Yaklaşmayan nisanlim

Yav he he kıyamıyormuş ozaman evlenince de kiymazsin .. utanma meselesini bilemem belkide utaniyordur ama bu hicmj açılmadı üniv hayatında veya elinde kocaman bir internet alemi var aman ne bilim iki ucu ... Değnek hele gerdeğe girse anlayak düğünü uzatmayin 🤣

Yav he he kıyamıyormuş ozaman evlenince de kiymazsin .. utanma meselesini bilemem belkide utaniyordur ama bu hicmj açılmadı üniv hayatında veya elinde kocaman bir internet alemi var aman ne bilim iki ucu ... Değnek hele gerdeğe girse anlayak düğünü uzatmayin 🤣
Inşallah 2 3 ay için De olacak tecrübelerimi paylasacagim

Bu arada resmi nikah öncesi dini nikah kıymak yasak değil. O yasa değişti, artık cezası yok.
Arada yasak diyenler oluyor, bilgilendirmek isterim, yasak yok :)
Ha keşke olsaydı, tüm muhafazakarlığıma rağmen karşıyım da.
Neyse.

Belirtmek istedim ;)

-senle bir konuda konuşmam gerek aslında ne zamandır konuşmam gerekti ama erteledim kendimi ama artık bizim aramızda çekinme gibi bisey olamaz biz nisanliyiz ve dini nikâhımız var (biz nişanlı değiliz allah katında evliyiz dedi) bende tam olarak bundan bahsediyorum neden bana bu kadar mesafelesin neden beni hala dudagimdan opmedin ilk opucugude ben sana verdim benden çekiniyormusun rahatsizmi oluyorsun yoksa bir sorun mu var biz neden birbirimize bu kadar uzağız bendemi problem var yoksa benim bilmediğim sende mi problem var
-boyle düşünmene gerçekten çok üzüldüm ama ben sana hep demiyormuyum sana kıyamıyorum (öpmekle kiyamamanin ne alakası var) dedim sana açık konuşmam gerekirse ben hep böyleydim artık bi durum benide rahatsız ediyor ama utanıyorum elimde değil senin elini tutarken bile ben utanıyorum aslında defalarca seni dudaktan öpmeye yeltendim ama beceremedim o güveni kendimde bulamadım beni yanlış anlamandan yada kendimi sana yanlış anlatmaktan korktum

Ne güzel, 16 yaşindaki ergen kafasi. Daha önce uzun ilişkisi olmuş, o zamandami öpmemiş? Seni öpemeyen insan, yarin seni nasil cinsel ve en önemlisi ruhsal olarak tatmin etsin?

Ben olsam nişanlanmazdim bile, yani birak evlenmek. Konu gerçekse tabi. Içinde baya tutarsizliklar var çünkü.

Ne güzel, 16 yaşindaki ergen kafasi. Daha önce uzun ilişkisi olmuş, o zamandami öpmemiş? Seni öpemeyen insan, yarin seni nasil cinsel ve en önemlisi ruhsal olarak tatmin etsin?

Ben olsam nişanlanmazdim bile, yani birak evlenmek. Konu gerçekse tabi. Içinde baya tutarsizliklar var çünkü.
Ne gibi tutarsızlıklar mesela? Hayır inanmak zorunda değilsiniz bende kendimi burda inandırmak zorunda değilim

Kaç gündür konuyu okuyorum ama olurda kararında bir etkisi olur vebalini almayım diye yazmıyordum. Yine inşallah bir etkim olmaz :) evet arkadasların dedıgı gıbi olma ıhtımalı var dogru. Ama olmama ihtimalide var.. Biz bu döneme göre oo daha öpüşmemiş bile diyoruz ama aslında olması gereken bu sadece uygulayan olmadıgı ıcın tuhaf gelıyor. Belkide 4 yıllık sevgılısıyle opusme ile baslayan sonra devam eden şeyler yasadılar ve bıttıgınde kız onu sucladı oda vıcdan yaptı kendınce ders cıkardı onuda bilemiyor insan. Sormakta bişey ifade etmiyor aslında evet ben öyleyım dıyecek hali yok. İmam nikahı yeni kıyıldıysa fırsatcı olmak istemiyodur belkide ayrıca olur ya resmi nikah kıyılıp aynı eve gırılmemıste belkide ayrılacaklar nasip.. Konu sahibi hislerini dinle ama dinlerken sonuc nolursa olsun evlenicrm diye düşünme. Nişanlının dilinden cıkana degıl hissettırdıklerıne inan

Dini nikah resmi nikah olmadan suç diye biliyorum.Bana garip geldi nişanlınız.

