşıyla iletişimini öğrendikten sonra ayrılmak istedim sonra yalvarmalarla kapıma gelmelerle manipülasyonlarla beni kandırdı sonra güvenimi kazanmak için aylarca uğraştı ama bu süreçte ben onu artık güvenmediğim için sürekli ayrılmaya çalışıyordum ama her seferinde beni manipüle edip ikna ediyordu.Üstüne bir de şiddet görmeye başladım şiddetin her seferinde dozu artıyordu.Beni bütün arkadaşlarımdan,sosyal aktivitelerimden uzaklaştırdı.Hayatımda erkek sinek bile bırakmadı.Sekiz ay boyunca da sürekli ben ayrılmaya çalıştıkça o daha çok manipüle ediyordu bir gün bile ayrı bırakmıyordu beni düşünecek fırsatım bile olmuyordu.Ayrılmaya kalktığımda şiddet uyguluyordu.En son artık Allah’a yalvarmaya başladım Allah’ım bir işaret gönder bitireyim diye dua ederken Allah bir gün karşıma Instagram‘da bir kız arattığını gösterdi.Sonra onun ilkokul arkadaşı olduğunu muhabbet arasında geçtiği için merak edip baktığını söyledi ama benim içime şüphe düştü kıza mesaj attım kız başta tanımadı sonra evet aynı okuldaydık dedi ama bana istek gönderdi sonra da geri çekti dedi.Benim ilkokul arkadaşlarım hepsini silip erkek sinek bile bırakmayan insan benim arkamdan arayışlara geçmişti daha sonra bu yüzden ondan ayrıldım sonra tekrar beni manipüle etti tam yine beni kandıracakken bu sefer de yine Instagram‘dan bir kıza mesajlaştığını yakaladım bu sefer inkar edemedi hiçbir şeyi.Tartıştık ve bana yine şiddet uygullayınca ben kaçıp polise gittim şikayetçi olmadım ama darp raporu aldım bu sırada ben kaçmayayım diye telefonumu ve arabanın anahtarını almıştı polisler benimle eve gelip onu telefondan aradılar ve telefonumu,anahtarımı birakmasini istediler eve geldiğimde telefonum evdeydi ama arabamın anahtarı yoktu. Tekrar polisler aradı geldi yukarıya birkaç eşyası vardı onları aldı sonra bana orada polislerin yanında bağırmaya çalışırken polisler araya girdi ve böylelikle de gitti.Normalde bana ulaşmak için gizliden arayan evime gelen insan beni de engelledi bir haftadır hiç ses seda yok ama işin kötü yanı arabamda arkadaşının pahalı bir çadırı kalmış.Onu da adım kadar eminim bilerek bıraktı. Ben bu bir haftalık süreçte bayağı psikolojik bunalima girdim bu zamana kadar neden bu kadar şeye izin verdiğim için ve aptal yerine konduğum için kendimi hep kızıyorum.Ne kadar manipüle edildiğimi şu an uzaktan izleyip aptallığıma üzülüyorum.Onun yüzünden arkadaşlarımdan uzaklaştım,ev sahibim evden çıkartacaktı kavgalardan dolayı.Özsaygımı kaybettim.Hayatımda ilk kez bir erkekten defalarca dayak yedim.Kendimi suçladım bende mi sorun var diye ama eski kız arkadaşlarına da şiddet uygulayan biriymiş bunu da sonradan öğrendim karakteri böyleymiş.Onları da böyle manipüle edip aldatmış.Şu an bu kadar aptal olduğum için o kadar üzülüyorum ki psikolojim çok kötü.
Daha nasıl bir işaret gelecekse artık??? Evren tüm ışıkları yakmış tepesinde kırmızı kırmızı yanarken hâlâ işaret nerede demiş .....Şiddetin her türlüsü varken Allah'ım işaret yolla demek?
