Yaklaşmayan nisanlim

Çok ilginç ama sorunu olmayan erkek bakirde olsa ilk geceden korkmaz sanırım.
Ben aksini düşünüyorum.korkuyor olabilir.tecrübesiz olduğu için size rezil olmaktan korkabilir.sizin de atak olmanız tuz biber ekmiştir,hani bak kız bile(!) cesaret edecek bende iş yok ben erkek değil miyim gibi gibi...
Psikoloji düşündüğümüzden çok daha karmaşık engebeli bir arazi

Konuya bakmaya geldim gelişme var mı diye, ama hala konuşmamışsın :KK76:
İlla cinsellik konuşmaya gerek yok , sonuçta düğün zamanı yaklaşmış dini nikah kıyılmış, bir yerden konu açabilirsiniz.

Kimse sevişin falan demiyor ama en azından bebek hemen mi yaparız yada biraz bekler miyiz , nasıl korunsak gibisinden konu açabilirsiniz. Bir şekilde de konuşmalar farklı yere gider.

Yani inanın bu konuları hiç konuşmadan ilk gece birlikte olunması çoğu kişi için travma bence. Daha bu konuları bile konuşamıyorken ilk gece sihirli değnek deyip de rahat olamazsınız birbirinize karşı. İnsan artık dini nikah bile kıydığı kişiyle her şeyi konuşuyor olmalı, sevgili değilsiniz ki sizi hafif görsün bu konuları konuştunuz diye. Eğer düğünden sonra sorun olursa çözmeniz çok daha zor olur.

Bende bu konularda tabuları olan bir insanım, becerebilsem sevgilimle yakınlaşmam istemem aslında ama nefs durmuyor maalesef, bırak imam nikahlı olmayı sevgili iken bile neler neler konuşuluyor :)

Bravo valla size, bu zamana kadar yapmayı geçtim, konuşmadan nasıl durabildiniz, hele bu devirde bana imkansız geliyor.

İnşallah nişanlınız dindar olduğu için yapıyordur dicem ama bana göre imkansız, ne dindarlar gördüm bana mısın demiyor aşk işin içine girince, ki siz imam nikahlısınız günahta yok artık. Nişanlınız en iyi ihtimalle cinselliğe meraklı değil ama bu koşullarda evlilik öncesi bunu anlayıp bunun için bırakmanız da imkansız gibi, en iyisi dua edip sonucu bekleyin.

Kendisine de ki ben senin Allah katında esinim ve beni şu anda opmeni istiyorum de... Hala opmezse oksamazsa bence sorun vardır ya ...ama opmezse sebebini sorun lutfen

Yani araları çok okuyamadım da durum acınası. Burada aynen senin gibi bir hanım abla vardı, nickini hatırlayamadım. Aseksüel (ya da homoseksüel artık orasını bilemeyeceğim) 1 km öteden belli bir adamla "Olsun ya, günaha girmek istemiyor işte, ben de seviyorum onu" falan diyerek evlendi. Evlendikten sonra adam "Ben cinsellikten falan hoşlanmıyorum, anca çocuk yapmak için gerekli olan bir şey" diyerek kadınla dudak dudağa öpüşmekten bile erindi. O deliler gibi evlenmek isteyen kadın şimdi "Allahıma bin şükür kurtuluyorum" diyerek boşanıyordu en son.

Senin de durum bundan farklı olmayacak. Zorunluluktan dolayı (ya çocuk istiyorlardır ya da bir taraf istekli diğer taraf isteksizdir) cinsel terapi için seanslara gelip bireysel görüşmede terapiste "Ben sevmeden evlendim / Eşcinselim ama aile baskısından dolayı evlendim; bunun ortaya çıkmaması gerekiyor bana yardım edin" tarzı itiraflarda bulunan çiftler var.

Cinsellik doğal bir ihtiyaçtır. Seni gram arzulamayan bir erkekle evlenirsen bunun bedelini ağır ödersin. Arzulayan erkek cinsel birleşmede bulunmasa dahi sana bunu hissettirir.