sen üstüne gittikçe bahaneler bulacak seni ikna edecek sende inanmak istediğin için inanacaksın
Arkadaşımda sen gibiydi
anlatmıştım geçmişte
sen sıkıştırdılar sus payı verecek sen de aa değişti diyeceksin
Çok utangaç dini hassasiyetleri olan
bir eşim var
Nişanlıyken ben adım atmam sen dikkat et şakın bişey yapma
kendimi tutamam demişti
Ama senin ki sana kıyamıyorum demiş
yok öyle şey
Arkadaşın eşi de canını yakmayayım morundaydı
Hikaye çok benziyor ama inş yanılan biz oluruz

Kızlar aldığım cevap beni tatmin etti ne yalan soyleyim çünkü dedi seni köpek gibi seviyorum ve sana en ufak bir zarar vermekten korkuyorum gozumden sakiniyorum ki bana bunu hissettirebiliyor misal bugun arabanin icindeydik opmeyecekmisin dedi opmiyecem dedim kapilari kilitledi opene kadar burdan disari cikamazsin dedi bu benim çok hoşuma gitti hani böyle şeylere ilgisi olmasa neden bu kadar ısrar etsinki
hiç uzatmak istemiyorum da
kıyamamak ne demek
öpmek sarılmak sevişmek kötü bi şey mi,bunu kıyamayacak kadar kötü bir durum gören insan imza atınca değişecek mi
evlenince nasıl kıyacak yoksa o zaman da mı sevgisinden kıyamayacak imza atınca ne değişecek
insan sevdiğine sarılmak öpmek istemez mi sevgisini paylaşmak istemez mi
sen de hissediyorsun sadece yediremiyorsun hırs yapıyorsun
kalbine inan sadece kimseye değil diyorum daha fazla uzatmıyorum
o sana çok güzek kıyacak çünkü

Sen kararını vermişsin. Bence iki söze iki davranışa karar verme. Daha önünde 3 ay var madem. Güzel gözlemle. Benim de bir arkadaşım 27-28 yaşlarında nişanlandı. Çocuğun hiç cinsellik yaşamadığını evlenince yaşamak istediğini söylüyordu. Niye öpmek istemiyor diye üzülüyordu. Evlenince de yanaşmıyor ben yanaşınca yorgunum diyor az oluyor dedi. Boşanmadı da mutlu mutsuz devam .
Utangaç tamam da sen öpmeye kalkıyorsun kendini çekiyor. 4 yıl kızla ne yapmış? Bilemedim. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Sen kararını vermişsin. Bence iki söze iki davranışa karar verme. Daha önünde 3 ay var madem. Güzel gözlemle. Benim de bir arkadaşım 27-28 yaşlarında nişanlandı. Çocuğun hiç cinsellik yaşamadığını evlenince yaşamak istediğini söylüyordu. Niye öpmek istemiyor diye üzülüyordu. Evlenince de yanaşmıyor ben yanaşınca yorgunum diyor az oluyor dedi. Boşanmadı da mutlu mutsuz devam .
Utangaç tamam da sen öpmeye kalkıyorsun kendini çekiyor. 4 yıl kızla ne yapmış? Bilemedim. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Saolun teşekkür ederim

ya adam dinine çok bağlı Allah korkusu var yani ondan. hepimizin allah korkusu var ama adam baya bu işlere incelik veriyor. Bu zamanda böyle bir erkek .. Helal olsun. . . ! artık Doğu da yada ne bileyim anadolunun bağrında ki ucra köyler de bile böyle yok.. yani tabi bağlıdır herkes ama ne bileyim bi buse den yada sutyen askısınn gorunmesınden bşy olmaz herhlde.. Demekki adam resmi nikahı bekliyor.. yada eminmsnz bu adamn sizi gerçekten sevdiğine yani aslında doğru soru şu : Adamn aklında biri mi var da bunu bahane ediyor.. ya da adam gerçekten dinine bağlı ve çok din konusunda çok ama çok hassas.. böleleri genelde kapalı vs kızlar isterler.. Norml hayatta da nasıl dini görevleri. .

