:sm_confused::sm_confused:
Kargodan aradılar kendi bile söylemiyo.
Bende sordum ne aldın diye kaydirigubbakcemile3
Biz onunla hep tatil planı yapıyoz ya onunla ilgili küçük bi detay dedi sadece :sinifsinif: :kedi:
Mayomu aldı acaba :roflol::roflol:
kızlar ben çıkıyorum ... yarın yoğun bir gün başlayacak... o üzden bazı ufak tfek işlerim bakıma sokayım kendimi :kedi: öpüyorum hepinizi umarım işim rast gider seviyorum sizleri iyi gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum ... yarın yoğun bir gün başlayacak... o üzden bazı ufak tfek işlerim bakıma sokayım kendimi :kedi: öpüyorum hepinizi umarım işim rast gider seviyorum sizleri iyi gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq:
İyi geceler canım çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
Stres yapma yorulma.
Kendine iyi bak canım.opuyorumnanaktan
bekliyoruz yüzüklerini :lepi:
kaydirigubbakcemile3 hawai adalarına mı kaydirigubbakcemile3
Valla şapka olabilir.
GÜneş yağı olabilir :jeyyar: :jeyyar:
Mayo olabilir.:jeyyar:
Elbise olamaz :roflol:
Haşema bile olabilir:roflol: :roflol:
Terlik olabilir.CADIARZU
gracemm zeynebimm ii gecelerrr opuyorumnanaktan gracemmm hemen foo beklioz akşamaaaa ona göreekaydirigubbakcemile2
dilooommm haşema mıııkaydirigubbakcemile3
benimkide bgn diyoki;
bu saçlarının sarılığı hiç geçmicek mi?
neden sordun kötü mü duruyo dedim
yoo güzel duruyoda dedi hani sarı saçlı kız geçince erkekler bakıyo ya ondan sordum dedi :roflol:
:1shok::1shok: yandın ozaman sen dilommmmdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3 polisti demi bideee?? bak onun fix lafı kesin şudur : ben hergün ne olaylarla karşılaşıom senin haberin warmı neler oluo memlekette, dikkat et kendine ws ws...:roflol::roflol:
benimkide bgn diyoki;
yoo güzel duruyoda dedi hani sarı saçlı kız geçince erkekler bakıyo ya ondan sordum dedi :roflol:
benimkide bgn diyoki;
:1shok::1shok: yandın ozaman sen dilommmmdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3 polisti demi bideee?? bak onun fix lafı kesin şudur : ben hergün ne olaylarla karşılaşıom senin haberin warmı neler oluo memlekette, dikkat et kendine ws ws...:roflol::roflol: