Yaklaşmayan nisanlim

Yarın konuşucam söz veriyorum kk konuyada sence biz hala çok mesafeli degilmiyiz daha beni dudagimdan bile öpmüyorsun diyerek başlıyacağım yeter artik

Kendin için geleceğin için en doğrusu bu canım.Alacağın cevaplar seni aydınlatacaktır.İnşallah zannedilen şey olmaz sıfır sorunla yazarsın bize için rahat bi şekilde.He Olmadı kimse vazgeçilmez değil, devlerin aşkı zannedilen ne aşklar ne beraberlikler bitti burda..

Selam kızlar öncelikle evet yeni uyeyim ama lütfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu açabilmek için açtım hesabı derdime gelecek olursam öncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam üzerine ben 25 o 28 yaşında normalde çok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gösterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma çabaları ve bu durum artık beni gerçekten üzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir öpücük kondurur o kadar ben bir kere dudağından öpmeye yelkendim geri çekti kendini çok bozuldum bu duruma ama çaktırmadım mesela bu sabah görüntülü konusuyoduk kısa kollu tişört giymiştim gerdanı açıktı iç çamaşırımın askısı görünmüş ben farketmedim bana orayı düzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha önce böylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yönden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz günah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonuçta artık düğün yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi açtırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi çekiniyor lütfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonuçta ne var konuşurken iç çamaşırımın ipi gözüktüyse dekolte gözükmüyor ya sonuçta alt tarafı iç çamaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lütfen bastan yapmasın dekolteli fotoya bile izin vermiyor biri görür bana böyle şeyler atma diyor (bundan önce 4 yıllık bi ilişkisi olmuş ve kız bitirmiş acaba bir bağlantısı olabilirmi )
Hayırlısı olsun bacım.Ne dıyecegımı bılemedım.Sen ac konuyu.Beden kacıyorsun farkettıysen evlencez biz fln de.

Kendin için geleceğin için en doğrusu bu canım.Alacağın cevaplar seni aydınlatacaktır.İnşallah zannedilen şey olmaz sıfır sorunla yazarsın bize için rahat bi şekilde.He Olmadı kimse vazgeçilmez değil, devlerin aşkı zannedilen ne aşklar ne beraberlikler bitti burda..
Yo kesinlikle haklisiniz inşallah istediğim cevapları alırım ama bu cesaret yarına gitmez inşallah keşke şimdi uyumasaydida arayıp agzima geleni söyleyebilseydim

Ama cidden canıma tak etti ha kuş ta sorun varsa bende bileyim ömrümü heba etmiyeyim evliligimin 1.ayı kocam bana yanaşmıyor diye konu acmayayim
Valla sen konuşmasın aha buraya da yaziyorum bari milleti oyalama bekleyin kızlar gerdekden haber vercem de gerçi o zamanda adetli olursun🤣

Valla arkadaşlar sizde çok haklısınız konu sahibide haklı böyle bir şüphede kalmak çok kötü dile getirmekte çok kolay olmuyor..

Bende daha önce görüştüğüm insanda bu şüpheyi yaşamıştım içim içini yerdi berbat bir şeydi karşımdakinede derdimi anlatamadığım için o da artık benim psikolojik sorunlarım olduğunu düşünmüştü 🙄🙄🙄

Valla arkadaşlar sizde çok haklısınız konu sahibide haklı böyle bir şüphede kalmak çok kötü dile getirmekte çok kolay olmuyor..