İyi ki bir kelime öğrendiniz. Manipülasyon dediğiniz şeyi büyü mü zannediyorsunuz? Adam beni dövdü ayrılacaktım manipüle etti, aldattı ayrılacaktım manipüle etti. Verdiğiniz kararların sorumluluğunu almanız gerekiyor. Bir kelimeyi manasızca tekrar ederek kendi manasız kararlarınızı meşrulaştıramazsınız.Merhaba yaklaşık sekiz aylık bir ilişkim var aslında üç sene öncesi aynı iş yerinde çalışmıştık orada sadece merhaba merhabamız vardı daha sonra Instagram‘dan beni ekleyerek bir ilişkimiz başladı başlarda her şey çok güzeldi çiçekler hediyeler güzel sözler ilgili rüya gibiydi ta ki bir ayın sonunda ilk tokatımı yiyene kadar.. Üstüne iş yerinden eski kız arkadaşıyla iletişimini hala gizli gizli devam ettirdiğini ve peşinden koştuğunu öğrenene kadar.. Daha sonra hersey kabusa döndü eski kız arkadaşıyla iletişimini öğrendikten sonra ayrılmak istedim sonra yalvarmalarla kapıma gelmelerle manipülasyonlarla beni kandırdı sonra güvenimi kazanmak için aylarca uğraştı ama bu süreçte ben onu artık güvenmediğim için sürekli ayrılmaya çalışıyordum ama her seferinde beni manipüle edip ikna ediyordu.Üstüne bir de şiddet görmeye başladım şiddetin her seferinde dozu artıyordu.Beni bütün arkadaşlarımdan,sosyal aktivitelerimden uzaklaştırdı.Hayatımda erkek sinek bile bırakmadı.Sekiz ay boyunca da sürekli ben ayrılmaya çalıştıkça o daha çok manipüle ediyordu bir gün bile ayrı bırakmıyordu beni düşünecek fırsatım bile olmuyordu.Ayrılmaya kalktığımda şiddet uyguluyordu.En son artık Allah’a yalvarmaya başladım Allah’ım bir işaret gönder bitireyim diye dua ederken Allah bir gün karşıma Instagram‘da bir kız arattığını gösterdi.Sonra onun ilkokul arkadaşı olduğunu muhabbet arasında geçtiği için merak edip baktığını söyledi ama benim içime şüphe düştü kıza mesaj attım kız başta tanımadı sonra evet aynı okuldaydık dedi ama bana istek gönderdi sonra da geri çekti dedi.Benim ilkokul arkadaşlarım hepsini silip erkek sinek bile bırakmayan insan benim arkamdan arayışlara geçmişti daha sonra bu yüzden ondan ayrıldım sonra tekrar beni manipüle etti tam yine beni kandıracakken bu sefer de yine Instagram‘dan bir kıza mesajlaştığını yakaladım bu sefer inkar edemedi hiçbir şeyi.Tartıştık ve bana yine şiddet uygullayınca ben kaçıp polise gittim şikayetçi olmadım ama darp raporu aldım bu sırada ben kaçmayayım diye telefonumu ve arabanın anahtarını almıştı polisler benimle eve gelip onu telefondan aradılar ve telefonumu,anahtarımı birakmasini istediler eve geldiğimde telefonum evdeydi ama arabamın anahtarı yoktu. Tekrar polisler aradı geldi yukarıya birkaç eşyası vardı onları aldı sonra bana orada polislerin yanında bağırmaya çalışırken polisler araya girdi ve böylelikle de gitti.Normalde bana ulaşmak için gizliden arayan evime gelen insan beni de engelledi bir haftadır hiç ses seda yok ama işin kötü yanı arabamda arkadaşının pahalı bir çadırı kalmış.Onu da adım kadar eminim bilerek bıraktı. Ben bu bir haftalık süreçte bayağı psikolojik bunalima girdim bu zamana kadar neden bu kadar şeye izin verdiğim için ve aptal yerine konduğum için kendimi hep kızıyorum.Ne kadar manipüle edildiğimi şu an uzaktan izleyip aptallığıma üzülüyorum.Onun yüzünden arkadaşlarımdan uzaklaştım,ev sahibim evden çıkartacaktı kavgalardan dolayı.Özsaygımı kaybettim.Hayatımda ilk kez bir erkekten defalarca dayak yedim.Kendimi suçladım bende mi sorun var diye ama eski kız arkadaşlarına da şiddet uygulayan biriymiş bunu da sonradan öğrendim karakteri böyleymiş.Onları da böyle manipüle edip aldatmış.Şu an bu kadar aptal olduğum için o kadar üzülüyorum ki psikolojim çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?