Yaklaşmayan nisanlim

Merak ettim 🧿 böle insanlar var mı benim ki nişanlı öpmek isterdi kızardı seviyorum ki istiyorum die hep kavga ederdik.böle olunca insan düşünüyor evlendi seviyor çekici mi.bulmuyor falan yani komşu iyilk eder bu bna neden iyiklk etti modu oldu buda

Normal olan adam bakirde olsa sizin ondan şüpheleneceğinizi düşünür yinede yanaşırdı. Şüphelenmeli ve bunu sormalısın en doğal hakkın. Onun yaptığı dini nikahtan sonra dünyanın işleyişine aykırı.

Normal olan adam bakirde olsa sizin ondan şüpheleneceğinizi düşünür yinede yanaşırdı. Şüphelenmeli ve bunu sormalısın en doğal hakkın. Onun yaptığı dini nikahtan sonra dünyanın işleyişine aykırı.
Yani insanın aklına tek bir şey geliyor bu durumda erkekligin de sorun olmasi

Gazozuna ilaç at 😂😂 şaka tabiki ama çok ilginç. Adamda nefistemi yok hiçmi arzusu duygusu yok çok değişik. Bence utanmıyorsan biraz zorla adamı en azından isteği şeysi varmı anlarsın:KK22: inşallah düğünden sonra surprizle karşılaşmazsın. Bu devirde sütyen askısından bike rahatsız olan bir erkek şaka gibi:olamaz:

Hayır ama bana aileme çok değer verir üzerime titrer ilgilidir arar sorar böyle bi konu içinde insan terkedemzki emin olmadan
şurda açılan konulara bir bak.hiç küçümseme bunları.aramak sormak ilgili olmak falan bunlar fos çıkıyor o imzadan sonra.başına geleceklerin fragmanlarını görüyorsun ama görmek istemiyorsun.

Gazozuna ilaç at 😂😂 şaka tabiki ama çok ilginç. Adamda nefistemi yok hiçmi arzusu duygusu yok çok değişik. Bence utanmıyorsan biraz zorla adamı en azından isteği şeysi varmı anlarsın:KK22: inşallah düğünden sonra surprizle karşılaşmazsın. Bu devirde sütyen askısından bike rahatsız olan bir erkek şaka gibi:olamaz:
Yani seçilmis kişilerden oda bana denk geldi bu devirde böyle erkek

şurda açılan konulara bir bak.hiç küçümseme bunları.aramak sormak ilgili olmak falan bunlar fos çıkıyor o imzadan sonra.başına geleceklerin fragmanlarını görüyorsun ama görmek istemiyorsun.
Inan bana kendimde O gücü bulamıyorum o eski nişanlımda neler neler yaşadım birakma konusunda cok gucsuzum yapamam :( yeniden aynı şeyleri yasayamam

Ayda 1cilerden olmak istemiyorsan kosarak uzaklas derim. Zira erkegin kadini gormemesi yaklasmamasi evlenince pek bir uzucu oluyor.

Madem dini yönü düşünüyorsa dini nikahınız yapılmış bu soğukluğun sebebi ne ? Bence cinsel hayatınızdan çok birşey beklemeyin öyle hissettim.

Niye bana böyle bir şeyi soruyorsun bir daha böyle bir şey atma falan der
Sizde ona evlenince senin yanında giyeceğim bu konularda fikrin önemli sonuçta seninle aynı yatağı ve ve paylaşacağız nasıl bir evliliğimiz olacak diye endişe duyma başladım dersiniz.
Sonuçta yakında evlenecmissiniz bu konuyu en kötü ihtimalle çocuk hemen düşünüp dusunmediginizi, ve korunma yöntemini şimdiden belirlemeniz gerektiğini de konuşmuş olmanız lazımdı.

Back
X