Hala konuşmadın sanırsam düğünü bekliyorsun madem hadi bizde bekleyelim ama sakın düğün zamanı adet olma bir haftada o yüzden beklemeyelim🤣🤣🤣🤣

Hala konuşmadın sanırsam düğünü bekliyorsun madem hadi bizde bekleyelim ama sakın düğün zamanı adet olma bir haftada o yüzden beklemeyelim🤣🤣🤣🤣
Çok ciddi şekilde moralimi bozuyor bu durum öyle böyle değil çevre nişanlılık dönemini öyle bir anlatiyorki öyle ozeniyorumki neden biz yaşamıyoruz bu durumları diye :(

Çok ciddi şekilde moralimi bozuyor bu durum öyle böyle değil çevre nişanlılık dönemini öyle bir anlatiyorki öyle ozeniyorumki neden biz yaşamıyoruz bu durumları diye :KK43:
Ya konuya nerde başlayacağım diyip durma sen bir ogretmensin çocuklara ders anlatırken konuya nerde başlayacağım bilmiyorum siz başlayın mı diyeceksin çok sinirlendim 😠😠😠 bence seninde gönlün yok konuşmaya 😉 arkadaşlar soylemis işte çocuk konusunu aç diye hem benim bildiğim dinine düşkün insanlarin nefisi daha pistir adam sana sarılınca şeyinin şey olması gerekio tövbe tövbe ya ben gerildim be 🙄 ver çocuğun adresini biz soralım senin adına bizim kızın düşünceleri böyle siz ne ayaksiniz diye aaaa

Ya konuya nerde başlayacağım diyip durma sen bir ogretmensin çocuklara ders anlatırken konuya nerde başlayacağım bilmiyorum siz başlayın mı diyeceksin çok sinirlendim 😠😠😠 bence seninde gönlün yok konuşmaya 😉 arkadaşlar soylemis işte çocuk konusunu aç diye hem benim bildiğim dinine düşkün insanlarin nefisi daha pistir adam sana sarılınca şeyinin şey olması gerekio tövbe tövbe ya ben gerildim be 🙄 ver çocuğun adresini biz soralım senin adına bizim kızın düşünceleri böyle siz ne ayaksiniz diye aaaa
Ay gerçekten iyi olur ağzınıza geleni sayın benimde yüreğim ferahlasın bi kere

Empati yap mesela karşında böyle biri olsa ne diye başlardın sözlerine

Ods kuş öldü bebi falan derdi heralde ağlanacak halime gülüyorum:KK70:
Gül sen gül neyse öyle de böylede evleneceksin mutlu olursan çokta cinsellik sevmeyen biriyse geçinir gidersin baktın olmuyor sex shopa gider bir kaç alet alırsın öyle mutlu olmayı denersin baktın yine olmuyor ayrilirsin önünde uzun zaman var hakkında hayırlısı olsun

Gül sen gül neyse öyle de böylede evleneceksin mutlu olursan çokta cinsellik sevmeyen biriyse geçinir gidersin baktın olmuyor sex shopa gider bir kaç alet alırsın öyle mutlu olmayı denersin baktın yine olmuyor ayrilirsin önünde uzun zaman var hakkında hayırlısı olsun
Aynen öyle yaparım napayım başka:) çok sagolun teşekkür ederim

Konuyu en başından takip ediyorum inşallah konuşmuştur diyerek girdim ama malesef yanılttın beni.Ben olsam burdan gelen onca gazla ilk aklıma gelen cümleyi yazar konuya girerdim.Yazık etme kendine evlilik ciddi bir müessese ve büyük oranda cinsellik üzerine kurulu.Biz nişanlıyken eşim Mesajlarla olsun konuşurken olsun devamlı beni olanca gücüyle hazırladı düğün itibariyla yaşayacağımız herşeye.Ki benim eşim zamanında dini anlamda donanımlı bir eğitim almış bir akademisyen Ve dinini yaşamaya Çalışan bir eş,bir baba şuanda.

Son düzenleme:
Konuyu en başından takip ediyorum inşallah konuşmuştur diyerek girdim ama malesef yanılttın beni.Ben olsam burdan gelen onca gazla ilk aklıma gelen cümleyi yazar konuya girerdim.Yazık etme kendine evlilik ciddi bir müessese ve büyük oranda cinsellik üzerine kurulu.Biz nişanlıyken eşim Mesajlarla olsun konuşurken olsun devamlı beni olanca gücüyle hazırladı düğün itibariyla yaşayacağımız herşeye.Ki benim eşimde dini ablamda donanımlı bir eğitim almış Ve çevremde ki en dindar insanlardandır.
Yarın konuşucam söz veriyorum kk konuyada sence biz hala çok mesafeli degilmiyiz daha beni dudagimdan bile öpmüyorsun diyerek başlıyacağım yeter artik

Back
X