• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaklaşmayan nisanlim

Nasıl girsem konuya sizce biraz fikirlere ihtiyacım var
Önce sizi beğenmediğinden giriş yapın, biraz ajitasyonla tabi.
Konuşup güzelce ifade ederse sorun kalmaz.
Kıvırırsa, tatmin edici cevap vermezse taciz edin ve tepkilerini ölçün. Eğer dayanamaz karşılık verirse sorun yok, kaçarsa durum şüphelidir bence.

Bence konuya girme uygulamaya gec 😂 gene aynisi olursa sen erkek degilsin de 😂
Degilim ayooolll derse şok 😂Saka bi yana bence de cık git evine, direkt otur ve yakinlasmaya basla.Dur derse biraz durma.Iterse yine seni sor senin derdin ne , bunu bunu yaptın, ne zamandir aklima takiliyor diye

Önce sizi beğenmediğinden giriş yapın, biraz ajitasyonla tabi.
Konuşup güzelce ifade ederse sorun kalmaz.
Kıvırırsa, tatmin edici cevap vermezse taciz edin ve tepkilerini ölçün. Eğer dayanamaz karşılık verirse sorun yok, kaçarsa durum şüphelidir bence.
Mesela beni neden öpmek istemiyorsun tiksindiğin birseymi var gibisinden girerim konuya

Degilim ayooolll derse şok 😂Saka bi yana bence de cık git evine, direkt otur ve yakinlasmaya basla.Dur derse biraz durma.Iterse yine seni sor senin derdin ne , bunu bunu yaptın, ne zamandir aklima takiliyor diye
Bende O kadarını yapamamki bende çok çekingenim böyle konulardada işte o öyle olunca bende böyle meraklı duruma düştüm

Saçna bir yorum olmuş. Her şeyin yeri zamanı usulü adabı vardır. Ne sapık gibi bütün kızlara sırnaşsınlar, akılları fikirleri cinsellikte olsun ne de bu üyenin sorduğu biçim de olsun. Çok zor bir şey beklemiyoruz erkeklerden. Dini nikahı bile kıyılmış evlenecek adam öpmüyorsa sıkıntı vardır bence evlenince de devam eder. Çünkü günah ile alakalı bir durum ise zaten o fikirde olanlar için önemli olan şey dini nikahtır, yani karısı sayılır öyle düşünenlere göre.
Doğru. İmam nikahı varsa karısı sayılır artık. Ama öpmedi dokunmadı diye de yok gizli gay, yok iktidarsız, yok erken boşalma sorunu vardır vb diye tanımadığı insanlar hakkında çok kolay hüküm verenlere de ben katılmıyorum.

Selam kızlar öncelikle evet yeni uyeyim ama lütfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu açabilmek için açtım hesabı derdime gelecek olursam öncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam üzerine ben 25 o 28 yaşında normalde çok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gösterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma çabaları ve bu durum artık beni gerçekten üzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir öpücük kondurur o kadar ben bir kere dudağından öpmeye yelkendim geri çekti kendini çok bozuldum bu duruma ama çaktırmadım mesela bu sabah görüntülü konusuyoduk kısa kollu tişört giymiştim gerdanı açıktı iç çamaşırımın askısı görünmüş ben farketmedim bana orayı düzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha önce böylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yönden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz günah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonuçta artık düğün yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi açtırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi çekiniyor lütfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonuçta ne var konuşurken iç çamaşırımın ipi gözüktüyse dekolte gözükmüyor ya sonuçta alt tarafı iç çamaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lütfen bastan yapmasın dekolteli fotoya bile izin vermiyor biri görür bana böyle şeyler atma diyor (bundan önce 4 yıllık bi ilişkisi olmuş ve kız bitirmiş acaba bir bağlantısı olabilirmi )
Bence dini yönden düşündüğü için olsa birincisi imam nikahınız kıyılmış zaten gördüğünde görmezden gelebilir kapat demeyebilirdi acaba iğrendi mi düşüncesi getirdi sen yaklaşınca kaçması hadi diyelim öpüşmek istemedi yanağını uzatsaydı sen öylece kalakalmışsındır ki bozulmakta haklısın. Evlenmeden önce sor sorunun cevaplarını evlendikten sonra ki kocam benden kaçıyor çirkinmiyim beğenmiyor mu diye konu açarsın yoksa.. normal gelmiyor bana

Mesela beni neden öpmek istemiyorsun tiksindiğin birseymi var gibisinden girerim konuya
Aynen öyle.
Onu rahatsız eden bir şey mi var, sorun.
Tabi bu arada biraz dekolte giyinin, her erkeği cezbeden ufak frikiklerde bile kaçarsa durumun üstüne gidin.
Biliyorsunuz, paravan evlilik yapan da çok.

Bence dini yönden düşündüğü için olsa birincisi imam nikahınız kıyılmış zaten gördüğünde görmezden gelebilir kapat demeyebilirdi acaba iğrendi mi düşüncesi getirdi sen yaklaşınca kaçması hadi diyelim öpüşmek istemedi yanağını uzatsaydı sen öylece kalakalmışsındır ki bozulmakta haklısın. Evlenmeden önce sor sorunun cevaplarını evlendikten sonra ki kocam benden kaçıyor çirkinmiyim beğenmiyor mu diye konu açarsın yoksa.. normal gelmiyor bana
Yani madem gordun izle be adam neden uyariyosunki beni :D ay sinirlerimbozuldu

Bende O kadarını yapamamki bende çok çekingenim böyle konulardada işte o öyle olunca bende böyle meraklı duruma düştüm
Kadın çekinir. Ben çekinen erkek görmedim. Hazır nikah kıyılmış diye kadının üstüne atlıyor % 90 ı

Aynen öyle.
Onu rahatsız eden bir şey mi var, sorun.
Tabi bu arada biraz dekolte giyinin, her erkeği cezbeden ufak frikiklerde bile kaçarsa durumun üstüne gidin.
Biliyorsunuz, paravan evlilik yapan da çok.
Ben hiç olmasa görüntülü konuşurken falan dekolte giyiyorum dekolte fotolar atıyorumama kızıyor bana

Bence de çok normal değil gibi.
Bu gece yine görüntülü konuşun, yine dekolte giyin bakalım rahatsız olacak mi?
Tekrar aynı tepkiyi verirse konuya girersin sende.
Artık kârı koca sayılırız nikâhımız kıyıldı, neden beni böyle görmek istemiyorsun rahatsız olduğun birsey mi var ,evlenince de mi böyle olacaksın gibi şeyler söyleyebilir sin

Ben hiç olmasa görüntülü konuşurken falan dekolte giyiyorum dekolte fotolar atıyorumama kızıyor bana
Bu yüzden yüzyüzeyken dekolte tercih edin ve konuşun. Mimiklerinden, davranışlarından az çok çözersiniz diye düşünüyorum.

Ya çevremdekilere bile sormaya başladım artık kocanız ilk gece utandı mi falan diye benledalga geçiyolar erkekler utanır mi vs. Gibisinden
Biz de dini nikahdan önce elele tutuşmazken, nikah sonrası sadece birliktelik hariç her şeyi yaşadık.

Back
X