Yaklaşık sekiz aydır ilişkide yaşadığım manipülasyon,şiddet ,hakaret, aldatılma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi rusec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"Beni manipüle etti" kadar saçma bir şey daha yok. E olma?
Ha bide o kadar dayağa ve boynuza rağmen bi de hala Allah'ım işaret gönder mi? jedjejdjejd
Ben böyle konularda yaşayana üzülmüyorum maalesef. Demek seviyorsun dayak yemeyi. Otur ye o halde

Ve sen bunların farkında olduğun halde kabul ediyodun?

Zaafiyetlerinizi kabul etmek yerine manipule edildiğinizi söylüyorsunuz. Manipulasyon da olabilir ancak sizin verdiğiniz tepkiler ve aldığınız kararlar sizi bu noktaya getirmiş. Mesela, size şiddet uygulayan birini sevmeye (?) devam etmişsiniz. Bu sizinle alakalı bir durum, kendinize saygınız yok.

Şiddet uygulamanın bahanesi olamaz. Seven insan zaten sevdiğine şiddet uygulayamaz. "Beni çok seviyor." kafasıyla her yaptığı saçmalığı affetmeyin bu tiplerin. Olayda siz kendinizi manipüle etmiş görüyorsunuz, inatla ve ısrarla sevgilinizin gerçek kişiliği ve durumun ciddiyetini görmemişsiniz.
Darp raporu alıp neden şikayetinizi çektiğinizi hiç anlamadım. Sizi döven bir insan nasıl bir dönüşüm yaşayıp sizle ciddi bir ilişki yaşayacak veya evlenecek? Acilen terapi alın, kendinize saygı ve sevginiz yok gibi.

ta ki bir ayın sonunda ilk tokatımı yiyene kadar..
yani daha ne yapsın ayrılmanız için acaba? bu manipülasyon işinin boku çıktı galiba. kendi salaklıklarımızı manipüle ediliyorum diye inkar etmemeliyiz.

dayağı yiyip, sonra kız arkadaşıyla mesajlaşmasını görüp ayrılma kararı almak normal değil. demek ki sizin için kızlarla mesajlaşmak > dayak yemek

çevremden şahit olduğum bi ilişki tipi bu. yapmayın etmeyin. karşınızdaki ayı oğlu ayı ama sizin de ciddi sorunlarınız var. biraz kendinize odaklanın bir sonraki ayıyla karşılaşmadan önce, kendinizi bu konuda eğitin.

Adam sizi dayak manyağı yapmış hala Allah'ım bir işaret gönder diye yalvardım diyorsunuz. İşarette instagramdan gördüğünüz kız??
Yani adam kimseyle aldatmasa dayak yiye yiye devam edeceksiniz, akıl fikir diliyorum ya.
Bdv yüzünden zaten manipülasyon ve narsist kelimelerinden kusucam artık

Yarisina kadar okudum. Tutturmussunuz bir manipule oldum. Olmayin.

Evinizi de degistirmelisiniz

35 yasindaymissiniz manipüle falanda olmamissiniz bir manipüle varsa o da sizin kendi kendinizi manipüle etmeniz suan bile sikayetci olmadim vs diyosunuz neden olmadiniz?? Numara değiştirmek yetmez adam evinizi biliyor aldiniz mi arabanızın anahtarini suan sizde mi?

sizi özgüvensiz hissettiren bu ilişki değil.
muhtemelen öncesinde de çok yanlız hissediyordunuz ve kendinize güvenininiz yoktu.
o yüzden sürekli affetmeyi manipüle sanıyorsunuz.
duygusuz , boş ve negatif bir hayatınız varken bu adrenalin sizi beslemiş.
başka bişey değil.

ama bu ilişkiden önceki o duygusuz hallerinizi çok özlersiniz böyle giderse. ve daha kötüsü bu muameleye devam ederseniz eskiye dönmeniz daha uzun zaman alacak.

kendini yetersiz ve değersiz hissettiğin için bu muamelelere rağmen devam etmişsin gibi hissettim

temelde özgüven sorunu var sanki

umarım ayrılır ve her yerden engeller

bir de üzerine şikayetçi olursun

tebrikler

gene ağlayıp yalvarsa gene devam edersin sen. o yüzden boş yere parmaklarımı yormayacağım. çünkü aklı başında bir kadın daha ilk tokatta sen kim köpek oluyorsun deyip darp raporunu alır şikayetçi olurdu. hayatından kazıyıp atardı bu lanet herifi.

Bunca zaman onun çabalarıyla devam ediyordu zaten.Polisler devreye girince artık korktu ve peşimden yine gelirse uzaklaştırma alacağımı tahmin edebiliyor artık.O yüzden artık yakınıma gelemeyeceği için bu ilişki tamamen bitti.Ben zaten bütün resimlerimizi mesajlarımızı ona ait ne varsa silmiştim öncesinde hazırlamıştım kendimi ilk tokatta algılayamıyorsunuz maalesef daha gerçek kişiliğini tam öğrenemediğiniz için.Bir de inanın ben de eski ilişkilerimde en küçük şeyde arkamı dönüp giden bir insandım ama bu durumun içine düşmeyen anlayamaz maalesef nasıl bir girdaba girdiğini ve orada kurtulmak için çırpındığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…