Yaklaşmayan nisanlim

Ya her konu açana fake demekten vazgeçin . Fakelik konu acsa bunumu acar. Nisanlım.bana yaklasmiyor diyemi gelir sorar.. cok biliyonuz herseyi
AÇıkçası ne konular açıldı burada bazıları fake çıktı görüyoruz. Nasıl tahrik edebilirim neler söyleyebilirim mantığındaki cümleler açıkcası bana fake geliyor.

Ya sonra sorun yoksa bi güzel yaparsa :110: :KK8:

Cümlede ki "çekingenlik" nerede? :KK70: Bu arkadaş bunu diyebiliyorsa buradan fikir alması saçmalık. Önceki sayfalarca çekiniyorum diyordu.

AÇıkçası ne konular açıldı burada bazıları fake çıktı görüyoruz. Nasıl tahrik edebilirim neler söyleyebilirim mantığındaki cümleler açıkcası bana fake geliyor.

Cümlede ki "çekingenlik" nerede? :KK70: Bu arkadaş bunu diyebiliyorsa buradan fikir alması saçmalık. Önceki sayfalarca çekiniyorum diyordu.
Ondan cekiniyorum dedim sizden demedim hanımefendi çekinsem böyle bi konu açmam zaten

Bencede ufaktan ya konuşurken yada mesajla konuya bir girmemelisiniz.
En kötü ihtimalle iki tane güzel fanzati tarzi gecelik takimi bulun alışveriş sitesinden ekran goruntusunu atin ve altınada sipariş vereceğim ama karsız kaldım,hangisi bana daha çok yakışır ve güzel durur diye bir fikir isteyin.Bakalim ne yorum yapicak?
Belki böylelikle konuya girmiş olursunuz.

Artik yasak degil diyorum hanimefendi. 2017 senesinde kalkti bu yasak. Artik resmi nikahtan once dini nikah kiyilabiliyor. Dogru oldugunu asla savunmuyorum o ayrı ama kanun boyle.

Onu biliyorum araştırdım bugün siz yazdıktan sonra. O duruma söylenecek çok laf var da banlanmak istemiyorum. Artık resmi nikah bile kıyabiliyorlar yazmışsınız ya ona istinaden yazdım. Neyse anlaşabildik sonunda :)

Bencede ufaktan ya konuşurken yada mesajla konuya bir girmemelisiniz.
En kötü ihtimalle iki tane güzel fanzati tarzi gecelik takimi bulun alışveriş sitesinden ekran goruntusunu atin ve altınada sipariş vereceğim ama karsız kaldım,hangisi bana daha çok yakışır ve güzel durur diye bir fikir isteyin.Bakalim ne yorum yapicak?
Belki böylelikle konuya girmiş olursunuz.
Samimi bir arkadaşımda bana bu fikri verdi ama onun verecegi tepkiden korkuyorum

Daha önceden nişanlandığımi biliyor ama beni öpüp opmedigini nerden bilecek yada ben nasıl soyleyecemki?

şimdi gayet güzel öpüyordu demişsiniz ya(ki çok tuhaf buldum gayet güzel sıfatını kullanmanızı), mutlaka sormuştur neler yaşadın diye, kendisini bu kadar dini nikahtan sonra bile saklayan birine saygı duyulması taraftarıyım.

benim fikrim bu açıdan adam saçma bir insansa, ondan ona, ondan ona konup, el değmemiş kız istiyosa, hayat tarzı değil, saçmalıktır, ne isterseniz onu anlatırsınız. ama hayat boyunca kimseye dokunmamış ve bu inanca göre hareket eden insana herşeyi anlatmalısınız. yaptığıyla söylediği örtüşüyor çünkü.

Icimi aydınlattınız teşekkürler ☹
Böyle düşünüyorum niye düşündüğümün tersini soyleyim ya öyleyse gayler toplum baskısından evleniyolar maalesef. Ha şunu söyleyim ben olsam direkt hiç alavera dalaveraya bulaşmadan apaçık karşıma alır direkt sorardım. Bu senin en dogal hakkın. Evleneceksin sonuçta bu adamla

şimdi gayet güzel öpüyordu demişsiniz ya(ki çok tuhaf buldum gayet güzel sıfatını kullanmanızı), mutlaka sormuştur neler yaşadın diye, kendisini bu kadar dini nikahtan sonra bile saklayan birine saygı duyulması taraftarıyım.

benim fikrim bu açıdan adam saçma bir insansa, ondan ona, ondan ona konup, el değmemiş kız istiyosa, hayat tarzı değil, saçmalıktır, ne isterseniz onu anlatırsınız. ama hayat boyunca kimseye dokunmamış ve bu inanca göre hareket eden insana herşeyi anlatmalısınız. yaptığıyla söylediği örtüşüyor çünkü.
Hayır kesinlikle Ne yaşadığımı sormadı sadece nisan attigimi bilir süresi neden bittiği hakkında en ufak bir bilgisi yok

Selam kızlar öncelikle evet yeni uyeyim ama lütfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu açabilmek için açtım hesabı derdime gelecek olursam öncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam üzerine ben 25 o 28 yaşında normalde çok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gösterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma çabaları ve bu durum artık beni gerçekten üzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir öpücük kondurur o kadar ben bir kere dudağından öpmeye yelkendim geri çekti kendini çok bozuldum bu duruma ama çaktırmadım mesela bu sabah görüntülü konusuyoduk kısa kollu tişört giymiştim gerdanı açıktı iç çamaşırımın askısı görünmüş ben farketmedim bana orayı düzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha önce böylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yönden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz günah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonuçta artık düğün yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi açtırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi çekiniyor lütfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonuçta ne var konuşurken iç çamaşırımın ipi gözüktüyse dekolte gözükmüyor ya sonuçta alt tarafı iç çamaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lütfen bastan yapmasın dekolteli fotoya bile izin vermiyor biri görür bana böyle şeyler atma diyor (bundan önce 4 yıllık bi ilişkisi olmuş ve kız bitirmiş acaba bir bağlantısı olabilirmi )
Kendisine sordun mu bunların nedeni ni

Eşiniz olacak kişiyle bunları açık açık konuşun.. Merak ettiğim en büyük nokta kendisi normal yaşamda da çok muhafazakar birisi mi?

Back
X