ya adam dinine çok bağlı Allah korkusu var yani ondan. hepimizin allah korkusu var ama adam baya bu işlere incelik veriyor. Bu zamanda böyle bir erkek .. Helal olsun. . . ! artık Doğu da yada ne bileyim anadolunun bağrında ki ucra köyler de bile böyle yok.. yani tabi bağlıdır herkes ama ne bileyim bi buse den yada sutyen askısınn gorunmesınden bşy olmaz herhlde.. Demekki adam resmi nikahı bekliyor.. yada eminmsnz bu adamn sizi gerçekten sevdiğine yani aslında doğru soru şu : Adamn aklında biri mi var da bunu bahane ediyor.. ya da adam gerçekten dinine bağlı ve çok din konusunda çok ama çok hassas.. böleleri genelde kapalı vs kızlar isterler.. Norml hayatta da nasıl dini görevleri. .
Dinine bağlı bir insandır 5 vakit namaz mutlaka kılar hani her müslümanın kılması gereken biseydir de aslında Allah korkusu çok fazla var kendisinde bunu biliyorum ama bizim dini nikâhımız var

Dinine bağlı bir insandır 5 vakit namaz mutlaka kılar hani her müslümanın kılması gereken biseydir de aslında Allah korkusu çok fazla var kendisinde bunu biliyorum ama bizim dini nikâhımız var
Sizin konu dinle ilgili değil karım diyor size. Ben paramı cinsel isteksizliğe yatırıyorum. İnşallah utangaçlıktır.

Hello kızlaaar. Tam benlik bir konu bu ama ne zamandır uzak kalmıştım siteden.

Yani 50 sayfa yorumu okumadım ama öpmemenin kıyamamakla ne alakası var.

Ne iyi çocuk, ne temiz çocuk diyenler olmuş, sevişmek kötülük müdür anlamadım. Sevgilinin kokusunu içine çekmek, deliler gibi öpüşmek, dokunmak, bunlar harika şeyler.

Valla senin gibi bir arkadaşım var. 6 yıllık evlilikte 2 kez cinsellik yaşadılar. 2 çocuk sahibi oldular. Adam isteksiz. Kız seksi seksi giyiniyor, adam dönüp bakmıyor. Bence gay. Kız da kendini sosyal hayata verdi. Sürekli konserlerde gezmelerde.

Ama canım... İstediğin kadar gez toz, eksik cinsel çekimi bişilerle doldurmaya çalışsan da, ahh evlatlarım bana yeter diye Anadolu kadını moduna girsen de, şöyle sabahlara kadar duvardan duvara vurmalı tutkulu bir sevişmenin yerini hiçbir şey dolduramaz.

Yani birbirini arzulayan çift, sabah ezanına kadar sevişir ve işe 2 saat uykuyla gider. Bil istedim...

Konu dinle ilgili değil. İmam nikahınız var. Din konusunu geçiniz. Adam arzulamıyor.büyük eksiklik. Böyle evlilik olmamalı.

Hello kızlaaar. Tam benlik bir konu bu ama ne zamandır uzak kalmıştım siteden.

Yani 50 sayfa yorumu okumadım ama öpmemenin kıyamamakla ne alakası var.

Ne iyi çocuk, ne temiz çocuk diyenler olmuş, sevişmek kötülük müdür anlamadım. Sevgilinin kokusunu içine çekmek, deliler gibi öpüşmek, dokunmak, bunlar harika şeyler.

Valla senin gibi bir arkadaşım var. 6 yıllık evlilikte 2 kez cinsellik yaşadılar. 2 çocuk sahibi oldular. Adam isteksiz. Kız seksi seksi giyiniyor, adam dönüp bakmıyor. Bence gay. Kız da kendini sosyal hayata verdi. Sürekli konserlerde gezmelerde.

Ama canım... İstediğin kadar gez toz, eksik cinsel çekimi bişilerle doldurmaya çalışsan da, ahh evlatlarım bana yeter diye Anadolu kadını moduna girsen de, şöyle sabahlara kadar duvardan duvara vurmalı tutkulu bir sevişmenin yerini hiçbir şey dolduramaz.

Yani birbirini arzulayan çift, sabah ezanına kadar sevişir ve işe 2 saat uykuyla gider. Bil istedim...
Ben Ne yapacagimi nasıl hareket edeceğimi inanın ki bilmiyorum şuan kavgaliyiz mesela bana bir günaydın yazma zahmetinde bulunmadı sonra arayınca bende içimden ne gelirse saydım bi günaydın mesajı yazmak zor mu diye ben yazıyorum onada cevap vermiyor yok işte çalışıyodum isim var di işimi bırakıp sanami yazayım artık kafayı yicem ben

Ben Ne yapacagimi nasıl hareket edeceğimi inanın ki bilmiyorum şuan kavgaliyiz mesela bana bir günaydın yazma zahmetinde bulunmadı sonra arayınca bende içimden ne gelirse saydım bi günaydın mesajı yazmak zor mu diye ben yazıyorum onada cevap vermiyor yok işte çalışıyodum isim var di işimi bırakıp sanami yazayım artık kafayı yicem ben
Niye kavga ettiniz

Back
X