Bende daha önce görüştüğüm insanda bu şüpheyi yaşamıştım içim içini yerdi berbat bir şeydi karşımdakinede derdimi anlatamadığım için o da artık benim psikolojik sorunlarım olduğunu düşünmüştü 🙄🙄🙄
Ben seks delisi olarak görmesin diyodum beni ama bundan sonra ne olarak görüyorsa görsün pek umrum değil

İyide madem dini nikahınız var ki yasal olarak suç resmi nikahtan önce . neden yaklaşmıyo neden sarılıp koklayıp öpmüyo ? Bakir erkek vs demiş kkızlar tamam ama dini nikahın olduğunu söylüyorsunbide bu devirde hangi erkek sütyen askısına bile laf ederki Bu adam seni seviyomu ? İlk soru kendine bu olsun sonrasında sağlıklı bi cinsel ilşkiniz olabilirmi ? Ve burda kızların dedi gibi yarın birgün balkona çıkma ayağını kapat derse şaşırmam

Vallahi konuyu okuyunca resmen flashback yasadim

Boşandığım eski eşimle nişanlılık dönemimiz, aynen böyleydi. Boşanma sebebim ise, artık gay olabileceğini düşünüyor olmamdı. Aşırı yıpratıyor insanı bu tür kaygılar, Allah sabır versin.

Onunlada cinsellik hakkında asla konuşulmazdı, çünkü en ufak kelimede utandırırdı insanı, kendini kötü hissediğin içinde, konuyu birdaha açmamak üzere kapatıyor insan.

Bu şekilde başlıyorlar zaten psikolojik şiddete.

En sonunda zaten problemin onda değil, tamamen sende olduğuna inandıracaktır.

Ne yazık ki tecrübe ettim :(

Vallahi konuyu okuyunca resmen flashback yasadim

Boşandığım eski eşimle nişanlılık dönemimiz, aynen böyleydi. Boşanma sebebim ise, artık gay olabileceğini düşünüyor olmamdı. Aşırı yıpratıyor insanı bu tür kaygılar, Allah sabır versin.

Onunlada cinsellik hakkında asla konuşulmazdı, çünkü en ufak kelimede utandırırdı insanı, kendini kötü hissediğin içinde, konuyu birdaha açmamak üzere kapatıyor insan.

Bu şekilde başlıyorlar zaten psikolojik şiddete.

En sonunda zaten problemin onda değil, tamamen sende olduğuna inandıracaktır.

Ne yazık ki tecrübe ettim :(
Çok kötü bir tecrübe Allah yardımcınız olsun inşallah benimki böyle değildir ya ben ne yapacağım

Ama cidden canıma tak etti ha kuş ta sorun varsa bende bileyim ömrümü heba etmiyeyim evliligimin 1.ayı kocam bana yanaşmıyor diye konu acmayayim
konuştuğunda sana ben gayim,ailemin veya toplumun baskısıyla evleniyorum,cinsel sorunlarım var,aseksüelim gibi şeyler söylemeyecek
sen anlayacaksın hareketlerinden,gözlerini kaçırmasından,elini kolunu nereye koymasını şaşırmasından
dediklerine değil nasıl dediğine odaklanmalısın
bu yaşta yalan söyleyen birini veya bi şeyler sakladığını anlamayacak değilsin

konuştuğunda sana ben gayim,ailemin veya toplumun baskısıyla evleniyorum,cinsel sorunlarım var,aseksüelim gibi şeyler söylemeyecek
sen anlayacaksın hareketlerinden,gözlerini kaçırmasından,elini kolunu nereye koymasını şaşırmasından
dediklerine değil nasıl dediğine odaklanmalısın
bu yaşta yalan söyleyen birini veya bi şeyler sakladığını anlamayacak değilsin
Yok tabiki anlarım söyleyiş tarzından bu akşam konuşacağım insallah

Empati yap mesela karşında böyle biri olsa ne diye başlardın sözlerine
Nişanlın o senin. Bence yalandan öpme girişiminde bulun. Yüzünü tut. Sonra baktın kaçıyor de ki? Sen beni neden öpmüyorsun? Net cevap istiyorum. Sus ve bekle ne diyecek nasıl diyecek? Sonra başkası mı var? Vb konuş işte. Ama konuyu kaynatacak değiştirecek az ve öz konuş o konuşsun sen değil.

Back
X